Woods Valley Kampground & RV Park Valley Center, Californië

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Woods Valley Kampground & RV Park
15236 Woods Valley Road
Valley Center California, 92082
Verenigde Staten

GPS-locatie:
33.208279894, -116.999030113

Telefoonnummer:
+1 760 749 2905

Website:
http://www.woodsvalley.com/

Aanvullende informatie:

Ten Noorden van Escondido, rechts van de 15 Noord-Zuid


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Cabins te huur
  • Gameroom
  • Geldautomaat
  • Hookup-plaatsen
  • Tenten toegestaan
  • Wifi
  • Winkel
  • Zwembad

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (2)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 2
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 24-10-2019 door

Prachtige camping tussen de bomen, op een redelijke steile heuvel. De plekken liggen verspreid uit elkaar en op verschillende niveaus. De vaste bewoners staan allemaal boven aan de berg, en de tijdelijke kampeerders onderaan. We waren de enige tijdelijke mensen die avond dus hadden dat stukje bos voor onszelf. Het was erg droog/stoffig, en de vaste mensen moesten wel met hun trucks langs onze plek, alles in de kamper lag dus onder een dikke laag stof de volgende dag. Het sanitair was boven aan de heuvel, dus even een pittig klimmetje met de toilettas onder de arm. Douches redelijk schoon, douchekop hing op borsthoogte(ik ben 1,75m) dus niet echt handig als je je haren wilt wassen. We hebben een Uber naar Escondido genomen om Stone Brewery te bezoeken(echt een aanrader, supertoffe brouwerij met prachtig terras achterom en lekker eten/goede biertjes).

Kosten per nacht: $48

Bezocht op 07-08-2016 door

Woodsvally campground in Valley Center CA; Van hieruit is San Diego Safari Park goed te bezoeken. De camping ligt wel iets weg van de doorgaande Freeways; maar zo kom je nog eens ergens :-) Het is een camping met allerlei soorten plekken, veel ruimte en schaduw en je kunt vuurtje stoken voor 32 dollar per nacht, full hook up. Er was een prima zwembad. Sanitair was schoon, en op meer plekken. Wifi werkte maar connectie naar internet niet en dat hebben we gemeld. We hadden plaats 73 vlak bij het zwembad. Deze was goed bereikbaar.

Prijs voor 5 personen, 23 ft camper en full hookup 32 dollar per nacht (En dat is laag in Californië).

Kosten per nacht: $32

9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan