Foodhills campground Dayton, Wyoming

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Foodhills campground
101 Main Street
Dayton Wyoming 82836
Verenigde Staten

GPS-locatie:
44.877806474, -107.261795998

Telefoonnummer:
+1-800-562-7621 of 1-37-674-8766

Website:
koa.com/campgrounds/sheridan

E-mailadres:
sheridankoa@hotmail.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
 • Cabins te huur
 • Hookup-plaatsen
 • Minigolf
 • Propaan verkrijgbaar
 • Speeltuin
 • Tenten toegestaan
 • Vuilwater dumpen
 • Wasserette
 • Water bijvullen
 • Wifi
 • Zwembad

Overige faciliteiten

Hot Tub/Sauna Tour Shuttle


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (9)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 9
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 11-08-2018 door

Camping ligt vlak langs de snelweg. Nieuwe eigenaren, nog een hoop achterstallig onderhoud op de camping. Hele lieve eigenaren. Dorp Sheridan aardig, maar niet perse de moeite. Ok tussenstop. Top wifi. Zwembad.

Bezocht op 07-08-2018 door

Duidelijk een overnachtingscamping om daarna door te trekken. Sanitair is wat gedateerd, maar schoon en ruim. Zwembad is heerlijk om af te koelen. Plekken gemiddelde grootte. Het ligt aan de interstate, maar daar heb je geen last van. Wel van de treinen 's nachts die continue toeteren. Dat is echt even wennen. De muggen worden inmiddels door de gemeente bestreden, ze rijden rond om te spuiten. We hebben er ook geen last van gehad. Naar mijn mening te hoge prijs voor deze camping.

Kosten per nacht: $56

Bezocht op 30-05-2018 door

Camping aan doodlopende weg. Naast de Highway en naast een treinrails. Veel toeterende treinen 's avonds. Auto geluid valt wel mee. grote plekken, smalle gras stukjes. Sanitair is oke! Klein zwembadje, Prima als overnachtings plek.

Bezocht op 04-08-2017 door

camping ligt ver buiten stad Sheridan. er is geen busverbinding met de stad. De plaatsen zijn voldoende. Het sanitair is gedateerd maar wel voldoende. In de omgeving is niet veel te beleven. Sheridan valt een beetje tegen

door op 15-07-2015

Leuke camping met veel voorzieningen en klein zwembad.wel ontzettend veel muggen.

door op 27-05-2015

De Koa ligt mooi en rustig gelegen. Wel zijn de plaatsen met het stukje gras en een picknicktafel erg smal. Je zit zo op schoot bij de buren. Sanitair goed verzorgd.

door op 12-09-2014

Prima camping, voorzieningen allemaal in orde. Fijn dat er een zwembad is. In de nacht helaas vaak wakker geworden van toeterende treinen die vlak naast de camping voorbij kwamen.

door op 24-08-2014

Prima camping op route naar Yellowstone.

door op 30-07-2014

Ligt vlak ten noorden van het stadje, wel wat dicht langs de interstate. Veel bomen, netjes onderhouden. Minigolf en zwembad. De afstand tussen de verschillende plekken is redelijk, maar niet overdreven ruim. Niet iedere plek heeft een gril voor de BBQ. Kortom goed, maar niet speciaal.

Schrijf een review

Kortingscoupon

Tioga Tours regelt korting voor diverse campings voor haar klanten. Deze camping doet mee. De korting wordt ter plaatse verrekend op vertoon van de coupon, ook als je vooraf gereserveerd en betaald hebt.

Je moet inloggen voordat je de coupon kunt downloaden.

Let op: hoofdlettergevoelig
Let op: hoofdlettergevoelig

Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!