Klahanie Campground Squamish, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Klahanie Campground
Squamish River Dyke Road
V8B 0A6 Squamish
Canada

GPS-locatie:
49.67223836, -123.16274643

Telefoonnummer:
+1-604-892-3435

Website:
http://www.klahaniecampground.com/

E-mailadres:
klahaniecampground@gmail.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Reserveren niet mogelijk
  • Restaurant
  • Snackbar
  • Tenten toegestaan
  • Vuilwater dumpen
  • Wasserette
  • Water bijvullen
  • Wifi

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (11)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 11
Kosten per nacht: $ 53 (1)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 10-05-2023 door

Zelfs vroeg in mei zijn alle campings die je boekt via BC Parks vol. En veel opties zijn er niet langs de Sea to Sky Highway. Op Klahanie was er gelukkig nog voldoende vrij, zelfs toen we pas tegen 10 uur s avonds aankwamen. Er zijn plekken aan de waterval-kant, waar je de weg veel meer hoort, en aan de zee-kant, die wat rustiger zijn. Veel schaduw. $53 wel prijzig voor dry camping, maar we waren al lang blij met een plek.

Kosten per nacht: $53

door op 30-12-2019

mooie plaatsen met uitzicht op de waterval, of de inlet, op loopafstand van de waterval een sea to sky gondola, Alleen die trein 's nachts was waardeloos en heeft ons flink uit de slaap gehouden. wifi was ook bedroevend.

Bezocht op 16-08-2019 door

Dure camping vlak langs erg drukke "Sea to Sky Highway" van Vancouver naar Whistler. Door drukte moesten we ook nog op parkeerterrein voor camping staan en toch volle mep betalen. Sowieso weinig leuke campings langs deze best drukke weg gezien.

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 05-10-2018 door

Rommelige camping, maar als je eenmaal je plaats hebt gevonden is het een fijne plek. Voor het douchen moet je extra betalen. Toiletten zijn redelijk. Goede uitvalsbasis voor Sea to Sky Gondola / Shannon Falls en overtocht naar Vancouver Island. Firepit en picknicktafel.

Kosten per nacht: $47.25

Bezocht op 14-06-2018 door

Prima camping, wij hadden een plekje met oceanview. Sanitair prima (één verouderd gebouw maar wel schoon en een gebouw waar je een hele badkamer voor jezelf hebt! Douches werken met dollars.) De camping zit tegenover Shannon Falls.

Kosten per nacht: $50

Bezocht op 14-09-2017 door

eenvoudig mooi gelegen RV park en camping met groot hoogteverschil,vlakbij de highway naar de ferry van Horse Shoebay , matig onderhouden toiletgebouw, op kleine afstand van Squamisch en toeristische bezienswaardigheden,

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 13-06-2017 door

Deze camping uitgezocht omdat we nog een nacht moesten overbruggen voordat we naar Vancouver Island gingen. Camping maakt een rommelige indruk. Inchecken moest ikzelf doen en ging uitstekend. Betaling doen en klaar ben je. Er hangt een lijstje bij de check in balie. Je kunt zelf een plekje uitzoeken. Toiletten prima maar douches kosten weer geld. Het ligt aan de rivier maar komen kun je daar niet. Is een hele lange wandeling voor nodig. Jammer. Plekken zijn redelijk privé en onder de bomen. Geen muggen! Dicht bij de Shannon falls en de Chief. Leuk dorpje met veel winkels in de buurt. Goed voor een nacht.

Kosten per nacht: $47.25

Bezocht op 30-07-2016 door

De meest curieuze camping die we hebben bezocht. Omdat Whistler compleet volgeboekt was, moesten we uitwijken naar Squamish. Een rommelig camping van een eigenaar die dol is op oude auto's. En die stonden er! Een kleine overflow biedt plaats aan 3 campers en is te bereiken langs een soort van autokerkhof met campers, caravans, bussen en ander technisch materieel dat de jaren vijftig nog meegemaakt lijkt te hebben. En toen de overflow vol was kwam de eigenaar met een shovel, schoof wat puin en hout opzij en toen waren er ineens 4 extra plekken beschikbaar! Iemand die bereid is wat voor zijn gasten te doen, dus. Maar $42 is wel duur voor een plek zonder voorzieningen. Wel zorgen dat de watertank van de RV vol is, want full-hookup is alleen op de reguliere standplaatsen beschikbaar. De verrassing was het loggersfestival in Squamish in het laatste weekeinde van juli. Dat hadden we gemist als we deze camping niet hadden gevonden.

Kosten per nacht: $42

door op 26-06-2013

Een wat rommelig RV Park met veel vaste plaatsen/bewoners. Plaatsen boven zijn het mooist. Je kunt hier je was doen en ideale vertrekplaats om de volgende dag met de boot naar Vancouver Island te gaan. Wifi was gratis, verbinding was slecht.

door op 23-08-2012

Prima camping met douchegelegenheid en internet. Vooral de plaatsen achteraan kijken vanuit de hoogte uit over een meer.

door op 20-08-2012

Ongeveer 40 km ten noorden van Horseshoe Bay ligt bij de plaats Squamish onder Shannon Fall Provincial Park. Een van de leukste no-nonsens campgrounds van British Columbia. Full en half hookup plaatsen op een rommelend ogend terrein, maar met alles wat een kamperende familie nodig heeft. Prima plek voor een bezoek aan de waterval, Stawamus Chief, een grote granieten monoliet of naar Squamish is van oudsher de laatste fourageplaats is voor een hike in de bergen rond Whistler. Goede outdoorvoorzieningen!

Schrijf een review
24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan