Mission Bay RV Resort San Diego, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Mission Bay RV Resort
At De Anza Cove, 2727 De Anza Road
San Diego Californie 92109
Verenigde Staten

GPS-locatie:
32.7978695, -117.21585

Telefoonnummer:
+1-877-219-6900

Website:
http://www.missionbayrvresort.com

E-mailadres:
info@missionbayrvresort.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Wasserette
  • Wifi

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (5)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 5
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 09-08-2016 door

Bij Camping Mission bay was om half zeven geen receptie meer open. Een telefoonnummer bracht ons bij de security, die onze gegevens had en plaats 107 aanwees. Aparte ervaring, maar goed geregeld. Het is eigenlijk een gigantische parkeer plaats met vele plaatsen, allemaal afgemeten met tafel erbij en water en elektriciteit. We hebben geen douche of toilet gezien, maar hadden dit aan boord (dit zou er wel zijn). We hadden heel aardige buren. We zaten heel dicht bij een uitgang voor een wandeling langs het meer. Overdag kun je aan de andere kant van de camping prima zwemmen. ’s Avonds was er vuurwerk van See World, te zien aan de overkant van het meer waar deze camping aan ligt; leuk om te zien.

Prijs voor 5 personen, 23ft Camper en full hookup 78 dollar per nacht (incl tax) - Hoge prijzen aan Californische kust; lage prijs-kwaliteit verhouding

Kosten per nacht: $78

door op 03-09-2014

Dit grote Rv park is gunstig gelegen t.o.v Sea World en the Old Town. Het is echter wel een grote geasfalteerde parkeerplaats,niet mooi maar wel zeer functioneel. Wij stonden op plaats nummer 36 met uitzicht op de baai en Sea world waar 's avonds om 21.00 uur vuurwerk werd afgestoken. Verder was alles netjes en er was een goede bewakingsdienst.

door op 01-08-2014

Een groot parkeerterrein voor campers in een mooie omgeving aan de rand van San Diego. Prima 'doorreis' camping.

door op 05-06-2013

Prima camping op korte afstand van Seaworld. De plaatsen zijn niet heel gezellig, maar voldoen wel. Het sanitair is ruim, maar niet op alle momenten van de dag even schoon. Receptie heel behulpzaam. We zijn met, door hen geregelde, taxi naar Seaworld en OldTown geweest.

door op 27-07-2009

Om dit een "resort" te noemen is wat overdone. Het is eigenlijk meer een gepimpte parkeerplaats. De prijzen zijn erg hoog en als je niet hebt gereserveerd sta je zo op een 'premium' plaats tegen een toptarief. Ideale plaats om San Diego te bezoeken, dat wel. Je kan eenvoudig met de camper naar Seaworld, waar je gemakkelijk kunt parkeren. Veel bewaking die je een gevangenisgevoel geeft. Personeel aan de balie geeft je het gevoel van "take it or leave it"; het publiek komt toch wel.

24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan