Belle Fourche Campground Devils Tower, Wyoming

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Belle Fourche Campground
56 Wyoming 110
Devils Tower Wyoming 82714
Verenigde Staten

GPS-locatie:
44.585760465, -104.703549296

Website:
Bezoek

E-mailadres:
info@usparkinfo.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

$ 12 (2016) per plaats per nacht, first come, first come-first serve. Het is een kleine camping, 50 plaatsen, aan de voet van Devils Tower, mooi gelegen tussen hoge (loof)bomen.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Geen hook-up plaatsen
  • Reserveren niet mogelijk
  • Tenten toegestaan

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (6)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 6
Kosten per nacht: $ 20 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 01-09-2023 door

Een sfeervolle campsite. Het is een First Come First Serve Camping. We waren er rond het middaguur en nog volop plek. Wij kregen van de campinghost het mooie plekje a15 met uitzicht op Devils Tower. 's Avonds liep de camping wel vol, maar iemand die om 2300h kwam mocht op mindervalideplek staan. Plaats a15 was aan de linkerzijde van de weg waardoor de deur niet aan de zijde van de picknicktafel was, vonden wij geen probleem. Toiletten voldoende aanwezig en schoon. Geen douches aanwezig. The Wind Circle sculpture met een doorkijkje op Devils Tower is op loopafstand van de camping.

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 19-05-2022 door

Prima camping aan de voet van Devils Tower. Prima tussenstop tussen Mount Rushmore en Yellowstone.

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 07-09-2019 door

Prima plek. Voor je devils tower gaat bezoeken kijken of er plaats is, prima plek. Keurig netjes!

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 10-09-2018 door

Mooie camping binnen het National Park aan de voet van de Devils Tower. Je kunt niet reserveren (envelopje pakken, plek uitzoeken, briefje ophangen bij je gekozen plaats en geld in envelopje in bus deponeren) en waren net op tijd zo rond een uur of vijf. Hadden dus beter eerst kunnen reserveren alvorens Devils Tower te bezoeken. Alleen "dry camping", wel toiletvoorziening aanwezig. Je kunt er een aardige wandeling maken langs/over een veld waar het wemelt van de prairiehondjes. 's Avonds was er een bijeenkomst waar rangers vol vuur verhalen vertelden over de historische omgeving en haar bewoners.

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 21-07-2017 door

Zoals de vorige review al aangaf. Een prachtige basic camping midden in het park met uitzicht op de Devils tower. Een korte wandeling langs het prachtige pairie dog town naar de uitgang kan wifi gevonden worden. Wij hebben ook voor deze campground gekozen inplaats van de KOA omdat dit ruim 40 dollar per nacht scheelt en je meer midden in de natuur staat.

Kosten per nacht: $20

Bezocht op 08-05-2017 door

Deze camping is een NPS camping dus een vrij basic camping gelegen in het park van Devils tower. Het ligt aan de voet van de tower op een vlak terrein van overwegend gras, met bomen voor wat schaduw. Aan de andere zijde kijk je uit op een wal van rode aarde, ook erg mooi. Er is geen speeltuintje aanwezig. Bij de ingang wonen heel veel prairiehondjes die je gezellig heen en weer ziet hollen. We betaalden 20 euro met een RV. Dat was een belangrijke afweging in vergelijking met de nabij gelegen KOA camping. Bij de KOA is een ATM, winkel, koffiebar, etc waar je gebruik van kunt maken.

Kosten per nacht: $20

Kom langs op een infodag:
reispresentaties, camper bekijken, adviesgesprek.
Meld je gratis aan
Infodag 9 december met Holland America Line over cruises in Amerika & Canada
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan