Surf Grove Campground Tofino, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Surf Grove Campground
Pacific Rim Highway 1451
V0R 2Z0 Tofino
Canada

GPS-locatie:
49.101746388, -125.866928101

Website:
surfgrove.com/


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Bij een strand
  • Douches
  • Toiletten
  • Wifi
  • Winkel

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (5)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 5
Kosten per nacht: $ 185 (2)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 06-08-2023 door

Mooie camping aan het strand. Super relaxete sfeer. Goed en schoon sanitair en ruime plaatsen. Heerlijke cappuccino te krijgen bij de ‘off the grid’ coffee camper op het terrein. Maar ja…200 dollar voor een nacht is best veel…maar je hebt weinig keus. Overall heerlijke dagen in Tofino gehad.

Kosten per nacht: $200

Bezocht op 31-07-2023 door

Dure camping, dat wel. Maar de ligging is fenomenaal. Aan HET surfstrand van Tofino. Keurige camping goed georganiseerd, mooie douchegelegenheden, geen geklooi met muntjes. Ruime plekken afgescheiden met hagen en bomen. Op de camping surfplanken te huur en een campercafe voor heerlijke koffie ed. Kortom: wij hebben ons 2 dagen prima vermaakt. Op 10 min rijden de rainforest trail, op 20 min Tofino ( ook zeer de moeite waard). ‘S avonds naar het strand voor een schitterende zonsondergang.

Kosten per nacht: $169

Bezocht op 28-08-2022 door

5 sterren .. dat hebben maar 2 campings gehaald op onze reis. Waarom? We hadden en plek 50m van het strand en de kidz konden hier een surfles volgen. Wat wil je meer? Voorzieningen prima, full-hook-up.

Bezocht op 06-10-2021 door

Hele mooie en leuke camping met vriendelijk personeel. Alles ziet er echt leuk en gezellig uit. Ook qua sanitair heel netjes en leuk gedaan. Vanaf de camping loop je zo het strand op en kun je genieten van de mooiste zonsondergang! Echt een aanrader.

Kosten per nacht: $85

Bezocht op 14-09-2021 door

Duurste campsite die we tijdens onze rondreis gehad hebben. Mooi gelegen aan een baai waar we een prachtige zonsondergang hebben kunnen aanschouwen. Gelegen op km of 6/7 van centrum van Tofino. 99 usd is natuurlijk wel veel geld voor wat je krijgt, maar Tofino is gewoon best wel duur. Plaatsen met redelijke privacy.

Kosten per nacht: $99

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan