Sippewissett Campground Falmouth, Massachusetts

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Sippewissett Campground
836 Palmer Avenue
Falmouth Massachusetts 02540
Verenigde Staten

GPS-locatie:
41.577311, -70.6302259

Telefoonnummer:
+1-508-548-2542

Website:
http://sippewissett.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

Familiecamping met een paar doorgangsplaatsen. Voldoende en schoon sanitair. Mooie omgeving met fietspad langs de kust.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Cabins te huur
  • Hookup-plaatsen
  • Tenten toegestaan

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (3)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 3
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 10-06-2016 door

Eerst de Camping Cape Cod Campresort & Cabins bezocht, het was tegen18:00u, we troffen een medewerker van de camping die zij dat wij de volgende ochtend om 9:00 bij de receptie terecht konden. We konden wel zo lang buiten de receptie een nacht staan. Dit vonden wij geen goed aanbod en bovendien belachelijk dat wij op dat tijdstip niet konden inschrijven. En dat terwijl de camping op de website Good Sam (aan te bevelen!) driemaal een tien heeft als waardering. We zijn daarna na een tip van een voorbijganger naar de Sippewisset Camground gegaan. Dit is een camping met erg vriendelijke leiding, receptie is lang open, wel veel vaste standplaatsen. Het sanitair is verouderd, maar alles is aanwezig. Douches goed, voor 25 dollarcent krijg je goed warm water en lang genoeg. De camping ligt aan de fiets route, de fietsen zijn te huur op de camping voor $ 10,- voor 6 uur, $ 18,- voor een dag. De kwaliteit van de fietsen is niet optimaal, kies een goede uit. Electriciteit en water op de plaats, afvalwater lozen op een uitstekende dumpplek. Uitgebreide informatie ontvangen over de omgeving. Goede sfeer op de camping, kortom wij waren tevreden.

Kosten per nacht: $41

door op 05-08-2015

Compacte camping met mooie omgeving, kustfietspad, zwemstranden en 5 km tot veer naar Martha's Vinyard. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

door op 03-07-2014

Prijs/kwaliteit verhouding van deze camping is zeer matig. Duur voor wat je ervoor krijgt. Veel lokale bewoners en we hadden geen sewer op onze plek. Ook een slecht wegdek. Pluspunt is dat je er fietsen kan huren, naast de campground loopt een biketrail.

24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan