Coldspring Campground Manning Park, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Coldspring Campground
British Columbia 3 889
V0X 1R0 Manning Park
Canada

GPS-locatie:
49.0742304, -120.8062888

Telefoonnummer:
1-800-330-3321

Website:
Bezoek


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Omschrijving

  • Simpele campground. Geen douches, alleen eenvoudige toiletten
  • Camping is geopend van half of eind mei tot begin of half oktober, weersafhankelijk
  • Reserveren mogelijk

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Geen hook-up plaatsen
  • Tenten toegestaan

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (17)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 17
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 29-05-2023 door

Eenvoudige camping Alleen toilet. Zeer mooie omgeving, schone plekken. Prima voor 1 nacht

Bezocht op 04-09-2022 door

Mooie camping maar vooral het achterste gedeelte waar je echt in het bos staat en ook zo aan een wandeling langs de rivier kunt beginnen (mooie loop van half uurtje). Geen voorzieningen, alleen composttoiletten

Campground is first come first serve. Wij kwamen op de bonnefooi om 14:30 in E.C Manning aan. Door bosbranden verderop in het park werden daar campgrounds gesloten dus we hadden er een hard hoofd in dat we nog een plekje op Coldspring zouden kunnen bemachtigen maar toch wel en nog in het mooiste bossige stuk ook.

Kosten per nacht: $29.75

Bezocht op 14-07-2022 door

Puur natuur, zo gaaf! Maar wel de plek helemaal achteraan bij de rivier waar je ook kunt keren met grote voertuigen. Nr. 36?
Wij hadden niet gereserveerd en ze waren deze laatste drie plekken (echt de beste) bij de rivier aan het renoveren. Einde middag zouden ze vrijgegeven worden maar we mochten ze niet vastleggen. Ik heb een uur met een boekje naast die plekken gezeten:-) en het was het wachten waard. Geen voorzieningen, wassen in de rivier. 's Avonds vuurtje aan en genieten van een biertje, spelletje met de kinderen en vis op de bbq.

Bezocht op 09-08-2019 door

Camping in een prachtig natuurgebied. De plekken zijn heel ruim en liggen mooi midden in de natuur. De voorzieningen zijn heel simpel: alleen toiletten. Maar dat past hier wel. Er is een leuk beekje om te waden. Camping is voor ons geboekt, dus bedrag onbekend.

Bezocht op 14-07-2019 door

Het is echt een natuurcamping. Ruime plaatsen. GEEN voorzieningen. Alleen een compost toilet. Op zich geen probleem, maar op andere parken heb ik deze schoner en netter gezien. Verder een fijn nachtje gestaan.

Bezocht op 28-06-2019 door

Basic camground maar wel netjes verzorgd en fijne, mooie plek. Een nacht verbleven op deze campground, site C13, zonder voorzieningen. Met een camper is dat geen probleem, maar we hadden dit van te voren niet goed gezien en daardoor werden we er wel door verrast. Sochtends heel leuk wakker worden met allemaal spelende eekhoorntjes rondom de camper. Prima plek om de omgeving te verkennen. We verbleven maar 1 nacht, maar omdat het Canadaday-weekend was, had ik voor 3 nachten moeten boeken omdat we hier perse wilde staan. De parkwachter wist dit niet en heeft geïnformeerd via het reserveringssysteem of er niet iets met ons gebeurd was. Erg attent.

Kosten per nacht: $29

Bezocht op 04-06-2019 door

Heerlijke campground Maning Provincial Park. Grote ruime plekken, ook aan rivier in bos. Er heerst rust. Goede start om eens een provincial Park te ervaren. Ook deze zag er erg verzorgd uit. In de avond komt parkmanager langs om een kort praatje te maken en eventueel kampgeld te halen.

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 12-08-2018 door

Prachtige natuurcamping in Manning Park. Ruime RV plaatsen, ook aan het water. Vuurplaats en picknicktafel bij elke plek. Geen gebruik gemaakt van toiletvoorzieningen

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 08-06-2018 door

Natuurcamping gelegen aan rivier, mooie plek. Geen voorzieningen. Gezien het feit dat het regende toen wij er waren, hebben we niet kunnen kijken of de hikes de moeite waard waren. Prima plek om de camper te leren kennen, het was namelijk ons eerste nachtje.

Kosten per nacht: $29.7

Bezocht op 03-06-2018 door

Campingplaats c9. Geen aansluitingen of wifi aanwezig, wegens natuurpark. Mooie plaats pal naast wilde waterloop. Natuurlijk hoorbaar in camper, maar geen probleem. Bbq en nieuwe pikniktafel aanwezig. Leuke loop wandeling mogelijk (50 min), vertrekpunt aan het einde van de camping.

Kosten per nacht: $29.3

Bezocht op 28-05-2018 door

Erg mooie camping in het bos en langs rivier. Geen douches, er zijn pit toilets en water komt met een pomp uit de grond en moet eerst 2 minuten gekookt worden. (Allemaal geen probleem wanneer je een camper bij je hebt).

Kosten per nacht: $30

Bezocht op 25-05-2018 door

Een echte park camping, geen voorzieningen maar dat is prima met een camper. Betaling werd opgehaald door een ranger. Wij hebben hier een nacht gestaan. Op zich prima plek alleen wat dicht bij de snelweg maar die is s´avonds rustig. Mooie rustgevende omgeving. Prima om op doorreis te gaan.

Kosten per nacht: $23

Bezocht op 25-05-2018 door

2 nachten gestaan. In park. Alleen composttoilet. Voor ons prima, zo in de natuur, met 's avonds de kampvuurtjes om je heen. De volgende dag mooie trail gelopen in Manning Park. Uiteraard geen Wifi. Heerlijk.

Kosten per nacht: $23

Bezocht op 27-06-2017 door

Gelegen in manning provincial park. Goed alternatief als Lightning lake vol is, of voor mensen die iets meer rust zoeken. Plaatsen ruim gelegen. De plaatsen in de bovenste loop liggen wel erg dicht langs de snelweg. Wij stonden op plaats 31 en hadden een klein privestrandje aan de rivier, 's avonds lang van de zon kunnen genieten. Vanaf de camping is een kleine wandeling mogelijk door een canyon van ongeveer 2 km. Geen elektra, geen douche. Drinkwater beschikbaar uit waterpomp. Wij kampeerden in een 25 ft camper

Kosten per nacht: $25

Bezocht op 23-07-2016 door

Prachtige natuurcamping zonder voorzieningen. De plek middenin de natuur maakt alles goed.

door op 05-08-2015

Een prachtige camping midden in de natuur. Geen hook-up, pit-toilet, niet eens signaal voor je mobiele telefoon. Wel rust, natuur, (wilde) dieren in je 'voortuin', dicht bij rivier, wandelroutes, etc. Mooi!

door op 20-07-2014

Deze rustige camping heeft zeer ruime plekken. Wij hadden een plek aan het riviertje wat super was. Bij de camping loopt een lope wandelroute van 2km. Behalve en toilet zijn er geen faciliteiten, zelfs geen mobiel netwerk. Ondanks dat zeker een aanrader.

Schrijf een review
24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan