Shoshone RV Park Shoshone, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Shoshone RV Park
113 Old State Highway 127
Shoshone California, 92384
Verenigde Staten

GPS-locatie:
35.9753791, -116.2703993

Telefoonnummer:
1-760-852-4224 of 1-760-852-4569

Website:
Bezoek

Aanvullende informatie:

Op de weg van Death Valley naar Las Vegas


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

Goede en goedkoop RV park net buiten Death Valley richting Las Vegas. Goed zwembad.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Tenten toegestaan
  • Wasserette
  • Zwembad

Overige faciliteiten

Library


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (11)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 11
Kosten per nacht: $ 60 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 12-05-2023 door

Prima plek met goede voorzieningen. Lekker zwembad met warm water. Vriendelijke mensen. Prima restaurant nabij. Weg ernaar toe is ook weer bijzonder

Kosten per nacht: $60

Bezocht op 08-08-2020 door

Prima en nette campground, prima hookup, heerlijk zwembad welke verwarmd is door de lokale hot spring. Geweldig restaurant op loopafstand (Crowbar). Voor ons de ideale doorkomst plek van West naar Oost (Sequoia naar Vegas)

Bezocht op 04-05-2019 door

Mooi gelegen, kleinschalige camping net buiten Death Valley NP. Meeste plaatsen hebben schaduw, wat erg prettig is in deze omgeving. Zwembad wordt gevoed door een warm waterbron. Heerlijk! (bijna te warm als je na een bezoek aan Death Valley wil afkoelen). Het gehucht Shoshone ligt op loopafstand en heeft een paar voorzieningen (benzinepomp, bar).

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 17-10-2018 door

Wij verbleven op deze camping buiten Death Valley NP. Shoshone is een dorpje met maar 31 bewoners (aldus het bord) en dit is de enige camping. Zeer ruime camping met mooie ruime en groene plaatsen en het was tijdens ons bezoek verre van vol. Vriendelijke ontvangst en met je ANWB kaart krijg je zelfs nog 10% korting op de rekening. Sanitair was eenvoudig maar schoon. Er is zelfs een verwarm zwembad wat wordt verwarmd door een eigen bron. Heerlijk warm om na een vermoeiende dag nog even in te vertoeven. Is een goede plaats om te overnachten om een tour door Death Valley te doen.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 23-05-2018 door

Mooie camping als je een bezoek wil brengen aan Death Valley (Deze camping is haast een oase in de woestijn). De beheerders zijn uitermate vriendelijk. Helaas voor ons waren we 3 dagen te vroeg voordat het zwembad in bedrijf ging. 10% korting met je ANWB-pas

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 25-04-2018 door

Hele vriendelijke leuke mensen in een klein dorpje voordat je Death Valley inrijd. Plekken zijn niet bijzonder wel full hook-up. Zwembad zou ik persoonlijk niet snel weer een keer ingaan.

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 30-05-2017 door

Wij sluiten ons aan bij marianne0102! Enige wat beter zou kunnen is de wifi, maar dat geldt eigenlijk voor iedere camping... Een prachtige plek, helaas konden ook wij maar 1 nacht blijven.

Bezocht op 02-06-2016 door

een zeer goede camping net buiten death vally. wij moesten om rijden, de snelweg er heen was afgesloten. leuk ontvangst, en een goede camping. wifi is gratis, maar het ontvangt waar wij stonden matig. het zwembad daar in tegen zeer en zeer goed!

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 02-06-2016 door

een zeer goede camping net buiten death vally. wij moesten om rijden, de snelweg er heen was afgesloten. leuk ontvangst, en een goede camping. wifi is gratis, maar het ontvangt waar wijs tonden matig. het zwembad daar in tegen zeer en zeer goed!

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 03-04-2016 door

Shoshone RV park is een Good Sam camping ideaal voor een bezoek aan Death Valley. Het ligt als een soort oase in de woestijn. Er zijn 25 hook-ups, velen schaduwrijk vanwege hoge bomen en sommige plaatsen hebben gras. Het zwembad is verwarm door het permanent warme bron water. Wij vonden het de beste camping tijdens onze 28 daagse reis van Chicago naar San Fransisco (15 maart 2016 to 15 april 2016) en hadden graag langer dan één nacht willen blijven maar hadden jammer genoeg de tijd niet.

Kosten per nacht: $35

door op 05-08-2015

Veel plekken over in het najaar. RV camping heeft een goede locatie: aan de strip precies tussen het oude en nieuwe las vegas in. Doordat Las Vegas zo uitgestrekt is moet je wel een eindje lopen om bij de bekende hotels te komen. Bij ons werkte het WIFI niet. Je kreeg allemaal een eigen code die bij geen van onze smartphone of onze laptop werkte.

Schrijf een review
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan