The Fairpark RV Pleasanton, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
The Fairpark RV
105 Road 12
Pleasanton California 94566
Verenigde Staten

GPS-locatie:
37.663160157, -121.896295579

Telefoonnummer:
925-426-3340

Website:
http://www.thefairparkrv.com/

E-mailadres:
pmosca@alamedacountyfair.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Propaan verkrijgbaar
  • Wasserette
  • Wifi
  • Winkel

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (21)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 21
Kosten per nacht: $ 45 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 03-08-2022 door

Onze laatste camping voordat we de camper weer moesten inleveren bij El Monte. El Monte is zo'n 15 minuten rijden vanaf dit RV Park. RV Park hoort bij een groot evenementen terrein en is eigenlijk niet meer dan een grote open parkeerplaats. RV's staan dicht op elkaar. Geen picknicktafel of firepit. Ook geen schaduw, wel bloedheet. Op ongeveer 20 minuten lopen wat restaurantjes. Het zou bij deze camping mogelijk zijn om je propaan te laten bijvullen maar shop van waaruit dit moest gebeuren bleef gesloten. Weinig ruimte rondom de camper aangezien we de boel even moesten uitmesten deze laatste dag. Qua afstand prima camping tot El Monte maar daar is ook alles mee gezegd. Wel full hook-up.

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 05-10-2020 door

Door de corona-maatregelen moest ik een groot aantal campings cancellen voor sept en okt. 2020. Van alle campings, op The Fairpark RV na, heb ik alle terugbetalingen (deposit refunds) ontvangen. Ondanks vele mailtjes, waar ik op het laatst geen reacties meer ontving, krijg ik momenteel geen enkele reactie meer. Tip: Boek deze camping niet als je denkt te moeten cancellen. Onbetrouwbaar!!!!

Kosten per nacht: $43.5

Bezocht op 21-10-2019 door

Eerste camping na het ophalen van de camper bij Cruise America. Maar ongeveer 20 minuten rijden waardoor het een ideale eerste stop is. Verwacht er niet te veel van want het is gewoon op asfalt. Douches / wc's zijn schoon. Aangezien het onze eerste camping was moest ik even wennen dat de douche achter een gordijntje zat in plaats van een gesloten deur. Maar daar wen je snel aan en het is verder prima! Vrouw bij de receptie was zo aardig om ons er op te wijzen dat we een te dure plek hadden gereserveerd, daarom kregen we nog een deel terug gestort!

Kosten per nacht: $43

Bezocht op 16-10-2019 door

Prima om de laatste nacht te staan voor inleveren van de camper. 20min rijden naar Cruise America. Op de camping mogelijkheid om te wassen, dumpen, propaan vullen. Goeie douche!

Bezocht op 09-10-2019 door

Noodzakelijke laatste stop nabij San Francisco om de huurcamper op te ruimen en de ochtend erna tijdig terug te brengen. Groot veld met smalle drive through plekken met full hookup. Verder weinig te doen. Wel goede uitvalsbasis voor bezoek aan een winery!

Kosten per nacht: $70

Bezocht op 08-10-2019 door

Prijs van de plek heeft te maken met het feit, dat we op de parkeerplaats stonden, omdat de camping vol was. Gewone plekken waren $50. Een vreselijke camping, waar rijen rv's stonden en vaste gasten in enorme caravans woonden. Rijen achter en naast elkaar. Op het sanitair was niet veel aan te merken. Propane zou op de camping te krijgen zijn, maar dit was op het moment, dat wij er waren op. Wij stonden hier uit nood, omdat we van Castro Valley weg moesten vanwege storm- en brandgevaar. Zou het niemand aanraden, of het zou moeten zijn, omdat je vrij vlot bij Cruise America bent om de camper in te kunnen leveren.

Kosten per nacht: $10

Bezocht op 07-08-2019 door

Je rijdt Pleasanton in en dat geeft een veelbelovende indruk. Maar de campground zelf is een grote parkeerplaats, met veel enorme amerikaanse Mobilhome's en Trailers en totaal sfeerloos. Ik kreeg de indruk dat veel van die trailers bewoond werden door mensen die in de buurt aan het werk waren en dus geen vakantiegasten. Wifi op de campground is prima, evenals het sanitair. Wij kozen deze campground omdat ie dicht bij de inleverplek van Best Time RV is en met oog op dat doel volstaat het.

Kosten per nacht: $42

Bezocht op 01-08-2018 door

Eigenlijk weer een grote parkeerplaats. Wel een handige camping voor als je de volgende dag je camper moet inleveren. El Monte RV is maar 15 minuten rijden vanaf deze camping. Wij hadden wel bij aankomst dat tot 2 keer toe onze aangewezen plek al bezet was. Uiteindelijk wel een plekje kunnen krijgen (we hadden van tevoren ook nog gereserveerd). Het toiletgebouw en wasserette zijn wel prima. De afvalbakken puilen hier wel uit en worden niet snel geleegd.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 25-05-2018 door

euh....campground????? Ja want er staan vaste gasten.... Ligt nagenoeg tegen Pleasanton centrum aan. Enige voordeel voor ons was de volgende dag binnen 20 minuten bij Best Time RV in Hayward te staan. PLek was wel full Hook Up, ze hebben propaan! Blij dat wij hier niet langer zouden en hoefde te staan. Sanitair matig. water van de herendouche kwam overal vandaan maar uit de douchekop? echt niet! Zoek je een plek voor je laatste nacht en gereedmaken van je camper en je tassen/koffers? dan volstaat het

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 16-05-2018 door

Kale camping, kleinere plaatsen.Niets bijzonders. Wel dichtbij El Monte, om de camper in te leveren.

