Philadelphia South / Clarksboro KOA Clarksboro, New Jersey

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Philadelphia South / Clarksboro KOA
117 Timberlane Road
Clarksboro New Jersey, 08020
Verenigde Staten

GPS-locatie:
39.8079041, -75.236805

Telefoonnummer:
+1-856-423-6677

Website:
koa.com/campgrounds/philadelphia-south/


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
 • Cabins te huur
 • Gameroom
 • Hookup-plaatsen
 • Propaan verkrijgbaar
 • Speeltuin
 • Tenten toegestaan
 • Vuilwater dumpen
 • Wasserette
 • Water bijvullen
 • Wifi
 • Zwembad

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (9)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 9
Kosten per nacht: $ 76 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 03-06-2023 door

Mooie camping met goed en schoon sanitair. Redelijke plaats. Vriendelijk personeel, die ons precies uitlegde hoe we naar het centrum van Philadelphia konden komen. Met de camper 20 min rijden naar een metrostation en dan met de metro naar de stad. Heel makkelijk en simpel. Parkeerplaats bij metrostation was groots en leeg.

Kosten per nacht: $76

Bezocht op 07-08-2022 door

Een KOA, zoals een KOA moet zijn, netjes schoon en prima faciliteiten. Het zwembad en sanitair zijn schoon en de plekken ruim. Personeel is erg vriendelijk. Camping ligt in een rustige buurt.

Kosten per nacht: $84

Bezocht op 03-08-2017 door

Onze eerste camping, gekozen voor een drive through en full hook up. Prima te berijden vanuit Cruise America New Jersey. Naar Philadephia zijn we met de trein gegaan, bij station in de buurt kon je de camper wel kwijt. Sanitair was prima. Veel vaste bewoners.

Kosten per nacht: $72

Bezocht op 29-07-2017 door

Sinds kort een KOA, als doorreiscamping prima, maar zou er niet een langere periode gaan staan, sanitair is prima, en er is een zwembad.

Kosten per nacht: $64

Bezocht op 02-03-2016 door

Propere camping en zeer rustig .douches zijn ook heel zuiver en personeel heel vriendelijk

Kosten per nacht: $49.5
Bezocht op 08-08-2015 door

Rustige camping met prima zwembad en een echte Amerikaanse receptie. Redelijke dicht bij Philadelphia en voor ons een prima start vanuit de camper afhaalplaats.

door op 11-01-2015

Onaardig ontvangst. Camping pretendeert het dichtst bij Philadelphia te zijn (zal wel waar zijn), maar zonder camper geen enkele mogelijkheid om naar de stad te gaan. In ieder geval niet door ons gevonden en wilden niet met de camper naar Philadelphia. Sanitair goed.

door op 09-10-2012

Relatief dicht bij Philly, maar verder geen rekreatieve mogelijkheden. Nette complete camping met minieme kampwinkel. "Slechts" $ 50 per nacht met full hookup.

door op 19-01-2010

De plaatsen aan het begin van de camping waren minder mooi dan die dichter bij het meer. Er liepen soort kalkoenen en veel eenden over heel de camping. Een 'Sewer ring' was verplicht. Deze moest je kopen bij de receptie.

Schrijf een review
Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan