Deer Park Campground Buffalo, Wyoming

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Deer Park Campground
146 U.S. Highway 16
Buffalo Wyoming 82834
Verenigde Staten

GPS-locatie:
44.3562841, -106.6713282

Telefoonnummer:
+1-307-684-5722

Website:
deerparkrv.com

E-mailadres:
info@deerparkrv.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Tenten toegestaan
  • Wifi
  • Zwembad

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (10)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 10
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 16-09-2019 door

Prima camping als tussenstop tussen YellowStone en Custer. Ruime plekken met schaduw en gemiddeld sanitair.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 26-07-2019 door

De camping ligt enigszins buiten Buffalo. Het is een mooi gelegen camping met nette plaatsen. Er zijn voldoende schaduwplekken. Ondanks dat de camping dichtbij de Interstate ligt heb je daar op de camping geen last van. De sanitaire voorzieningen zijn prima. Het plaatsje Buffalo stelt op zich niet heel veel voor.

Kosten per nacht: $41.5

Bezocht op 16-06-2019 door

Keurig nette camping met voorzieningen. Zeer schoon sanitair. Hier vooral rustzoekers aangetroffen. Je hebt geen last van wegen. Niet al te ver van Buffalo. Afstand is lopend te overbruggen maar op de fiets net even wat prettiger. Buffalo zelf stelt niet zoveel voor. Wij waren er op zondag en toen was bijna alles gesloten. Misschien op andere dagen wat meer leven in de brouwerij? Campground was zeer plezierig met bomen en open stukken. Je kunt dus kiezen voor schaduw of zon.

Kosten per nacht: $42

Bezocht op 14-09-2018 door

Prijs is voor full hookup + cable tv en 2 pers. Mooie grote ruime plekken en daardoor veel privacy. Wifi werkte goed. Campground mooi aangelegd met bomen. IJs eten was niet meer in september. Zwembad in september ook al dicht ondanks prachtige weer. Douches klein en laag en sanitair verouderd. Wel schoon. Overdag hoor je de weg wel, maar 's avonds geen last van. Vergeet visitors center niet aan te doen. Ligt schuin tegenover de campground. Veel info + kaarten.

Kosten per nacht: $43

Bezocht op 11-07-2018 door

Niet heel bijzonder. Prima voor 1 nacht op doorreis.

Kosten per nacht: $40

Bezocht op 22-05-2018 door

Wel mooie groene camping, schaduwrijke plekken. Er is een zwembad aanwezig (was nog dicht). Sanitair was keurig. Voor ons een prima stop op weg naar Yellowstone

Kosten per nacht: $46

Bezocht op 05-06-2016 door

Heel vriendelijk en behulpzaam ingestelde medewerkers en beheerder(s). Alles netjes, goede ruime plekken. Het ijseten op Deer Park is een traditie. Voor $ 1,50 twee bolletjes, vanille of chocolade. Je moet wel zelf je ijscoupe en -lepel meebrengen. Het is een soort sociale ontmoetingsplek.

Kosten per nacht: $33

Bezocht op 01-08-2015 door

Erg mooie camping, redelijk van de weg af, staan veel bomen, veel gras. Lekker zwembad, prima sanitair. Toen wij er waren was er 's avonds een 'icecream social', voor $1,50 een enorme bak ijs die op de veranda samen met andere mensen opgegeten werd. Mensen van de receptie hebben ons goede tips gegeven voor de verdere reis. Deze camping vonden wij een aanrader!

Kosten per nacht: $49

Bezocht op 07-08-2015 door

Goede camping met relatief smalle plekken. Gastvrij. 's-Avonds werd ijs verkocht om contact tussen gasten te vergroten.

Kosten per nacht: $44

door op 05-08-2015

Mooie ruime camping, met een afgezonderd deel voor de langer verblijvende gasten. Het zwembad is verwarmd, maar mag verder geen naam hebben. Goede Wifi. Winkel stelt niets voor.

Schrijf een review
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!