Island West Resort Ucluelet, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Island West Resort
Hemlock Street 100
V0R 3A0 Ucluelet
Canada

GPS-locatie:
48.945842399, -125.551505685

Telefoonnummer:
1-250-726-7515

Website:
http://www.islandwestresort.com/

E-mailadres:
fish@islandwestresort.com


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Restaurant
  • Snackbar
  • Wasserette

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (8)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 8
Kosten per nacht: Geen actuele kosten beschikbaar.
Bezocht op 12-07-2019 door

de camping is een afrader. zeer slechte sanitaire voorziening, was ronduit vies en smerig. ook 's nachts last van wasberen in de boom waar we met de camper naast stonden. Kampeertafel kapot en ook allemaal glas op de site waar we stonden. Niet aan beginnen.

Kosten per nacht: $47

Bezocht op 16-08-2018 door

Camping met erg (te)kleine plaatsen, zeker voor een camper. Plaatsen zijn niet allemaal op één terrein maar versnipperd aan een doorgaande weg gelegen. Wij hadden de pech dat we overlast hadden s'morgens vroeg door vertrekkende vissers in de haven die nogal luidruchtig waren. Voorzieningen vooral uitgelegd voor tenten.

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 09-08-2018 door

Wij vonden dit een erg slechte camping. Wij stonden langs de weg op een klein plekje. Het sanitair was heel erg oud. Voor de douches waren geen deuren, maar sjofele douchgordijntjes. En voor 1 douche zat niet eens een gordijntje. Wij betaalden $ 45,- per nacht zonder vuilwateraansluiting.

Kosten per nacht: $45

Bezocht op 25-07-2018 door

Leuk aan het haventje gelegen camping, met enkele plaatsen vlak langs het water (maar de meeste op een heuvel zonder dat fraaie uitzicht). Eigenlijk is het gewoon een stel staanplaatsen (full hookup alleen op de heuvel) behorend bij het havenkantoortje, alwaar ook de enige enigszins werkende wifi aanwezig is. Erg matig sanitair dat vooral door de gebruikers van de bootjes uit de haven wordt gebruikt. De COOP supermarkt en een liqour store bevinden zich op loopafstand.

Kosten per nacht: $48.3

Bezocht op 20-07-2018 door

Moeilijk om een aantal sterren te geven. Het uitzicht is fraai, maar de camping zelf is niet geweldig. Plek 1 tot en met 5 zijn direct aan het water met een mooi uitzicht. Ze hebben water en elektriciteit. Alle andere plekken zijn matig, deels langs de weg en deels op een hoger gelegen grasveld. Vanaf onze plek hebben we zeehonden en adelaars gespot. De campers staan dicht op elkaar. Op plek 1 hadden we de meeste vrijheid. Leuk uitzicht op vissershaven en de baai. Veel vissers op de camping. Gezien de recensies zijn we het sanitairgebouw niet eens in geweest. Gegeten bij Cedar Grill in het stadje, leuk restaurant met lekker eten. Leuk voor 1 nacht, omdat het eens wat anders is dan een boscamping. En omdat de adelaars leuk waren. Uclelet is een leuk klein gehuchtje. We zijn nog naar Tofino gereden, maar dat vonden we minder (meer toeristisch, maar stelt ook weinig voor). Je komt hier voor het strand, de trails door het regenwoud (en als je zin hebt een walvistocht). De Lighthouse Trail is een aanrader; Uurtje lopen en tegen zonsondergang erg mooi. Op de camping is ook een dump voor je afvalwater. Supermarkten stellen in dit gebied niet veel voor. Er is een Coop in Tofino (voor de camper betaald parkeren op een paar minuten lopen) en in Uclelet is een supermarkt met alleen de basisdingen.

Kosten per nacht: $52

Bezocht op 20-07-2018 door

Totale afrader! Ga hier niet heen! Toen wij kwamen aanrijden was het eerste dat we zagen een handgemeen tussen de Chineze beheerster en een van de gasten. Onvriendelijk geholpen door nauwelijks verstaanbare beheerster. De plaatsen zijn zo krap opgezet dat je echt bovenop elkaar staat - water- en gasaansluiting zijn daardoor heel moeilijk bereikbaar. De douches en wc's zijn oud, verwaarloosd en lagen vol glasscherven en kots en andere rotzooi. Enorm jammer, want hoewel de camping dus rampzalig is, is de locatie zelf prachtig gelegen.

Bezocht op 31-05-2018 door

Dit is de slechtste camping geweest op onze ruim 3 weken durende reis door Canada. Het enige positieve is dat je direct aan de rand van het stadje Ucluelet staat, en, mits je plaats 1 tot 4 aan de waterkant reserveert, goed uitzicht hebt. Dat waren precies de 2 redenen dat we hier reserveerden, wetende dat het sanitair gebouw vies en stinkend was, het ressort gebouw vergane glorie, de stroom regelmatig uitviel, etc etc. Wel hadden we elektrisch en water hookup, sani dump elders op het terrein. Wij hebben niet de door anderen vaker bezochte Ucluelet Campground gekozen vanwege de grotere afstand tot het dorpje. Het dorpje is rustig en origineel, alle winkels, veel restaurantjes en een goede bakkerij. Vlakbij dit ressort begint de Wild Pacific Trail. We zijn overdag naar Tofino gereden en waren blij dat we daar niet op een camping stonden, voor ons veel te toeristisch. En dan natuurlijk het Pacific Rim park, prachtige natuur, voor de liefhebbers dichtbij de natuur kamperen en gelegenheid tot mooie wandelingen.

Kosten per nacht: $58

Bezocht op 15-08-2017 door

Campingplekken 1 tot en met 4 (water & electricity) vlakbij water zijn prima. Je staat pal naast elkaar maar het zicht op het haventje maakt veel goed. De zeeleeuwen houden je gezelschap vanuit het water. Wasserette erg gedateerd. Sanitair ok maar douchen enkel via munten verkrijgbaar via receptie. Je kan vanuit deze camping heel makkelijk te voet Ucluelet bezoeken en naar de supermarkt. Geen vervoer nodig. Light house trail is zeker een aanrader als je er verblijft. Kan vanuit dorpje ook walvistours boeken hou ermee rekening dat je hier waarschijnlijk geen orka's zal zien. Indien dat de bedoeling is kan je beter een tour boeken in Victoria. Hou rekening met wat lawaai (niet overdreven) vroeg in de morgen aangezien de vissers dan vroeg op pad gaan.

Kosten per nacht: $42

Vroege vogel beurs! Presentaties, adviesgesprek & campers (truck-camper & C-25)
Zaterdag 15 juni, Zwolle
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan