Skidaway Island State Park Savannah, Georgia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Skidaway Island State Park
43 Skidaway Island Park Road
Savannah Georgia, 31411
Verenigde Staten

GPS-locatie:
31.94763147, -81.05374845

Telefoonnummer:
1-800-864-7275

Website:
http://gastateparks.org/SkidawayIsland

Aanvullende informatie:

15 mijl ten zuidoosten van Savannah, aan de Diamond Causeway.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

Vooraf reserveren aanbevolen

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Douches
  • Fietsverhuur
  • Hookup-plaatsen
  • Speeltuin
  • Tenten toegestaan
  • Toiletten
  • Wifi

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (5)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 5
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 22-03-2022 door

prijs incl. entree state park. Prima camping met mooie plekken. Goede camping voor een bezoek aan Savannah. Mogelijkheden voor leuke wandelingen. hertjes op de camping. sanitair ook prima zoals op (bijna) alle state parken.

Kosten per nacht: $48

Bezocht op 23-09-2018 door

Een rustige natuurcamping met zeer ruime plekken in een groot bos met palmen en hangend mos aan de bomen. Wifi alleen bij de receptie. Het sanitair is eenvoudig. Er is een speeltuin, fietsverhuur en je kunt div. trails lopen. De camping ligt 30 minuten rijden van Savannah centrum.

Kosten per nacht: $42

Bezocht op 16-05-2018 door

Prijs voor 3 personen. Water en elektra (full hook-up is mogelijk). Wifi alleen bij de receptie. Een rustige natuurcamping met zeer ruime plekken in een groot bos met palmen en hangend mos aan de bomen. De camping ligt 30 minuten rijden van Savannah centrum. Mogelijkheid om trails te lopen en fietsen te huren.

Kosten per nacht: $36.1

door op 05-08-2015

De camping ligt in Skidaway Island State Park, een prachtig natuurpark met veel palmbomen, Spaanse mossen en moerassen. Er zijn een paar mooie trails te wandelen. Campingplaatsen zijn ruim, meeste plekken hebben alleen elektra hook-up. Douches/wc's zijn OK. Van tevoren reserveren!

door op 24-06-2015

We hadden een prima en ruime plek, zoals je dat op iedere state park tegenkomt. Stroom en water. Sanitair op orde, zelfs een douche! Kortom meer dan op een simpel state park campground. Wel moesten we 44 dollar betalen en dat is voor een state park best wel heel veel.

9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan