Robson River Campground Mount Robson, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Robson River Campground
Yellowhead Highway 140
V0E Mount Robson
Canada

GPS-locatie:
53.03295547, -119.247879982

Website:
Bezoek


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Reserveren niet mogelijk

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (6)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 6
Kosten per nacht: $ 39 (2)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 18-09-2022 door

BC-camping. Grote plekken met redelijke privacy. 1 echt sanitair gebouw die goed schoon was. Verder kleine toiletpits. Ligt naast Highway maar daar hadden wij geen last van.

Kosten per nacht: $43

Bezocht op 17-08-2022 door

Wij hadden deze camping geboekt voor 1 nacht om nog een tussenstop te hebben voor Jasper. Wij hadden plek R21 gekozen, dicht bij het toilet gebouw en we hadden een plek met stroom. Deze camping was een van onze favorieten, grote plek in de natuur met schitterend uitzicht op Mount Robson. Het is een klein stukje lopen naar de rivier. Ook hebben we de twee watervallen gezien, waarbij je bij de rearguard falls de zalmen ziet zwemmen. De andere dag hebben we een float tour gedaan op de Fraser river.

Kosten per nacht: $34

Bezocht op 05-08-2019 door

Nette camping met plekken zonder en met stroom. Toiletgebouw met gratis douches. Ligt wel redelijk dicht bij de snelweg, die hoor je dan ook een beetje.

Kosten per nacht: $34

Bezocht op 03-08-2019 door

Sobere, rustige camping met prachtige plekken langs de Fraser River en met zicht op Mount Robson. Geen faciliteiten voor de camper en ook geen wifi. Een 'schattig' houten toilethuisje met toiletpot en stromend water bij de campingplekken langs het water. Bij de receptie vooraan de camping zijn twee douches. Als je een plekaan het water hebt, is dat wel ver lopen voor een douche. Bij regen staat deze camping vol plassen en zijn de camperplekken drassig en modderig. De prijs past bij de faciliteiten van de camping.

Kosten per nacht: $33

Bezocht op 16-06-2017 door

Mooie camping in het bos. Parkbeheerder komt met firewood langs voor $5. Ruime plekken met veel privacy. We moesten ver lopen naar de douche omdat 1 saniteergebouw door een waterleidingbreuk niet bruikbaar was. Zorg wel dat je voldoende boodschappen bij je hebt, er zijn geen winkels in de buurt. In het bezoekerscentrum is een zeer beperkt aanbod. Het restaurant naast het bezoekerscentrum is alleen overdag open voor ontbijt en lunch.

Bezocht op 04-06-2017 door

Kleinschalige camping vlak bij het info centre. Mooie ruime plaatsen. Goede toilet faciliteiten. Aan de rivier. In de buurt van mooie wandelingen/hikes.

Kosten per nacht: $18

Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan