Chatfield State Park Littleton, Colorado

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Chatfield State Park
Roxborough Park Road
Littleton Colorado, 80125
Verenigde Staten

GPS-locatie:
39.5379421, -105.064972

Telefoonnummer:
+1 303-791 7275

Website:
Bezoek


Deze camping is verplicht te reserveren. Boekbaar vanaf 6 maanden voor aankomst. Chatfield State park wordt in 2019 gereconstrueerd, niet alles is toegankelijk. Toegangsweg van de oost-ingang gebruiken, Titan Road. Park-fee van toepassing op het park en de camping.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Speeltuin
  • Tenten toegestaan
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (5)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 5
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 13-09-2019 door

Hele mooie camping en zeer ruim opgezet. Alhoewel er geasfalteerde wegen door de camping lopen en je met de camper zelf op het asfalt staat (wel lekker level) is er meer dan genoeg natuur om je heen. Veel privacy. Ruim en schoon sanitair. Vanaf 2019 is reserveren verplicht op de meeste campings van de Colorado State Parks. Geen reservering dan geen plek.

Kosten per nacht: $41

Bezocht op 11-06-2018 door

Mooie en rustige camping in State park, dus toegang betalen ( 8 dollar). Ruime full hook-up plaatsen met weinig schaduw. Op loopafstand van het meer waar allerlei watersporten beoefend kunnen worden. Alleen toiletten aanwezig die matig schoon zijn. Ideaal ale eerste of laatste camping omdat de camping dichtbij een locatie van El Monte ligt ( ca. 7 km)

Kosten per nacht: $36

Bezocht op 15-05-2018 door

Prima camping vlakbij El Monte camperverhuur. 35 minuten afstand tot grote Walmart en Ikea (handig voor kinderstoel etc;-)) Er is geen receptie

Bezocht op 24-04-2017 door

Om het Chatfield State Park in te gaan,$6 per dag.Mooie zeer ruime plekken.Wifi. Schoon sanitair en een firepit!

Kosten per nacht: $28

door op 10-07-2009

Heerlijk ruime camping met keuze tussen full-hookup of water/electric sites. Weinig schaduw, maar dit is ook niet altijd nodig in de buurt van Denver. De camping ligt in Chatfield State Park, dit ligt zuidwestelijk van Denver. Het centrum van Denver is ongeveer 3 kwartier rijden.

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan