Del Valle Campground Livermore, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Del Valle Campground
7061-7849 Del Valle Road
Livermore Californie 94550
Verenigde Staten

GPS-locatie:
37.5690223, -121.6874773

Website:
http://www.ebparks.org/parks/del_valle

Aanvullende informatie:

Vanaf Interstate 580 Exit North Livermore Avenue Zuidwaarts door Livermore North Livermore Avenue wordt South Livermore Avenue 1,5 mijl na de stad rechtsaf op Mines Road Na 3,5 mijl rechtdoor op Del Valle Road na 4 mijl is de camping


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Tenten toegestaan

Overige faciliteiten

  • Hookup-plaatsen (alleen water en riolering, geen electra)
  • Gelegen bij meer (bootverhuur, vissen
  • Niet zo geschikt voor stadsbezoek, maar wel als halteplaats tussen Yosemite en San Francisco
  • Op 30 min. Afstand gaat metro (BART) naar de stad
  • Verstandig om van tevoren te reserveren in het hoogseizoen

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (6)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 6
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 19-05-2019 door

30 dollar zonder hook up. Een mooie groene ruimopgezette camping. Weinig plekken met hook up, maar verder prima. Toiletten en douches lijken vrij nieuw en zagen er ook wel fris uit, wel eenvoudig verder. Winkeltje stelt niets voor en is alleen in het weekend open. Wij hadden geen WiFi. Wel een dumpstation. Voor het halen of brengen van de rv was dit een prima camping. Binnen een uurtje zaten we bij Cruise America.

Bezocht op 04-08-2015 door

Wij hebben één nacht op deze camping gestaan, puur omdat het dicht bij het verhuurstation ligt van Cruise America in SF. Camping ligt in een natuurgebied. Het was er rustig en zeer ruim opgezet. Er stonden wat grote gezinnen met tenten. Sanitair was ronduit smerig. Geen bemande receptie. In het winkeltje stond wel iemand. Zeer klein winkeltje met eigenlijk niks. Hier hebben wij de camper schoongemaakt en weer ingepakt. Wifi bij het winkeltje.

Bezocht op 27-07-2015 door

Mooi gelegen in natuurgebied. Goede plaatsen met elektriciteit en water. Sanitair (te) basic. Internet alleen rond de winkel. Inloggegevens krijg je nadat je daar iets hebt gekocht.

Kosten per nacht: $53

door op 24-08-2013

Prima camping, wifi alleen bij het kleine winkeltje, mooie plaatsen, full hook up. Toilet gebouwen beetje primitief. Midden in een natuurgebied.

door op 13-08-2013

Deze camping heeft prachtige plekken. Heel ruim en in een groene omgeving. Sanitair is eenvoudig.

door op 03-08-2010

Prachtige camping, midden in natuurpark. Hele ruime plaatsen in de schaduw. De grondeekhoorns spelen om de camper, boom zit vol spechten. Geen elektriciteit, wel water en afvoer. 10 min. lopen naar een aardig meertje om te zwemmen.

24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan