Coral Sands RV Park Bluff, Utah

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Coral Sands RV Park
94 6th West
Bluff Utah 84512
Verenigde Staten

GPS-locatie:
37.2803238, -109.5697244

Telefoonnummer:
435-672-2232

Website:
coralsandsrv.com/


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Vuilwater dumpen
  • Water bijvullen
  • Wifi

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (7)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 7
Kosten per nacht: $ 51 (2)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 10-10-2023 door

Vrij kleine camping, plekken vrij dicht bij elkaar. Alleen voor campers dus qua aantal weinig sanitaire faciliteiten. Maar dan wel een toilet met douche privé. Schone camping.

Kosten per nacht: $52

Bezocht op 02-10-2023 door

Een kleine camping. Leuk in een dorp, waar je zo naar een restaurant kan lopen. De wifi was ok. Er was een soort badkamer met toilet en douche, heel fijn. Het is inderdaad de moeite waard om Fort Bluff te bezoeken.

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 21-09-2022 door

Redelijke camping maar weinig uitstraling. Plekken op grind. Schoon sanitair. Wifi was prima. Prima als doorgangscamping richting Monument Valley. Niet ver van Gooseneck, zeer de moeite waard om te bezoeken.

Kosten per nacht: $41

Bezocht op 10-08-2022 door

Er zijn veel vaste gasten op de camping maar een prima plek voor een nacht. De eigenaren zijn vriendelijk en de wc/ douches zijn schoon. Met een code krijg je toegang tot de laundry room. Vergeet Fort Bluff niet te bezoeken.

Kosten per nacht: $35

Bezocht op 22-05-2022 door

De camping ziet er een beetje slordig uit, niet echt goed onderhouden. Douche en toiletten zijn echter prima en schoon. Ook de wifi ontvangst was goed. Er is weinig vertier op de camping, alleen de flessen met suikerwater voor de kolibries trokken de nodige aandacht. Verder is er een kleine winkel met beperkt aanbod. Helaas geen wasmachines. De camping ligt wel mooi centraal voor bv een bezoek aan Monument Valley of Natural Bridges.

Kosten per nacht: $42

Bezocht op 22-06-2019 door

Redelijke camping voor op doorreis naar Monument Valley. Voor een Camping met Hookups niet heel luxe en schoon. Daarnaast redelijk dicht langs de grote weg. Daar heb je niet veel last van, maar wel een beetje. Wifi is OK, afhankelijk van de plek waar je staat. Wij stonden achteraan, waardoor Wifi minder was. Verwacht geen sfeer op de camping. RV campings zijn sowieso al minder sfeervol, maar deze camping had eigenlijk helemaal geen sfeer. In de buurt kan je wel lekker eten bij een Steakhouse en andere restaurants.

Kosten per nacht: $40.64

Bezocht op 09-08-2018 door

Op de weg naar Monument Valley of voor ons na Monument Valley een mooi, nieuw RV park in Bluff. Mooie grote plekken met schaduw. Ca 45 minuten vanaf Monument Valley. Zeer aardige en behulpzame eigenaren met tips voor lekkere restaurantjes en mooie wandelingen in de buurt. Uitstekende WiFi!! En de restroom leek volgens mij kinderen wel een badkamer in hotel met toilet, wastafel en douche. Tegenover de campground een bistro met heerlijk, vers eten voor iedereen wat wils (homemade pizza, salades, hamburgers). Verderop ook nog goed steakhouse. Voor ons een kleine oase in de woestijn.

Kosten per nacht: $30

24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan