The Views Dolores, Colorado

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
The Views
24990 Colorado 184
Dolores Colorado, 81323
Verenigde Staten

GPS-locatie:
37.490459503, -108.592858315

Telefoonnummer:
970-749-6489

Website:
theviewsrvpark.com/

E-mailadres:
info@theviewsrvpark.com

Route:

6 mijl ten westen van Dolores, via wegen 145 en 184.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Cabins te huur
  • Hookup-plaatsen
  • Tenten toegestaan
  • Wasserette
  • Wifi

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (3)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 3
Kosten per nacht: $ 45 (2)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 07-10-2019 door

We waren hier ook al in 2017 en toen we voor 2019 aan het plannen waren wisten we 1 ding zeker: we gaan terug naar de camping van Matt en Wendy. Super mooi gelegen met uitzicht (vanaf onze plek) op 4 staten, bergen en Mesa Verde NP. De plekken zijn ontzettend groot en er is genoeg privacy. Niet op elkaar gepropt tussen de big rigs zoals op veel andere RV parks. Het sanitair is heel erg verzorgd en er is zelfs een gebouwtje met 2 volledige badkamers. De vorige keer wist hij dat we er een tentje bij zouden plaatsen ivm "the snoring husband" en omdat ze ons al kenden gaven ze ons nu de glamping tent naast onze plek er als verrassing (gratis) bij. We zouden 2 nachten blijven maar het zijn er 3 geworden.

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 12-10-2019 door

Ivm routewijziging op de valreep deze camping gevonden even voorbij Cortez, nabij het plaatsje Dolores. Camping ligt in de middle of knowhere maar het is een juweeltje. De grootste plaatsen tot nu toe, zeer prettige ontvangst, goede WiFi en de mooiste en schoonste douches en toiletten tot nu toe. Klein winkeltje. Op verzoeken brengen ze een vuurkorf. Vlakbij Mesa Verde gelegen. Alleen 20 en 50 AMP. Echt een juweeltje voor 1 of 2 nachten.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 07-10-2017 door

Wow, de meest geweldige camping tijdens onze 6 weekse camperreis. De eigenaren hebben deze camping vorig jaar overgenomen en wat hebben ze al een hoop gedaan. Nieuw sanitair, super comfortabel en super schoon. Zelfs een apart gebouwtje met 2 privé badkamers. Hele ruime plekken en ook volop ruimte tussen de plekken. We hadden plekje 44 aangevraagd en hadden een view over 4 staten en konden zelfs ShipRock zien liggen. De eigenaar is ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Zo ook de campsite host bij afwezigheid van de eigenaar. We willen hier beslist nog eens naar toe.

Kosten per nacht: $55

Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in Zwolle.
Meld je gratis aan!