KOA Red Lodge Red Lodge, Montana

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
KOA Red Lodge
7 Word Avenue North
Red Lodge Montana 59068
Verenigde Staten

GPS-locatie:
45.186607, -109.250372

Telefoonnummer:
+1-800-562-7540 / +1-406-446-2364

Website:
http://koa.com/campgrounds/red-lodge

E-mailadres:
redlodgekoa@hotmail.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
 • Cabins te huur
 • Fietsverhuur
 • Hookup-plaatsen
 • Snackbar
 • Speeltuin
 • Tenten toegestaan
 • Vuilwater dumpen
 • Wasserette
 • Water bijvullen
 • Wifi
 • Winkel
 • Zwembad

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (5)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 5
Kosten per nacht: $ 100 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 14-09-2023 door

Perfect als je de volgende dag vroeg de Beartooth Highway wilt rijden. Red Lodge is een leuk stadje met alle voorzieningen. Deze camping ligt er buiten en niet op loopafstand. Super aardige medewerkers. Ik liet de KOA kortingskaart zien en ze wilde me daarvoor een upgrade geven naar een plek met patio, mooie firepit en Adirondack stoelen. Vond ik een goede deal. De plekken zijn niet erg privé en geen schaduw als je in het midden van het veld staat. De camping heeft wel alles. Een hele ruime douche, wasserette, kleine general store en dus die goede locatie t.o.v. de Beartooth Highway. De trail achter deze camping naar de waterval/rivier was gesloten door Grizzly activiteit.

Kosten per nacht: $100

door op 30-07-2014

Ligt eigenlijk nog ruim buiten Red Lodge. Deel van de plaatsen tussen de bomen, deel niet. Campingwinkel stelt niks voor, het is gewoon een nette camping zonder extra's op poespas. Leuk voor een nachtje als je de volgende vroeg de Beartooth highway op wil.

Bezocht op 16-06-2014 door

16 juni 2014: Een ongezellige camping met kleine plaatsen. Het sanitair mag echt beter voor de prijs. Wel rustig.

Kosten per nacht: $42

door op 07-09-2013

Dicht bij de toegang tot Yellowstone via de spectaculaire Beartooth Highway. Voldoende faciliteiten. Ruime plekken, maar geen beschutting. Mooi zwembad. Matige wifi.

door op 12-07-2012

Goed gelegen campground een paar km buiten het leuke Red Lodge. Van hieruit is de Beertooth most scenic highway om de hoek ! Zeker doen deze route richting Yellowstone. Met de RV kom je op 3300 mtr. Leuk ! Op de campground alle voorzieningen aanwezig, schoon en netjes.

24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan