Capilano River RV Park West Vancouver, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Capilano River RV Park
Tomahawk Avenue 293
V7P 1C5 West Vancouver
Canada

GPS-locatie:
49.324155514, -123.131687177

Website:
capilanoriverrvpark.com

Aanvullende informatie:

dichtbij horse shoebay ferry. Kunt op elk tijdstip aankomen. ( 24 uur open) Kleine plekken. Goede uitvals basis voor bezoek Vancouver. Net perfect sanitair.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Douches
  • Electra
  • Hookup-plaatsen

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (8)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 8
Kosten per nacht: $ 83 (4)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 12-07-2023 door

Deze camping hebben we gebruikt voor één nacht en dat was echt wel prima. De plekken zijn beperkt maar de camping zit op een gunstige plek voor een bezoek aan Vancouver en naast (op loopafstand) groot shopping Centre voor wie dat leuk vindt. Met een Uber naar Vancouver is het makkelijkste maar ook met de stadsbus vanaf het shopping Centre is het heel goed te doen. Extra tip: wij hebben heerlijk gegeten bij de Cactus Club Cafe Coal Harbour, 1085 Canada Pl, Vancouver, BC V6C 3E1, Canada.

Kosten per nacht: $98

Bezocht op 10-07-2023 door

Kale camping zonder privacy. Krappe plekken op beton. Niet al te schoon.

Sanitair bestaat uit 4 wc's en douches voor de heren en zelfde aantal voor dames voir in totaal 200 staanplaatsen! Niet heel schoon.

Ligt aan drukke weg.

Wij staan hier na Vancouver Island om morgen camper in te leveren. Achteraf ligt deze camping dan wel aan de andere kant van de stad. Niet zo handig dus.

Kosten per nacht: $73

Bezocht op 16-06-2023 door

Na Vancouver island hadden we deze camping om de dag erna de camper terug te brengen. De staanplaatsen waren krap en de camping lag praktisch naast een doorgaande weg, de voorzieningen waren matig maar om een nachtje te overbruggen was het prima.

Kosten per nacht: $74

Bezocht op 03-06-2023 door

Een echte "stadscamping". Goed genoeg om te overnachten en om Vancouver te bezichtigen. Sanitair was eenvoudig en niet altijd helemaal schoon. Campingplek kaal en geen privacy.

Kosten per nacht: $85

Bezocht op 27-09-2022 door

Camping vlakbij centrum; gunstig om Vancouver te bezoeken. Op loopafstand van bushalte. Binnen 15 minuten bij Stanley Park. Camping een dag van te voren gebeld en plek voor 2 nachten gereserveerd. Bleek een verstandige beslissing. Camping nog steeds nagenoeg volgeboekt. Camping met water en elektra en picknicktafel. Wifi in Lounge. Ook laundry aanwezig en een klein zwembad. Camping lijkt meer op een grote parkeerplaats. Was voor ons geen probleem. Ligging t.o.v. Vancouver vonden wij belangrijker. 's Nachts wel veel verkeerslawaai te horen.

Kosten per nacht: $65

Bezocht op 21-09-2022 door

een echte stads-campground: allemaal naast elkaar voor de kleine(re) RV's en op schuine soort parkeerplekken voor de langere caravans; daardoor weinig privacy, maar ja, men gaat overdag Vancouver in voor bezichtiging; als men niet houdt van het naast-elkaar-staan, is deze campground niet geschikt. zit je buiten de camper te eten o.i.d., hoor je het verkeerslawaai; maar in een goed geisoleerde camper zoals wij hadden, geen hinder ondervonden autodrukte. Sanitair voldoende, wifi-contact alleen bij en rondom receptiegebouw en sanitairgebouw op het terrein De bushalte voor vervoer naar Downtown Vancouver is op ong. 900 m / 10 min. lopen te vinden vanaf RV Park.

Kosten per nacht: $67

Bezocht op 12-07-2022 door

Prima RV camping met full hookup, wel prijzig. Je staat bij dit soort campings wat dichter bij elkaar. We waren er de eerste nacht, dichtbij Fraserway en dichtbij Horseshoe bay voor de boot. Een klein zwembad om even af te koelen. Ook een fijn douchegebouw. Wifi werkte goed op onze plek.

Kosten per nacht: $73

Bezocht op 30-05-2022 door

nette camping, kleine plekken zeer goed sanitair. goede uitvals basis voor bezoek Vancouver. 24 uur per dag open. dicht bij ferry hors shoe bay

Kosten per nacht: $67

24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan