Sasquatch Provincial Park Harrison Hot Springs, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Sasquatch Provincial Park
Rockwell Drive 5648 -5734
V0M 1K0 Harrison Hot Springs
Canada

GPS-locatie:
49.3633159, -121.6872847

Telefoonnummer:
604 986-9371

Website:
bcparks.ca/explore/parkpgs/sasquatch/

E-mailadres:
info@seatoskyparks.com

Aanvullende informatie:

Sasquatch Park ligt een stuk van Highway 7, ongeveer zes kilometer ten noorden van de plaats Harrison Hot Springs. Volg de bordjes naar Harrison Hot Springs en vervolgens naar Green Point. De ingevoerde adresgegevens zijn niet adequaat: volg de borden in het park of gebruik de volgende coördinaten: 49.352963, -121.712077


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

In Sasquatch Provincial Park zijn drie campings: Bench Campground, Hicks Lake Campground en Lakeside (Deer Lake) Campground. De laatste camping is het hele jaar door geopend, op de andere kun je alleen van de lente tot en met de herfst terecht. Op alle campings kun je reserveren, maar er zijn ook enkele first-come, first-served plaatsen. Je kunt zwemmen in het meer en daar ook op varen. Er zijn toiletten en kraantjes aanwezig, maar geen douches. Hiervoor moet je gebruikmaken van de voorzieningen in de camper.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Geen hook-up plaatsen
  • Tenten toegestaan
  • Toiletten
  • Vuilwater dumpen
  • Water bijvullen

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (4)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 4
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
door op 30-08-2023

Standaard boscamping zonder faciliteiten. Alleen dumptoiletten. Zeer onhandige indeling, waardoor we steeds bleven verdwalen. Je kunt wel leuk om het meertje heen wandelen. Lastig toegankelijk via een onverharde weg van 6 km. Ik hield mijn hart vast voor de RV.

Bezocht op 14-06-2022 door

Prima eerste camping. Wij hebben deze camping gekozen omdat deze op de route lag richting Osoyoos -> Penticton -> Revelstoke. Zeker op de ophaaldag van je camper bij Fraserway ligt deze maar op 2 uurtjes rijden. Camping heeft enkel een compost toilet en geen andere faciliteiten. Toiletten zien er net als bij andere Provinciale parken netjes uit. Alleen de onverharde weg (laatste 8 km) richting de camping is wat minder prettig rijden. Goed te doen maar redelijk veel gaten in de weg. De camping zelf is wat donker door de vele bomen maar ligt aan een mooi meer.

Kosten per nacht: $29

Bezocht op 24-09-2018 door

Er zijn twee campings in het Provincial park, op ongeveer 10 minuten rijden van elkaar. Wij stonden bij Deer Lake. Prachtige plekken, bijna aan het meer. Vanuit de andere camping zijn wat meer wandel mogelijkheden. Er is een sani-dump tegen betaling beschikbaar.

Kosten per nacht: $23

Bezocht op 20-08-2018 door

Typische parkcamping midden in de natuur. Wij stonden aan het water bij een strandje lekker afgelegen. De camping bestaat uit 3 delen die een eindje uit elkaar liggen. Als je reserveert even onthouden waar je staat zodat je gelijk naar de juiste campground rijdt. Voorzieningen zijn enkel een vul en dump gelegenheid vlakbij de camping. Prima voor 1 of 2 nachten. In de omgeving kun je wandelen en je op het water vermaken.

Kosten per nacht: $40

9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan