KOA Greybull Greybull, Wyoming

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
KOA Greybull
3456 Rimrock Road
Greybull Wyoming 82426
Verenigde Staten

GPS-locatie:
44.493771, -108.045603

Telefoonnummer:
+1-800-562-7508 / +1-307-250-3919

Website:
http://koa.com/campgrounds/greybull

E-mailadres:
info@greybullkoa.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Cabins te huur
  • Hookup-plaatsen
  • Propaan verkrijgbaar
  • Snackbar
  • Speeltuin
  • Tenten toegestaan
  • Wasserette
  • Wifi
  • Zwembad

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (7)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 7
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 14-07-2018 door

Camping en voorzieningen zijn netjes, zoals op alle Koa’s. Prijs is hoog en de plek viel wat tegen ( weinig ruimte). Beheerders erg behulpzaam.

Kosten per nacht: $75

Bezocht op 20-06-2016 door

Nette camping met heel erg vriendelijke en behulpzame Nederlandse eigenaren. Deze camping is een prima overnachtingscamping vanuit de Rocky Mountains naar Yellowstone.

door op 12-10-2014

Mooie niet te grote camping. Ligt ideaal op weg naar Yellowstone. De Nederlandse eigenaren ontvangen je zeer gastvrij en zijn super behulpzaam. Erg nette plaatsen en ook het sanitair is brandschoon. Een aanrader.

door op 11-08-2014

Deze camping gebruikt op de route naar Yellowstone. Mooie camping die geleid wordt door een Nederlands echtpaar. Prima plekken, goed onderhouden. Wij hebben deze als doortrek camping gebruikt, maar anderen stonden er meerdere dagen.

door op 17-06-2014

We zijn hier twee weken geleden een nachtje geweest. Keurig verzorgde camping met goede WIFI! We werden in het nederlands met rotterdams accent begroet!!

door op 15-09-2013

Camping (gelegen tussen Yellowstone en Cheyenne) is rustig gelegen, ruime plaatsen, zwembad, voldoende schaduw, wasmachines, drogers, ruime douches. Veel aandacht besteed aan vernieuwingen. Beheerders zijn Nederlanders, zijn gezellig en erg behulpzaam. We wilden 1 nacht blijven maar het werden er 2. Een aanrader.

door op 21-06-2012

KOA camping in Greybull met Hollandse eigenaren. Prima verzorgde camping. Alle plaatsen zeer netjes en super vlak. Toiletgebouwen niets op aan te merken. Vriendelijke eigenaren die je de nodige tips geven voor trips in de omgeving. Camping uitermate geschikt als tussenstop richting Yellowstone.

24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan