Brewster, Massachusetts

Brewster Massachusetts Brewster staat al vanaf het begin van zijn bestaan bekend als een uitvalsbasis voor de welgestelden uit de provincie. Dit is dan ook te zien aan de prachtige, grote huizen en de ruime opzet van de stad. De grootste bezienswaardigheid is het nabijgelegen Cape Cod, een prachtig recreatiegebied met vele strandjes en watersportmogelijkheden.

Bezienswaardigheden & activiteiten

Brewster Historical Society Museum: De bezienswaardigheden in de stad zijn het Brewster Historical Society Museum, Het Cape Cod Museum of Natural History, de Brewster Ladies’ Library en de Brewster Store. Dit zijn stuk voor stuk prachtig onderhouden en gerenoveerde gebouwen die de charme en luxe van het negentiende-eeuwse Brewster laten zien.

Cape Cod National Museum of History: Dit museum organiseert diverse wandelingen door de omgeving, waaronder family walks.

Cape Cod National Seashore: Brewster Cape Cod sheasore In het noorden, bij Cape Cod National Seashore, zijn er uitgestrekte en ongerepte stranden te vinden. Onderweg passeer je het Roland C. Nickerson State Park en diverse grote meren.

Klimaat

Bovenstaande klimaatgegevens zijn historische gemiddelden voor de plek op de kaart. Het weer is onvoorspelbaar, deze gegevens dienen dan ook puur als indicatie.

Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 5 september in Zwolle.
Meld je gratis aan!