Winter Island RV Park Salem, Massachusetts

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Winter Island RV Park
50 Winter Island Road
Salem Massachusetts, 01970
Verenigde Staten

GPS-locatie:
42.52668, -70.8691812

Telefoonnummer:
+1-987-745-9430

Website:
reserveamerica.com/


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

Geopend vanaf half mei t/m oktober

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Speeltuin
  • Tenten toegestaan
  • Wasserette
  • Winkel

Overige faciliteiten

Reserveren wordt aangeraden


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (7)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 7
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 07-06-2019 door

RV park op een oude jachthaven. Salem is geweldig om te bezoeken (6 euro plaatselijk taxi) Met de boot naar Boston is duur (40 pp enkele reis. Met de trein is het te doen (noord Boston) daarna erg zoeken.

Kosten per nacht: $46.75

Bezocht op 09-08-2018 door

Direct aan het water; mooi uitzicht, maar op een groot parkeerterrein. Douches prima. Elektra en wateraansluiting aanwezig, maar voor dumpen van afvalwater moet je een stukje rijden. Vanuit Salem hebben we de trein genomen naar Boston. Eenvoudig, maar je moet cash betalen of een app downloaden waarmee je kan betalen.

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 14-07-2017 door

Na zowel positieve als negatieve reviews gelezen te hebben tóch maar geboekt! Wij vonden het eigenlijk een heel leuk plekje zo aan het water; uniek plekje. Weinig RV plaatsen, dus vroeg boeken. We hebben Salem bezocht; vonden we érg toeristisch; het hele dorp draait op de hekserij; ik zou achteraf liever een dag extra naar Boston zijn gegaan. Boston is goed te doen; Uber naar het strationnetje; loopt lekker soepel. Klein stukje noordelijker vind je de walvistours; zeker de moeite waard!

door op 11-01-2015

Campground viel tegen, echte RV campground, maar zonder afvoer, daarvoor moet je naar de waterzuivering vlakbij. Beperkt aantal plaatsen, in de zomer moet je zeker reserveren. Sanitair niet om over naar huis te schrijven: douchen in de camper. Wel gemakkelijk om vanuit hier naar Boston te gaan per trein, taxi vanaf de campground 6 Dollar.

door op 14-10-2013

Aardige medewerkers, prachtig uitzicht. Prima om met de Gerrie naar Boston te gaan. Dit is 20 min lopen en dan 50 min met de Ferry. De camoing is 1 grote parkeerplaats sanitair slecht. Maar het uitzicht en de tocht met de Ferry maakt veel goed.

door op 29-07-2013

Dit is de unieke uitvalsbasis voor een bezoek aan Boston. 20 minuten wandelen vanaf de camping is namelijk de snelboot Ferry (Katamaran) naar Boston. Daarnaast ligt de camping nabij het historische plaatsje Salem wat zeker een bezoek waard is. De camping zelf is een gemeente camping met een mooi strand en een jachthaven. De toiletten en douches zijn prima.

door op 10-06-2013

Voor het uitzicht (baai, bootjes, vuurtoren, oceaan) een 9. Voor de voorzieningen en personeel een 1. Toiletgebouw is vies ondanks schoonmaak. Meiden op de receptie zijn niet vriendelijk (ook niet onvriendelijk) maar zeggen geen woord teveel. Hebben jullie WiFi? Ja bij het kantoor! Maar dan blijk je nog een inlogcode nodig te hebben en die geven ze pas nadat je er om vraagt. Dus niet vanzelf. Kantoortijden geopendend van 08.00 uur tot 16.00 uur. Waardering: 1 Maar met uitzicht een 4.

9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan