Campland on the Bay San Diego, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Campland on the Bay
2211 Pacific Beach Dr
San Diego Californie 92109
Verenigde Staten

GPS-locatie:
32.796422, -117.224907

Telefoonnummer:
+1-877-206-7427

Website:
campland.com/


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Gameroom
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen
  • Winkel
  • Zwembad

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (10)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 10
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 18-08-2017 door

Na een aantal nachten op prachtige rustige campings in natuurparken gestaan te hebben, was deze camping voor ons echt even slikken. Het is een grote drukte met heel veel lawaai. Gelukkig konden wij van plek wisselen waardoor wij iets rustiger kwamen te staan. Dit is onze duurste camping tot nu toe maar veruit ook de minste. Deze camping heeft wel als voordeel dat er een shuttle vanaf de camping naar San Diego rijdt.

Kosten per nacht: $125

Bezocht op 29-04-2017 door

Duurste camping na 2 weken rondreizen, maar gezien het weekend niet echt veel keus in de baai van San Diego. Druk, kleine kampeerplaatsen maar wel veel infrastructuur: gratis shuttle naar de stad en bv. Verhuur van fietsen, kano's enz. Sanitair ook proper ondanks de drukte. Tip: indien je de USS Midway wil bezoeken: er is een RV parking op loopafstand op 1050 N Harbor Drive. Het bezoek aan het vliegdekschip is echt de moeite, terecht de nr1 attractie van San Diego!

Kosten per nacht: $88

door op 24-10-2013

Je staat met twee campers tussen schotten in geparkeerd waardoor je een kleine ruimte overhoudt om buiten te zitten. 55 Dollar per nacht. Niet echt onze camping maar we wilden San Diego bezoeken en dan kun je vanaf hier met de bus daar naar toe. Het sanitair is redelijk.

door op 16-10-2013

Voor ons was dit de minste camping tijdens onze reis. Het was ontzettend druk (in weekend), daardoor zeer lawaaierig en onze camperplek was reeds bezet door allerlei geparkeerde auto's. (Dit is overigens wel netjes opgelost door de medewerkers). Wel veel activiteiten, strand, zwembad, game-room, winkel, laundry.

door op 12-06-2013

We wilden hier twee nachten staan. Was net memorial day, dus erg druk. Alle plaatsen kris kras door elkaar. Veel kinderen met allerlei speelgoed en veel lawaai. Aan de baai kon je niet zwemmen. Te vies. We zijn weer weggegaan en konden het geld terugkrijgen.

door op 11-09-2012

We waren er tijdens een feestdagweekend en de superdure camping was overvol en het was 1 grote parkeerplaats. We moesten iedere dag zoeken naar de mensen die hun jeep op onze camperplek hadden geparkeerd, dit doordat de camping nog wel parkeerplekken verkocht, terwijl er geen enkele plek meer was. Tot 3 uur s nachts was het zeer luiddruchtig, waar de rangers niets aan deden. De douche was vies en kwam tot mijn schouders (ik ben 1.73m). Al met al een vervelende ervaring.

door op 09-09-2012

Grote camping met voornamelijk Amerikanen. Pluspunten: - goed internet - gratis shuttlebusje naar Seaworld en Old Town - prima zwembad/strand/winkel - grote staanplaats Minpunten: - staanplaats op zwart, stoffig zand - veel harde muziek/herrie - smerig sanitair.

door op 15-08-2012

Grote, maar gezellige camping. Wel erg duur, ondanks de 10 procent Good Sam korting. Om geld te besparen namen we geen full-hook up, maar alleen water en electriciteit waardoor we gezellig met de grote RV tussen de tentjes stonden onder prachtige grote bomen i.p.v. op het asfalt. Goede gratis shuttle service naar SeaWorld en Old Town en de Zoo. Mooie zwembaden!

door op 21-06-2012

Belachelijk duur ($65), maar ruime plaatsen, full hook-up, zwembad, winkel, goed sanitair en ze willen zelfs je magnetronmaaltijd opwarmen in het winkeltje. Vanaf deze camping ongeveer 10 minuten rijden naar Sea World.

door op 31-05-2010

Mooie camping aan de Mission Bay in San Diego. Ligt vlakbij Sea World. Heerlijke zwembaden met bubbelbaden. Winkel heeft niet echt veel, maar genoeg. Plaatsen zijn ruim. Sanitair is keurig.

Schrijf een review
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!