Yellowstone Grizzly RV Park and Cabins West Yellowstone, Montana

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Yellowstone Grizzly RV Park and Cabins
210 S. Electric Street
West Yellowstone Montana, 59758
Verenigde Staten

GPS-locatie:
44.6552468, -111.1044614

Telefoonnummer:
+1-406-646-4466

Website:
grizzlyrv.com

E-mailadres:
camp@grizzlyrv.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Cabins te huur
  • Gameroom
  • Hookup-plaatsen
  • Speeltuin
  • Tenten toegestaan
  • Wasserette
  • Wifi
  • Winkel

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (13)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 13
Kosten per nacht: $ 65 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 31-08-2017 door

Goede RV camping. Nette douches en toiletten. Ruime plekken. Prima Wifi. Op loopafstand van winkels en restaurants. Goede uitvalsbasis om Yellowstone NP te bezoeken.

Bezocht op 27-06-2017 door

Grote camping, netjes aangelegd. Ruime plekken. Goed sanitair. De mensen bij de receptie zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Het ligt aan de rand van het stadje, je kunt naar het centrum lopen. Op de camping kun je een auto huren voor het geval je de camper een dagje wilt laten staan. Met een auto zijn een aantal plekken in Yellowstone beter te bereiken en het is zeker makkelijker om een parkeerplaats te vinden.

Bezocht op 15-06-2017 door

Camping ligt net buiten het park (West Yellowstone) in een gezellig druk plaatsje. Camping op loopafstand (15 minuten) van restaurants en winkels. Wifi is aanwezig maar verbinding is minimaal. Full hook-up plaats. Geen gebruik gemaakt van voorzieningen dus kan hier ook geen oordeel over geven.

Kosten per nacht: $65

Bezocht op 21-07-2016 door

Grote camping met veel faciliteiten in West Yellowstone, zeer dichtbij Yellowstone NP en op loopafstand van het plaatsje waar veel restaurants en winkels zijn.

Bezocht op 17-09-2015 door

Veel voorzieningen, goede wifi, net sanitair, erg vriendelijk personeel, gratis koffie. Net buiten de parkgrens in West-Yellowstone. Eén van de duurde campings van onze reis ($63 dollar met kortingscoupon van Tioga of via ANWB-pas).

Kosten per nacht: $65

door op 08-01-2015

Prima camping in Yellowstone village ligt op korte afstand van winkels en restaurants. Redelijke plaatsen,omringd door gras. Goed sanitair. WiFi deed het slecht,ook in het internetcafe in de receptie. Vriendelijke ontvangst. Omdat we hier begin juni waren enkele dagen van tevoren gereserveerd ivm te verwachten drukte. (vakantiegolf begint al in juni) relatief korte afstand naar ingang Yellowstone NP.

door op 16-08-2014

Prima camping net buiten het park voor als je wel een full hookup wil. Ligt in plaatsje, dus winkels en restaurantjes volop. Super vriendelijke ontvangst. Leuk voor de kinderen: vlakbij gelegen Grizzly en Wolf Discovery Center. Kinderen mogen voer verstoppen voor de grizzly beren

door op 01-06-2014

Campground is ideaal gelegen bij de westingang van Yellowstone. Wij werden hierheen verwezen, omdat de KOA West Yellowstone nog niet open was op 12 mei. De KOA bleek ook nog eens ver buiten het dorp te liggen. De campground is schoon en heeft ruime plekken op beton. Sanitair is schoon en er zijn prima douches. Wifi is ook prima. Het centrum van het dorp is op loopafstand.

door op 01-10-2012

Ontzettend schone camping. Plaatsen zijn verhard. Wifi werkt goed. Sanitair is erg goed. Camping ligt aan rand van dorp, loopafstand. Behoorlijk duur.

door op 06-09-2012

Vlak bij de ingang van het park. Ruime beton plekken. Douches netjes en schoon. Vriendelijk personeel. Wifi.

door op 25-08-2010

Mooi, duur, massaal, kaal. Maar bij Yellowstone...

door op 17-08-2010

1 aug. 2010 1 overnachting. Camping is vrij nieuw, hookup, Wifi. Tent mocht niet bij de camper, moest op tentplek vlakbij de camper. Goed sanitair, vriendelijk personeel.

door op 10-09-2009
Schrijf een review

Kortingscoupon

Tioga Tours regelt korting voor diverse campings voor haar klanten. Deze camping doet mee. De korting wordt ter plaatse verrekend op vertoon van de coupon, ook als je vooraf gereserveerd en betaald hebt.

Je moet inloggen voordat je de coupon kunt downloaden.

Let op: hoofdlettergevoelig
Let op: hoofdlettergevoelig

Vragen voor je vertrekt? Kom naar de Presentatiedag in Zwolle op 19 mei!
Info & aanmelden
Boek nu al je Cruise America of Cruise Canada-camper voor 2019!
Profiteer van 15% vroegboekkorting!
Nu al een camper boeken voor 2019 van Road Bear!
Bekijk de kortingen & vraag een offerte aan
Rondreis of One Way in Canada? Boek een Relocation of Seasonal Special van Canadream!
Prijzen & vertrekdata
30% korting op Escape campervans bij Miami of New York Special!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden