St. George/Hurricane KOA Hurricane, Utah

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
St. George/Hurricane KOA
5800 Old Highway 91
Hurricane Utah 84737
Verenigde Staten

GPS-locatie:
37.198954156, -113.373713493

Telefoonnummer:
+1 (435) 879-2212

Website:
http://Www.koa.com/camp/st-george/

E-mailadres:
stgeorge_mgr@equitylifestyle.com

Aanvullende informatie:

Niet op de GPS naar de camping rijden.

Vanaf Cedar City: Zuidwaarts op I-15, neem afslag 23 Leeds. Sla links af bij het stopbord. Sla daarna rechts af door Leeds naar Old Highway 91. Rijdt 2,5 mijl naar het zuiden en dan ligt de KOA aan de linkerhand.

Vanaf St. George: Noordwaarts op I-15, neem afslag 22. Sla rechts af, na 2,5 mijl ligt de KOA aan de linkerhand.

Vanuit Zion/Hurricane: Neem afslag 16, maar sla NIET linksaf naar Old Highway 91 (onverharde weg), maar rijdt 2,5 mijl door op RT9. Sla bij het tweede verkeerslicht links af naar naar SR318/ Quail Creek State Park. Rijdt rond het meer tot het stopbord.Sla rechtsaf naar Harrisburg/Leeds. De KOA ligt aan de rechterhand.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
 • Gameroom
 • Hookup-plaatsen
 • Minigolf
 • Snackbar
 • Speeltuin
 • Tenten toegestaan
 • Vuilwater dumpen
 • Wasserette
 • Water bijvullen
 • Wifi
 • Winkel
 • Zwembad

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (8)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 8
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 09-09-2019 door

Prima camping en een goede uitvalsbasis voor Zion. De douches zijn erg schoon en er is een klein zwembad aanwezig.

Bezocht op 22-04-2019 door

Prima plaatsen. Niet elke plek heeft een BBQ plaats. Wel alle plaatsen hebben een picknicktafel. Wij kwamen om 21:00 vanuit LA aangereden (lange reis, eigenlijk net wat te veel), en werden op de valreep nog geholpen met parkeren door een medewerker in een golfcar en grote lamp. Dat was fijn. Daarna hebben we op een lege plaats de BBQ plaats gebruikt, was geen probleem. Mooi zwembad, keurig schoon sanitair. WIj zijn de volgende morgen direct doorgereden naar Zion, maar de camping zag er mooi uit en had een hele boel faciliteiten. De snelweg die langs de camping hoort heb ik in de nacht niet gehoord.

Kosten per nacht: $55

Bezocht op 10-08-2018 door

2 nachten geweest. omdat we Zion wilde bezoeken, wat je vroeg op de dag moet doen. Met onze RV mochten we niet via de West ingang van het park, vandaar een camping aan de zuidkant gezocht. Nog 3 kwartier rijden. Klein zwembad, maar lekker. Vriendelijk personeel. BBQ mag je lenen van camping.

Bezocht op 23-04-2018 door

Mooie campsite vlak langs de snelweg helaas, wel vlakbij Red Cliffs national Conservation area. Niet heel bijzonder. Wel goede sanitaire voorzieningen. Full hook-up.

Kosten per nacht: $46

Bezocht op 03-06-2016 door

Prima camping voor o.a. een bezoek aan Zion National Park. Het grenst aan een recreatiemeer. Zoals op de meeste KOA campings sta je met je camper ingepakt tussen andere campers. Dit was een keurige camping met een (zeer welkom) zwembad, wasmachines, geen winkeltje, wel gelegenheid om te ontbijten, bij de receptie verkoopt men een beperkt aantal zaken. Wel boompjes waardoor schaduw. Wij hebben hier twee dagen naar tevredenheid gestaan met onze camper.

Kosten per nacht: $40

door op 17-06-2015

Ligt op 30 mijl van de ingang van Zion vlak langs de snelweg. Matig sanitair slechts 2 dames en heren toiletten voor zo'n grote camping. Wifi niet tot slecht. Men werkt eraan? Ondanks reservering kleine plaats die sterk afliep aan de deurkant waardoor je een zeer grote afstap had. Men had geen oplossing.

door op 15-08-2013

sanitair goed - bomen - 40 ml van Zion - USD: 33

door op 20-07-2009

Goede camping met mooie grote plaatsen. Full hook-ups en laundry. Lekker rustig in een pitoresk dorpje. Mooi uitzicht en ook mooie schone sanitaire ruimte

Kortingscoupon

Tioga Tours regelt korting voor diverse campings voor haar klanten. Deze camping doet hier aan mee, download en print je coupon.

Je moet inloggen voordat je de coupon kunt downloaden.

Let op: hoofdlettergevoelig
Let op: hoofdlettergevoelig

Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!