Mountain View Camping Calgary, Alberta

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Mountain View Camping
244024 Range Rd. 284
T2M 4L5 Calgary
Canada

GPS-locatie:
51.083746, -113.90007

Telefoonnummer:
+1-403-293-6640

Website:
http://www.calgarycamping.com/

E-mailadres:
information@calgarycamping.com

Aanvullende informatie:

Mountain View Calgary Camping is located only 3 km (2 miles) east of the City of Calgary on Trans-Canada Highway #1.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

  • De camping is geopend van maart tot en met oktober.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Minigolf
  • Propaan verkrijgbaar
  • Speeltuin
  • Vuilwater dumpen
  • Water bijvullen
  • Wifi
  • Winkel

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (12)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 12
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 27-06-2017 door

De laatste camping van onze reis. Meer keuzes in de buurt van Calgary zijn er eigenlijk niet. Lijkt op het eerste gezicht prima bij ontvangst. Zeer klein plekken en hutje mutje bij elkaar. Ligt aan de weg en in de directe omgeving is helemaal niets. Mooie campwinkel erbij. Douches en toiletten redelijk. Douchen tegen betaling van $2 dollar. Als je een fire pit wilt kom je achteraan te staan vlak bij de werkplaats van de camping. Hier werd om 23.00 nog gewoon gewerkt en gelast door iemand. Veel permanente bewoning op de camping. Verder zeer onpersoonlijk en geen sfeer.

Kosten per nacht: $42

Bezocht op 08-06-2017 door

Voor de laatste nacht oké. Dicht bij inleverpunt van de camping. Maar geen aanrader. Er ligt een rv park dichter bij Crossiron Mill voor mensen die nog even willen shoppen op de laatste dag.

Kosten per nacht: $40

door op 07-08-2014

Matige campground. Lawaaierig en de voorzieningen zijn gedateerd. Ruim opgezet.

Bezocht op 23-06-2014 door

De camping moet het hebben van de toeristen, die de volgende ochtend de camper weer gaan inleveren. En dus hun rijdend vakantieverblijf moeten opruimen en alles wat ze niet mee in het vliegtuig willen of mogen nemen wegkieperen. Dat levert overvolle vuilcontainers op, waarin je nog veel bruikbare spullen vindt: barbecues, grillroosters, tangen, borstels, tafelkleden, droogrekjes etc. En als je daarbij ook nog de geluidsoverlast van de snelweg neemt.....

Kosten per nacht: $43

door op 26-07-2014

Een camping met vriendelijke mensen, en een heerlijk ontbijt. Heel fijn ook om deze als eerste of laatste plek te hebben. Grote plekken met kampvuur plek. Tijdens de stampede hadden ze een shuttle bus naar Calgary , heel fijn . De enige opmerking die wij hadden is dat we nog steeds op zoek zijn naar die Mountain :)

door op 19-07-2014

Onlogische routebeschrijving en de tom tom kende de weg niet. Uiteindelijk dankzij geweldige medewerking van een canadees toch gevonden. Vraag plaatsje langs het water. Tijdens Calgary Stampede organiseert men ontbijt + barbecue tegen alleszins redelijke prijzen. Prima kwaliteit/prijs verhouding. tijdens Stampede ook een shuttle naar de stad.

door op 08-07-2014

Ligging east Calgary. Gemakkeljk te vinden door vanuit Banff weg nr 1 te blijven volgen door Calgary. 10 km vanaf inleverplaats Cruise Canada. Campground is niet aantrekkelijk. Veel vaste gasten welke waarschijnlijk werken in Calgary. Sanitair magertjes.

door op 09-10-2013

Camping is meer een RV Parking met nogal wat vaste bewoners. Wel handig voor stadsbezoek, het is 10 min rijden naar Ruddle shopping mall om je camper te parkeren en met de tram naar Calgary te gaan. Sanitair wat primitief.

door op 02-07-2013

Deze camping ligt net ten oosten van Calgary (je ziet de buitenwijken liggen) en als zodanig een handige stop als je de dag erop je camper in wilt leveren. Alle faciliteiten.

door op 05-08-2011

Prima camping als je de volgende dag de camper moet inleveren. Vreemde indeling van de douchecabines. Wifi wordt vergoeding voor gevraagd.

door op 08-08-2010

Prima camping met mooie plaatsen (full hook up)om te staan voor inleveren van camper. Ligt direct (1 km) aan de Highway. WiFi aanwezig.

door op 17-08-2009

Prachtig uitzicht op de stad Calgary en prima om te staan en een dagje de stad te bezoeken. Goede bus en treinverbinding naar en vanuit de stad. Ligt direct (1 km) aan de Highway. Internet WiFi aanwezig en full Hook Up. Tarieven zeer redelijk en mooie plaatsen.

Schrijf een review

Kortingscoupon

Tioga Tours regelt korting voor diverse campings voor haar klanten. Deze camping doet hier aan mee, download en print je coupon.

Je moet inloggen voordat je de coupon kunt downloaden.

Let op: hoofdlettergevoelig
Let op: hoofdlettergevoelig

Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!