Bezocht op 11-04-2018 door

RV park is niets bijzonders maar is prima uitgangspunt om met bus en trein (BART) naar San Francisco te gaan. Daarnaast ligt het maar een paar mijl van El Monte RV af waar we de camper af moeten leveren. Mexicaan in de buurt is aan te bevelen.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 24-10-2017 door

Superwarm, saai, kaal en niets te beleven op de betonplaten.

Kosten per nacht: $43.5

Bezocht op 29-09-2017 door

Voor ons prima camping op half uurtje rijden van Cruise America. Propaan verkrijgbaar. Prima douches zonder muntjes. Verder weinig bijzonders maar hebben wij niet nodig. Het is echt een RV park en geen camping. Moeilijk te vinden, rond rijden en ingang 12 nemen, dan heb je hem zo gevonden.

Kosten per nacht: $43.5

Bezocht op 22-08-2017 door

Beetje saaie camping met prima sanitair en aardige ontvangst. Goede ligging om camper terug te brengen naar RoadBear, San Leandro. Wat lastig te vinden, ligt op evenemententerrein. Gewoon eromheen rijden, dan vindt je de ingang vanzelf. Propaan vulpunt, nuttig voor inleveren camper. 3 kwartier lopen naar centrum stadje (je moet om station heen lopen), dus gebruik camping echt als eindpunt van de dag. Geen picknicktafel of vuurkorf, wel wat overdekte zitjes met frisdrankautomaten voor gasten.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 07-08-2017 door

Eenvoudige camping aan de rand van San Francisco (bij Pleasanton). Ingang van de camping was wat lastig te vinden, maar met een behulpzame 'guard' lukte dit wel. Het aangegeven adres (4501 Pleasanton Ave) is echter dat van een woonoord, het RV park ligt erachter maar om dit te bereiken moet je een stukje omrijden door Pleasanton. De camping ligt een 25 km van de terminal van Cruise America in San Francisco af, dus ideaal als je, zoals wij, onze camper moesten inleveren en diezelfde dag moesten vliegen (tip: Neem een Uber vanaf de Cruise America terminal naar de luchthaven). Camping heeft ook een propaan vulstation, en dat is handig aangezien je de camper weer 'vol' moet inleveren. Camping zelf had een net en schoon sanitairgebouw. Verder zou ik hier niet teveel nachten blijven. In Pleasanton heb je een grote mall (Stoneride Shopping Center) op slechts een paar km afstand, ideaal om onze laatste dollars te slijten en de dames in ons gezelschap tevreden te stellen :-)

Bezocht op 24-07-2017 door

Eenvoudige maar nette camping aan de rand van San Francisco (bij Pleasanton). Ingang van de camping was wat lastig te vinden. Het aangegeven adres (4501 Pleasanton Ave) is echter dat van een woonoord, het RV park ligt erachter maar om dit te bereiken moet je een stukje omrijden door Pleasanton. De camping ligt zeer centraal vanaf de verschillende verhuurbedrijven dus ideaal voor een eerste dag. Vlakbij is een groot winkelcentrum waar je dus gelijk de nodige boodschappen kunt doen. Het sanitairgebouw was eenvoudig maar netjes en schoon. Alles bij elkaar prima om op deze camping een eerste dag door te brengen maar voor de rest zijn er niet heel uitgebreide voorzieningen om hier meerdere dagen te staan.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 16-03-2017 door

Rustige nette camping en $40,- voor camper en 6 personen acceptabel. Het sanitair was erg schoon. Wij wilden naar SF met het openbaar vervoer. Enige optie die de eigenaar aangaf was een taxi regelen die je naar het station kon brengen. Omdat wij met een gezelschap van 6 personen waren vonden wij dit voor ons geen geschikte oplossing. Wij hebben besloten met de camper naar de Outlet (op ongeveer 10 km afstand) te gaan. Ideale camping voor de laatste nacht voor het inleveren van de camper bij El Monte (Dublin). Inleveradres is slechts op 7 km afstand van de camping. Wij hadden niet gereserveerd voor de camping en hadden geluk de laatste plek te krijgen. Reserveren is in het hoogseizoen verwachten wij wel noodzakelijk.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 25-05-2016 door

Ruime redelijk rustige camping met net toiletgebouw met douches. Plaatsen met grind (40 dollar) en met gras (duurder), full hooked up. Weinig tot geen schaduw. Ligt ook gunstig voor terugbrengen Roadbear en andere verhuurders, ong 25 min rijden. In Pleasanton is een grote overdekte mall met alle winkels die je maar kunt bedenken op 5 min rijden. Je schijnt ook mbv BART richting Oakland/San Francisco te kunnen rijden (hebben wij niet uitgezocht). Wij vonden het wel wat prijzig voor wat je er voor krijgt. Goede Wifi. Geen zwembad.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 18-04-2016 door

Camping met redelijke plaatsen, goede douches en sanitair. Camping heeft dus wel degelijk sanitair. Groot voordeel: ligt op 20 minuten rijden van Cruiseamerica. Wij hebben deze camping als begin en eindcamping gebruikt. Bij de naastgelegen kampwinkel kan ook de propaantank afgevuld worden

Kosten per nacht: $40

door op 05-08-2015

De camping ligt in een groot park waar nog andere voorzieningen zijn, zoals een congreshal, footballstadion, enz. Er is geen sanitair. Als je wilt douches, kan dat 0,4 mijl verder op een terreintje met allemaal vaste gasten.

door op 23-06-2014

Grote camping, goed sanitair maar weinig douches en wasbakken. Het was volgens ons helemaal berekend op dat je je eigen douche en toilet gebruikte. Ruime plaatsen.

Schrijf een review
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!