Townsite Waterton Park, Alberta

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Townsite
Harebell Road 113
T0K 2M0 Waterton Park
Canada

GPS-locatie:
49.049232, -113.9096554

Telefoonnummer:
1-877-737-3783

Website:
Bezoek

Aanvullende informatie:

Aangegeven in park


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Douches
  • Electra
  • Hookup-plaatsen
  • Tenten toegestaan
  • Vuilwater dumpen
  • Water bijvullen

Overige faciliteiten

  • Open vanaf midden april t/m midden oktober
  • Kampvuren niet toegestaan

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (24)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 24
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 09-07-2022 door

Camping met veel wildlife. Vooral grondeekhoorns. dicht bij het centrum en veel wandelingen in de buurt.

Kosten per nacht: $40.25

Bezocht op 04-06-2022 door

Kale plekken weinig schaduw wel voldoende ruimte. full hookup. Net sanitair. Loop afstand van het gezellige dorp. Wild loopt op de camping en in het dorp. Route door het bizonpark is een gravel pad. Bezoekers centrum in de plaats is de moeite waard om te gaan kijken. Red Rock Canyon en Cameron lake leuk om heen te gaan. ( lake was nog gedeeltelijk bevroren) Leuke waterval om heen te lopen van af de camping. Hier 2 nachten gestaan.

Kosten per nacht: $46.5

Bezocht op 19-07-2019 door

Nette camping, ruime plaatsen en keurig sanitair. Enige minpuntje weinig bomen en dus weinig schaduw. Vanaf de camping loop je zo het stadje in en/of naar het meer.

Bezocht op 16-07-2019 door

Prachtige camping aan het Waterton Lake en op loopafstand van het gezellige plaatsje Waterton. Veel ruimte tussen de plekken en voorzien van stroom, firepit en picknicktafel. Verschillende schone toiletgebouwen waar je gratis een lekkere warme douche kan nemen. Tip: elektrische mountainbikes huren in het dorp en fietsen naar de Red Rock Canyon en het Prince of Wales Hotel boven op de berg, prachtig!

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 13-06-2019 door

Camping liggend aan het meer. Prachtig uitzicht. Er zijn een aantal plekken met elektriciteit, hier hebben wij niet voor gekozen. Geen douches aanwezig. Gezellig plaatsje, hier loop je vanaf de camping zo naar toe. Waterval en aantal wandelmogelijkheden in de buurt. Deel van het park wel gesloten ivm een brand van een paar jaar terug.

Kosten per nacht: $27

Bezocht op 03-06-2019 door

Ruime enigszins open camping met stroom- en zonder stroomplekken. Er staan diverse "huisjes" met douches en toiletten waar je gratis gebruik van mag maken. Het park is helaas voor het overgrote deel gesloten vanwege een wildfire 2 jaar geleden. Maar er is verder genoeg te doen in de directe omgeving.

Bezocht op 31-07-2018 door

Mooiste camping van onze reis. Prachtige grote plek aan de rand vd camping. Hele schone douches en toiletten. Je loopt zo het plaatsje in. Heerlijk gewandeld langs het meer. Herten lopen bij het meer. Echt genieten. Reserveren aanbevolen, camping was vol.

Kosten per nacht: $27

Bezocht op 25-07-2018 door

Heerlijke camping middenin het leuke plaatsje Waterton. prachtig uitzicht over het meer, en goed vertrekpunt voor mooi hikes.

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 24-07-2018 door

Ligging is aan de rand van het dorp, op loopafstand van centrum en waterval. Camping ligt aan meer. Open plaatsen met weinig privacy en weinig begroeiïng. Plaatsen rijtjes naast elkaar met voldoende afstand. Toiletvoorzieningen zijn prima en dichtbij de camperplaatsen. Volop grond squirrels op de camping en er liepen een paar herten.

Kosten per nacht: $43

Bezocht op 29-07-2017 door

grote campground, mooie uitzichten, nette douches.Dorp op loopafstand

Bezocht op 09-06-2017 door

Mooie camping aan het (winderige) Lake Waterton. Goede plaatsen en voorzieningen. Als je niet fully hooked up gaat kun je camperen aan de kant van het meer, anders sta je verder weg van het meer. Sanitair is netjes en ondanks de volledige bezetting van de camping was het rustig. Deze camping is vlak bij het dorp en de daar aanwezige voorzieningen.

Kosten per nacht: $32.3

Bezocht op 12-05-2017 door

Geweldig!!!! Jammer dat ik geen 6 sterren kan geven. Voor het park en de camping! Wij besloten geen Full hookups ($38,20) te nemen maar alleen stroom, want dan sta je aan het water! Je loopt zo het dorpje in. Het dorpje in Waterton is echt geweldig zo uit de film! We hebben een starbucks, bioscoopje, restaurantjes en winkeltjes. Als je hier in de buurt komt mag je dit park/campground zeker niet missen!

Kosten per nacht: $32.2

Bezocht op 07-10-2015 door

Prachtige campground, druk maar heel schoon, aan de rand van de Town en aan het water. Bespreken aan te raden.

Kosten per nacht: $32

Bezocht op 19-07-2015 door

Redelijk open campground met stroom hookup. Centrum is op loop afstand. Plekken verder weinig bijzonder.

Kosten per nacht: $43

door op 14-07-2014

Grote camping met weinig schaduw, prachtig gelegen aan het meer en vlak bij waterval en in het dorp. Daar alle faciliteiten. Receptie niet erg behulpzaam. WC,s douches ok, soms geen warm water, waarschijnlijk capaciteitsgebrek. Druk, snel vol, vraag toch bij receptie, meestal wel plekje te krijgen! Reserveren mogelijk, div. sites: met en zonder hookups/elektra.

door op 09-10-2013

Open camping. Weinig bomen. Bij wind te open. Naast het meer. Dorp is aan te lopen.

door op 02-10-2013

Mooi gelegen camping met nette plaatsen. Full hook mogelijk. Sanitair schoon en voldoende. Rechtstreeks de stad inlopen, of trials in de bergen. Fabelachtige natuur

door op 08-06-2013

Keurige camping aan het Waterton Lake op loopafstand van het dorpje Waterton. Vanaf de kampeerplekken heb je prachtig zicht op het meer en de bergen eromheen. Net en schoon toiletgebouw. Achter de camping is een gratis dump gelegenheid. Op de camping lopen veel kleine grond eekhoorns rond.

door op 12-07-2012

Goed gelegen campground. Lopend is Waterton Centre eenvoudig te bereiken. Alle faciliteiten aanwezig en mooi uitzicht op de bergen rondom.

door op 24-08-2010

Centraal gelegen camping waarvanuit je veel kanten op kunt.

door op 24-09-2009

grote camping, goede faciliteiten met winkels, restaurants etc op loopafstand. Prachtig gelegen aan Waterton Lake en mooie hiking trails beginnen bij de camping. De camping zit erg snel vol; rond 11 uur aankomen is handig.

door op 01-09-2009

Hele leuke camping. Wij stonden ook dicht bij de uitgang en dus dicht bij het dorp. Douche en WC's zijn prima en het personeel erg vriendelijk

door op 12-07-2009

Mooie grote camping die m.n. in het weekend volledig vol loopt. een gedeelte ligt aan het meer. het weer is daar zeer wisselvallig en het kan goed stormen. het weer kan elk moment omslaan. de herten lopen langs je RV

door op 02-07-2009

Prachtige camping in een schitterende omgeving. Ligt aan het Lake Watherton. Goed en schoon sanitair.

Schrijf een review
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan