Wild Pacific Camp Ucluelet, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Wild Pacific Camp
Peninsula Road 1002
V0R 3A0 Ucluelet
Canada

GPS-locatie:
48.9284856, -125.5370657

Website:
wildpacificcamp.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (5)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 5
Kosten per nacht: $ 66 (3)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 03-06-2022 door

kleine iets te dure campground (6 plaatsen) aan het einde van het schiereiland. Met volledige hookup. Goede WiFi Op loop afstand van Ucluelet, een leuk stadje met goede restaurants Ook vanaf de camping is een mooie wandeling (Wild Pacific Trail) te maken. Wij hadden van te voren geboekt, en hebben ook geen beheerder of iemand anders gezien. Alle informatie stond op het paaltje bij de plaats.

Kosten per nacht: $70

Bezocht op 24-05-2022 door

Prima camperplek aan het eind van het schiereiland, tegenover Terrace Beach voor mooie sunsets. Mooie organisch gevormde plaatsen fully hooked-up en goede wifi. Leuke barretjes beneden in het dorp met op woensdag avond, met elkaar live muziek maken en dansen.

Kosten per nacht: $75

Bezocht op 28-04-2022 door

Kleine camping met 6 plekken waarvan een plek 2 standaard bezet is door de gastvrouw. Wij hadden plek 3 en 5. Vanuit de zithoek in de camper heb je zicht op de vaste, rommelige plek 2. Maar van de picknicktafel en vuurplek kijk je naar de baai. Op plek 5 kijk je vanuit de camper op de baai uit en staat de picknicktafel richting de straat. Je loopt zo naar het wandelpad naar de baai. En de rondwandeling naar de vuurtoren (onderdeel van de Wild Pacific Trail) is op steenworp afstand. Op ong 25 min lopen is het dorp waar we ongelooflijk lekkere fish and chips gegeten hebben bij Jiggers. We aten buiten bij de foodtruck omdat het restaurant (nog) niet open was. Het zijn full hook-up plaatsen maar er is geen wasruimte. Je moet dus alles in de camper doen. De wifi was prima voor appjes maar niet goed genoeg voor de kinderen :). Als je nog meer van de Wild Pacific Trail wilt lopen (aanrader) dan kan je de camper parkeren op de parkeerplaats naast de sportvelden aan de Forbes road. Je kan dan lopen tot de Ancient Cedars Trail en dan via de weg terug. Of je kan via dezelfde route weer terug.

Kosten per nacht: $53

Bezocht op 07-09-2019 door

Perfecte plek. Maar 6 plaatsen aan een baai met uitzicht. Tegenover Terrace beach aan de lighthouse trail. Ook voor 1 nacht te boeken in tegenstelling tot andere campings. Alleen voor zelfvoorzienende campers want er is geen wc/douche gebouw.

Kosten per nacht: $65

Bezocht op 18-08-2019 door

Kleine camping met maar 6 plekken. Geen sanitairgebouw aanwezig, je moet zelfvoorzienend zijn. Wel full hook ups. Geweldige plek aan de rand van Ucluelet. Aan beide kanten van de camping hoor je de zee en vogels. Vanaf de camping loop je zo de Wild Pacific Trail op.

Kosten per nacht: $65

Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!