Bear Lake State Park Laketown, Utah

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Bear Lake State Park
Rendezvous Beach Road
Laketown Utah, 84038
Verenigde Staten

GPS-locatie:
41.847558101, -111.351451706

Telefoonnummer:
+1 435 946 3343

Website:
Bezoek


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Douches
  • Hookup-plaatsen
  • Tenten toegestaan
  • Toiletten
  • Vuilwater dumpen
  • Water bijvullen

Overige faciliteiten

  • Aan het meer gelegen

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (6)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 6
Kosten per nacht: $ 45 (2)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 15-07-2023 door

Deze campground ligt direct aan Bear Lake en bestaat uit verschillende delen met verschillende namen. O.a. Willow en Big Creek. Wij stonden op Big Creek plek 38. Dat is de laatste campground vanaf het Visitor Center (1,5 km lopen). Veel plekjes gelijk aan het meer met mooi uitzicht. Douches en flush toilets. Deze zijn wel schoon maar vol zand. Veelal full hookup plekken. Wifi alleen bij Visitor center.

Bear Lake is mooi blauw, maar langs de kustlijn groeit veel riet. Het is zanderig en vol stenen/kiezels. Waterschoenen zijn aan te raden mocht je willen zwemmen. Dan is het water overigens niet zo mooi blauw als van veraf. Het water was niet koud. Er waren hier wel extreem veel muggen. Nabij Visitor Center zit een verhuurder voor jetski's en meer van dat. Plekjes zijn vrij ruim en meerendeels schaduwrijk door de vele bomen. Allemaal met bbq/firepit/picknicktafel. Oogt op sommige plekken wel rommelig door de indeling van de loops.

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 04-07-2023 door

Mooie camping aan het strand van Bear Lake, met alle voorzieningen. Wij vonden de sfeer hier wat minder gezellig, maar als je alleen op doorreis bent is dat niet zo'n probleem.

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 24-08-2016 door

Mooie RV camping aan een prachtig meer. Full hook up voor weinig geld. Goede douches. Wel een beetje weinig als het hoogseizoen is. BIGC site ligt helemaal achteraan (nog steeds aan het strand) als je meer rust wil. Vooraan zitten ook de dagjes mensen. Wij waren hier op 24 augustus na de schoolvakantie met als gevolg dat er bijna niemand meer was. Goede laatste stop voor als je de RV moet inleveren in Salt Lake City

Kosten per nacht: $36

door op 05-08-2015

Deze camping kost slechts 12 dollar per nacht en heeft geen voorzieningen. Heb je die ook niet nodig, dan is de camping geweldig, ruime plekken, op 1 min. loop afstand van het meer. Wij waren hier halverwege augustus en het was uitgestorven. Slechts 1 andere camper op de camping. Het meer was van ons alleen! What more do you want?

door op 03-09-2014

Een keer maar niet een tweede keer. Rv plaats redelijk let wel op voor overhangende takken e.d. Toen wij er waren hadden we heel veel muggen( wel logisch overigens bij een zoetwater meer). Het meer was vanaf het state park er begroeid met waterplanten dus daar moet je wel tegen kunnen.

door op 10-07-2010

Op hwy 30 tussen Garden City en Laketown. Grote camping in Bear Lake State Park aan een azuurblauw meer op 2000 m hoogte. Watersportgebied. Vlak terrein. Schaduw door overdekte picknick plaats, weing begroeiing; Full hook up en verharde plaats. Brede (200 m) grasvlakte tussen camping en meer. Prijs: 25 USD voor full hook up Ligging: 8 (aan groot meer) Plaats: 7 (niet veel privacy; buren op redelijke afstand) Sanitair: 8 (gratis warme douches) Totaal: goed (doortocht camping)

Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan