KOA Denver West / Central City Denver, Colorado

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
KOA Denver West / Central City
605 Lake Gulch Road
Denver Colorado 80427
Verenigde Staten

GPS-locatie:
39.798879, -105.516106

Telefoonnummer:
+1-303-582-3043

Website:
koa.com/campgrounds/denver-west

E-mailadres:
centralcitykoa@gmail.com


Geen zwembad, wel een hot tub. Geschikt voor grote campers. Er rijdt een shuttle naar Denver.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
 • Cabins te huur
 • Gameroom
 • Hookup-plaatsen
 • Propaan verkrijgbaar
 • Speeltuin
 • Tenten toegestaan
 • Vuilwater dumpen
 • Wasserette
 • Water bijvullen
 • Wifi
 • Winkel

Overige faciliteiten

Hot Tub / Sauna


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (12)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 12
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 30-10-2019 door

camping dicht! via registratie formulier toegang. hookup, sanitair bereikbaar. deze datum 20cm sneeuw en koud

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 16-10-2019 door

Er blijkt geen shuttle naar denver te zijn maar naar het plaatsje central city dat is jammer en wordt dit lastig tevens dat we ook pas om 13.00 op de camping kunnen ook te laat voor een andere mogelijkheid graag een goeie tip !

Kosten per nacht: $85

Bezocht op 09-08-2019 door

Prima camping voor laatste nacht, ligt wel erg hoog.
Bijna op 3000 meter... ik werd er hoogteziek van. Wij hadden site 10 met een geweldig uitzicht, en een schommelbankje, erg mooi....

Kosten per nacht: $86

Bezocht op 21-04-2019 door

Echte KOA camping die ingericht is voor BIg Rigcampers. Geen groen op de camping, enkel grind en beton. Wel veel voorzieningen zoals zitje, campingtafel en firering op de standplaats. Sanitairgebouw erg schoon en netjes. Er zijn twee hottubs en wasgelegenheid.

Bezocht op 26-09-2017 door

Goede plaats om de camper de volgende dag in te leveren. Niet gezellig wel hook-ups.

Bezocht op 13-07-2017 door

Grote camping, ruime plekken. Heel erg kaal op de top van een heuvel/berg. Vriendelijk personeel. Er is een shuttle naar Central City. Daar zijn vooral veel casino's. Sanitair is goed.

Bezocht op 24-08-2016 door

Prima camping met vriendelijk en behulpzaam personeel. Maar verrassend voor ons dat de ligging op ca. 8.700 ft was. Om te wennen (het was onze eerste camping) aan die hoogte, toch de volgende dag naar een lager gelegen camping gegaan.

Kosten per nacht: $65

door op 12-10-2014

Ideale camping als je de camper de volgende dag moet inleveren. Alles netjes, maar verder is er niet veel te doen. De weg ernaar toe is steil en smal. Het sanitair is erg netjes en ze hebben zelfs 2 hottubs. Erg vriendelijk personeel.

door op 12-09-2014

Voorzieningen erg goed, zoals je van een KOA kan verwachten. Sommige plekken hebben een erg mooi uitzicht. Camping lag voor ons echter op een slechte locatie, ivm werkzaamheden moesten we veel omrijden. En de camping lag eigenlijk nergens in de buurt, dus niet veel te doen.. Wel prima als je de volgende dag naar huis vliegt.

door op 04-09-2013

Na een bochtige weg kwamen we aan bij een camping met een prachtig uitzicht. Op de camping was niet heel veel te doen. Wel een mooie uitvalsbasis voor het zuidelijk deel van RMNP. 45 minuten van Denver.

door op 26-07-2013

Deze camping staat er op moment van schrijven (juli 2013) nog maar 3 jaar en dat is te merken. Ze zijn nog in de opbouw fase, maar wat je nodig hebt is er gewoon.

door op 05-07-2013

Hele nette ontvangst uiterst vriendelijke mensen. Plaatsen zelf uitkiezen als je wilt. Je word gratis naar Central City gebracht met de auto. Geen restaurant wel mooie winkel met alles wat je nodig hebt. Dus gewoon weer super. Mooi uitzicht, wel steile helling om er te komen.

Schrijf een review

Kortingscoupon

Tioga Tours regelt korting voor diverse campings voor haar klanten. Deze camping doet hier aan mee, download en print je coupon.

Je moet inloggen voordat je de coupon kunt downloaden.

Let op: hoofdlettergevoelig
Let op: hoofdlettergevoelig

Kom naar onze infodag op 28 augustus in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!