Sam's Family Spa Hot Water Resort Desert Hot Springs, Californie

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Sam's Family Spa Hot Water Resort
70-875 Dillon Rd
Desert Hot Springs Californie 92241
Verenigde Staten

GPS-locatie:
33.900528, -116.390089

Telefoonnummer:
+1-760-329-6457

Website:
samsfamilyspa.com/

E-mailadres:
sams@samsfamilyspa.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen
  • Wifi
  • Winkel
  • Zwembad

Overige faciliteiten

zwembad, peuterbad, bubbelbad en palmbomen


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (5)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 5
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 24-07-2019 door

Wij waren die dag de enige gasten die aankwamen en mochten daarom zelf een plek kiezen. Er was nog veel plaats, wij kregen het gevoel dat er vooral gasten voor langere tijd stonden. De plek op zich was prima, het sanitair sterk , maar wel gratis douchen. Twee kakkerlakken aangetroffen die na melding wel weggehaald zijn. Het grotere zwembad was wegens onderhoud gesloten, de hottubs waren ons te warm. De winkel stelde niet veel voor. Wij vonden het al metal een beetje vergane glorie.

Kosten per nacht: $65

Bezocht op 14-08-2018 door

Wat een oase in de woestijn. Letterlijk! Een prachtige tuin met eendenvijver, karpervijver, pauwen en kippen (wel in een hok). De zwembaden zijn fantastisch, het onthaal bijzonder gastvrij en vriendelijk. We zijn door de hitte Lake Havasu ontvlucht en vonden dit paradijsje dat qua temperatuur iets beter is en vooral beter ingericht om er beter mee om te gaan. Super tussenstop tussen Grand Canyon en LA.

Kosten per nacht: $55

door op 08-07-2014

Mooie camping met prachtige zwembaden van verschillende temperatuur. Sanitair is er redelijk.

door op 09-09-2010

Geweldig park als je van zwembad/spa's houdt: in overvloed aanwezig. Verder is het hier hartje zomer erg warm, dus als je uitgebadderd bent is het ook wel weer tijd om te gaan!

door op 09-07-2009

In de zomer hitte wil je volgens mij hier niet zijn, maar in april/mei...super. Een dip in het prachtige bad hoort daarbij. Plekken ruim en sanitair helaas slecht. beste camping gewaardeerd door ons. ons cijfer (gemiddeld van 4 volw.) 8,6

Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!