Cedar Pass Campground Interior, South Dakota

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Cedar Pass Campground
900 South Dakota 377
Interior South Dakota 57750
Verenigde Staten

GPS-locatie:
43.743754771, -101.949949265

Telefoonnummer:
(605) 433-5460 | (877) 386-4383

Website:
cedarpasslodge.com/campground

E-mailadres:
lodging@foreverresorts.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Tenten toegestaan

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (8)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 8
Kosten per nacht: $ 35 (2)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 28-08-2023 door

Mooie camping vlak bij het Visitor Center. Wij hadden plaats 12 met elektra. Deze plaats was aan de linkerzijde van de weg waardoor de deur aan de verkeerde zijde van de overdekte picknicktafel was, of omkeren. Prima douches aanwezig voor 25ct. voor 4min. Er is een wisselautomaat aanwezig.

Kosten per nacht: $41

Bezocht op 06-06-2023 door

Goede ligging voor bezoek aan het park, met mooi uitzicht op de Badlands. Er zijn electic en non electric sites. Douches (tegen betaling) en toiletten netjes. Camping heeft een dumpstation. Naast de camping, op loopafstand, ligt een amfitheater waar 's avonds vaak ranger programma's zijn.

Kosten per nacht: $29

Bezocht op 16-06-2022 door

Camping met het mooiste uitzicht op de Badlands! Geen stroom en douches tegen betaling. Nieuw dumpstation, net naast het registratiehokje van de camping. Visitors centre en lodge op 2 minuten rij-afstand. ‘s Avonds wandelen er hertjes over de camping. Iedere plek heeft de beschikking over een picknicktafel met overkapping, ter bescherming van de zon.

Kosten per nacht: $24.38

Bezocht op 18-05-2022 door

De camping was niet zo bijzonder. Douchen tegen betaling. Wat wel echt de moeite waard is zijn de Badlands. En deze camping ligt in het park aan de scenic drive (240).

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 24-06-2019 door

Een week van tevoren deze camping nog geboekt, toen we lazen dat Sage Creek road niet toegankelijk was met een camper > 28ft. We kregen een non-electric site toegewezen i.v.m. beschikbaarheid, maar voor ons geen probleem. Voor een goede prijs op een prima locatie om Badlands te bezoeken. Toiletgebouw en douches waren tevens prima voor elkaar.

Kosten per nacht: $24

door op 17-08-2018

Site 65 Butte loop met electra. Ruime, open, vlakke en groene campground met heerlijk uitzicht op de Badlands. Picknicktafels met overkapping voor schaduw. Vanwege wind is open vuur niet toegestaan. 's Avonds interessant rangerprogramma over astronomie en paleontologie in amfitheater op loopafstand van campground. Dichtbij Door (aanrader!) en Window trail.

Kosten per nacht: $39

Bezocht op 25-07-2018 door

Goede recensies en heeft volgens sites een prachtig uitzicht over de bergtoppen van Badlands. De camping is van te voren te reserveren. Ligt heel dicht bij de ingang van het park, vlakbij Ben Reifel visitorscentre. Lijkt ons een goede reden om deze camping toe te voegen, ondanks dat we hem zelf nog niet bezocht hebben. Op grond van de ligging daarom vier sterren.

Kosten per nacht: $37

Bezocht op 01-06-2018 door

Camping in Badlands NP. Dit park was de verrassing van onze vakantie! Erg mooi! Camping ligt gunstig tov de hikingtrails. Ligt tevens naast een lodge waar wifi is. Ook dichtbij het visitor center. De campingplek heeft elektra en er is een picknicktafel. Geen vuurpit gezien. Er zijn toiletten en douches aanwezig. Bij het theater op de camping werd 's avonds een ranger programma gegeven. Was echt onwijs leuk! Onderwerp varieert begrepen wij. Echt een aanrader! Vanaf dit punt rij je ook eenvoudig richting Wall.

Kosten per nacht: $39

24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan