Burnaby Cariboo RV Park & Campground Burnaby, British Columbia

Algemeen

Camping bewerken

Adres:
Burnaby Cariboo RV Park & Campground
Cariboo Place 8765
V3N 4T2 Burnaby
Canada

GPS-locatie:
49.248814656, -122.911391258

Telefoonnummer:
+1-604-420-1722

Website:
http://www.bcrvpark.com/

E-mailadres:
camping@bcrvpark.com

Aanvullende informatie:

Van Hwy 1 neem exit 37, sla rechtsaf bij het eerste stoplicht, linksaf bij het volgende stoplicht de eerste straat rechts is de toegangsweg.


Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Faciliteiten

Camping bewerken
  • Hookup-plaatsen
  • Tenten toegestaan
  • Wasserette
  • Wifi
  • Winkel
  • Zwembad

Overige faciliteiten

  • Fitness ruimte
  • Jacuzzi

Informatie over campings is door en voor reizigers. We raden je daarom aan om altijd de website van de camping te raadplegen. Dan weet je zeker dat je de gewenste faciliteiten hebt, op het goede adres aankomt en niet voor een dichte deur staat.

Reviews (80)

Schrijf een review
Gemiddelde waardering:
/ 80
Kosten per nacht: $ 83 (2)
Gemiddelde kosten per nacht, tot 1 jaar geleden
Bezocht op 10-10-2023 door

Het is een makkelijke camping als afsluiting van de RV rondreis. Fraserway ligt op 30 min. rijden. Gebruik deze camping ook niet voor een andere reden. Plekken zijn meer dan krap (dumpputje zit naast de tuinbank van de buren - minder dan een meter - niet echt fris) en er is veel lawaai van de naast gelegen snelweg en het spoor. Sanitair is wel netjes en schoon.

Kosten per nacht: $80

Bezocht op 21-09-2023 door

Stadscamping, asfalt en geen privacy. Enkel aan te raden wanneer je de volgende ochtend je camper moet inleveren. Véél geluidshinder van treinen en verkeer. Ontvangst wel heel goed; sanitair zeker OK, verder ook gebruik gemaakt van het zonneterras. (er was ook een binnenzwembad en fitness, maar daarvan maakten we geen gebruik)

door op 30-08-2023

Groot RV park met veel faciliteiten. Prima sanitair, volledige hook-up, wifi, zwembad, zonnelounge, wasmachines en zelfs een klein supermarktje. Wel allemaal op een rij zonder privacy.

Bezocht op 04-08-2023 door

Vriendelijk RV park. Reservering gewoon per email. Park wordt goed onderhouden en sanitair is prima. Gratis douches. Grote plus van deze camping is de 20 minuten lopen naar de lightrail die je in een half uur naar downtown Vancouver brengt. De plekken zijn klein. Hagen bieden visuele privacy, behalve voor je directe buren. Wij wilden bij het opbreken uiteraard nog lozen terwijl de buren juist aan hun ontbijt zaten. Dat is wel beetje pijnlijk. De omgeving is luidruchtig en vooral de spoorweg kan veel lawaai veroorzaken en gaat dag en nacht door. Veel Nederlanders. Aanbevolen voor bezoek aan de stad. Ik heb geen park gevonden, dat makkelijk toegang geeft tot downtown Vancouver zonder dat we met onze 30ft camper ergens naar een parkeerplek moesten gaan zoeken.....

Kosten per nacht: $85

Bezocht op 15-06-2023 door

Park dichtbij Vancouver Ideaal voor laatste nacht voordat camper ingeleverd moet worden. Binnenzwembad. Vervelende wifi, je kunt maar voor een bepaalde tijd hier gebruik van maken

Bezocht op 20-05-2023 door

nette camping, vriendelijk personeel, camp winkel voor de noodzakelijke dingen

Bezocht op 01-05-2023 door

Prima camping om te starten nadat je de camper hebt opgehaald, Net sanitair, zelfs een zwembadje. Niet veel op aan te merken.

Bezocht op 28-09-2022 door

De camping ziet er op het eerste gezicht aardig uit. De plekken worden afgescheiden door coniferen, er is een zwembad en het oogt niet al te groot. De camping biedt de mogelijkheid de camper te wassen en men geeft tips over hoe je Vancouver of Capilano kunt bezoeken. Maar de plekken zijn niet allemaal even ruim, zo paste de picknicktafel niet meer naast onze camper. Verder is er vooral veel lawaai van de snelweg, overige wegen en het treinverkeer. Vanwege de ligging kan het prima als uitvalsbasis dienen om Vancouver of Capilano te bezoeken. Ook is het een goede plek om je laatste overnachting te boeken voor je de camper inlevert bij Canadream.

Kosten per nacht: $65

Bezocht op 09-09-2022 door

Camping die enkel te gebruiken is als laatste nacht om niet te ver meer te zitten van de dropoff van de camper. Onze plaats had full-hookup. In elk ander geval zou ik deze afraden. Luidruchtige buren, veel lawaai van trein en snelweg.

Bezocht op 08-08-2022 door

Camping is ingesloten tussen meerdere (snel)wegen en, het ergste, een treinspoor dat in een bocht om de camping loopt en 24/7 wordt gebruikt voor vrachtvervoer. Dat betekent 's nachts 5x wakker door piepende treinwielen van treinen van 2km lang. Daarnaast is de WiFi uit de middeleeuwen; niet meer van deze tijd. Als hij 't doet, want tijdens ons verblijf deed hij het helemaal niet. Dat dit vaker zo is blijkt uit het feit dat er in de kampwinkel een PC staat opgesteld voor als je iets moet doen op het net. Deze camping was onze laatste stop en dan wil je net wel verbinding hebben om bijv. te kunnen inchecken voor je vliegreis.

Bezocht op 04-08-2022 door

Prima plek en net sanitair. Maar onvriendelijk, niet gastvrij, massaal en onpersoonlijk. Het was onze laatste dag en prima dicht bij Canadream. Maar verder doet het ver onder ten opzichte van alle eerdere plekken.

Bezocht op 25-07-2022 door

Geen aanrader: veel herrie, 24/7, en enorm krappe plekken. De buurman leeft z’n wc terwijl jij aan ontbijt zit. Mss handig als je Vancouver in wil maar dat is ook alles. Absoluut geen vakantiegevoel.

Kosten per nacht: $77

Bezocht op 27-06-2022 door

Wij gebruikten deze camping als laatste camping om van daaruit de stad te bezoeken. Op iets meer dan 10 minuten lopen kom je bij de eerste/laatste halte van de EXPOline die je naar en van Waterfront downtown) brengt. Je kan de skytrain terplekke betalen. Een kaartje kost 4,70 dollar per persoon. (kan contant of met creditcard) De camping zelf heeft krappe plaatsen. Onze plek was zelfs zo krap dat we onze luifel niet uit volledig uit konden doen, want dan zaten we in de coniferen die onze plaats afbakende. Aan de andere kant heb je dan de aansluitingen voor electriciteit, water en afvoer. Alleen zit dat afvoerputje op nog geen meter afstand van de picknicktafel van je buren. De camping heeft wel goede douches en toiletten. Op deze camping kan je (als je begint met je reis) overbodige spullen krijgen van reizigers die op het punt staan om hun RV weer in te leveren. Andersom kan je ook je overbodige spullen kwijt. De camping faciliteert hier zelfs in om een mand met overbodige en gratis af te halen spullen neer te zetten. De camping biedt gratis WiFi aan, maar daarvoor moet je een omslachtige procedure uitvoeren en als dat je lukt is de verbinding erg slecht. Het grote voordeel van deze camping is dat je daarvandaan makkelijk naar downtown Vancouver kunt. Daar houdt het voor ons betreft mee op. Als je vier weken door de natuur van Canada bent getrokken dan is het weer even terug op aarde op Burnaby. Er rijdt bijna een trein door de camping heen en hij ligt vlak bij de Trans Canada Highway 1, erg veel herrie dus.

Kosten per nacht: $70

Bezocht op 01-05-2022 door

Drukke stadscamping, maar perfect na het ophalen of voor het inleveren van je camper. Net sanitair maar zeer krappe plekken. Voldoende wasmachines om een wasje te draaien en te drogen voor je terugvlucht. Er is een campwinkel met een redelijk uitgebreid assortiment. Prima Plek!

Kosten per nacht: $65

Bezocht op 21-09-2019 door

Een RV-park met niet al te ruime plekken op het asfalt, afgescheiden door een haag. Sanitaire voorzieningen zijn prima, inclusief zwembad en hot tub. Ca. 12 min. lopen naar Sky train voor verbinding met de stad Vancouver. En op ca. 25 min. rijden naar waar de meeste camper verhuurders zijn.

Kosten per nacht: $67.83

Bezocht op 15-09-2019 door

Goede camping voor de laatste dag. Fraserway is niet ver weg, alleen inderdaad wel druk onderweg, maar routeplanner maakt alles goed. Goede service en je kunt voor 5 dollar een dag wifi kopen. Handig. Park in de buurt om benen te strekken en openbaar vervoer in directe omgeving beschikbaar. Het spoor en de highway zijn echter niet ver weg, sliepen we doorheen.

Bezocht op 26-08-2019 door

Handige camping voor één nacht voordat je je Fraserway camper terug moet brengen. Het is een nette camping met Full hookup plaatsen. Groot nadeel is de spoorlijn die langs de camping loopt en waar zowel overdag als 's nachts zware en lange treinen overheen gaan.

Kosten per nacht: $66.89

Bezocht op 14-08-2019 door

Camping is ideaal voor vertrek camperreis. Ook voor laatste stopplaats voor inlevering. Plaatsen zijn wel zeer klein en ook is er veel geluidshinder van het drukke verkeer rond de camping ..

Bezocht op 07-08-2019 door

Fijne stadscamping, knap hoe ze een volle camping toch een fijne sfeer hebben kunnen geven. Leuk zwembad aanwezig en prima douches. Mogelijkheid om de was te doen. TIP: zorg dat je niet rond de spits hier heen moet rijden, je moet de hele stad door en er staan vreselijke files. Geldt ook voor als je ‘s ochtends naar Horseshoe Bay moet voor de boot. Wat vonden wij Vancouver tegenvallen! Echt geen bijzonder stad. Behalve Stanley Park weinig te beleven. Als we dit van tevoren hadden geweten hadden we Vancouver uit ons programma geschrapt en op andere plekken langer de tijd genomen.

Kosten per nacht: $87

Bezocht op 06-08-2019 door

Goede stadscamping. Plekken waren niet ruim, maar wat verwacht je van een stadscamping, wel redelijke privacy. Mooi zwembad met bubbelbad erbij, zonnedek boven. Ook zéér uitgebreide wasvoorzieningen. Afstand tot Vancouver downtown was nog wel behoorlijk. Het openbaar vervoer was prima, maar we waren toch snel 1 à 1,5 uur onderweg. Camping is voor ons geboekt, dus bedrag onbekend

Bezocht op 03-08-2019 door

dure camping met hele kleine plekken. Wel zwembad (overdekt) aanwezig.

Kosten per nacht: $70

Bezocht op 31-07-2019 door

Echt een RV park maar wel vriendelijke ontvangst. Reden voor deze camping was dat deze niet zo ver van het inleveradres van onze camper zat. We zijn hier laat aangekomen en weer vroeg vertrokken.

Bezocht op 27-07-2019 door

Goede stadscamping, ideaal als laatste stop om de dag erna de camper in te leveren (ligt op 20 minuten rijden van Fraserway). De plaatsen voor campers van 25 ft waren te smal om de slideout van de camper te kunnen gebruiken.

Bezocht op 26-07-2019 door

Een echte stadscamping, met hele krappe plaatsen, waarbij het inparkeren wat manoeuvreren vraagt. Geen privacy, en de campingtafel staat bijna bij de buren of bij een afvoerput. Wel een vriendelijk ontvangst, duidelijke uitleg, zelf in het Nederlands, een kleine campingwinkel, en op 10 minuten lopen een mega supermarkt. Een prima uitvalsbasis voor een bezoek aan Vancouver. Bij de receptie kan je een dagkaart kopen voor $ 10,= waarmee je de gehele dag onbeperkt kan reizen. In 20 minuten loop je naar de Sky train die je in 45 minuten rechtstreeks naar Waterfront brengt. Daar is genoeg te doen, te zien en te beleven. Op de campground is een prima douchegelegenheid ( gratis) en laundry ruimte. Een prima camping om te starten of te eindigen, en de camper uit te ruimen. De trein is aanwezig, maar niet storend ervaren als je niet direct aan het spoor een plekje hebt. Wel gereserveerd. Wij stonden er met een camper van 23 feet op plek 97.

Kosten per nacht: $73

Bezocht op 21-07-2019 door

vrij volgepakte campground. Naast het spoor en vlak bij de snelweg. Dat hoor je echt wel .... Winkeltje met hollandse producten (hagelslag etc). In de winkel is een mandje met (gratis!) restspullen van campers die van Vancouver naar huis gaan: goed idee voor Aluminium folie, oplosskoffie, etc. Perfecte wifi

Bezocht op 06-07-2019 door

Fijne uitvalsbasis voor Vancouver. Vanaf de campground 10 minuutjes lopen en dan op de skytram. Duurt wel nog een half uurtje dan, maar die tijd vliegt omdat je vanalles ook kan zien en de stad die dichterbij komt. kleinste plekken van onze reis, maar niet storend en door de heggen goed gescheiden van elkaar. Een goed verzorgd binnenzwembad aanwezig. Iets waar we dachten geen gebruik van te maken, maar om de reis af te sluiten was dat toch even fijn. Winkeltje aanwezig en de receptie heel vriendelijk en behulpzaam. Voor Vancouver (en het daarna inleveren van de camper) zeker een aanrader!

Kosten per nacht: $73

Bezocht op 30-06-2019 door

Camping in de stad. Goed voor eerste of laatste camping van de vakantie. Krappe plaatsen (25 Ft camper). Plaatsen wel afgescheiden door struiken en bomen. Full hook up plaatsen, handig om op laatste dag vuilwatertanks leeg te maken. Camping beschikt over camper wasplaats met diverse hoge drukspuiten. Goed en schoon sanitair. Goed uitgeruste campingwinkel met levensmiddelen maar ook met 'onmisbare' campingspullen. In de winkel is en schap vrijgemaakt waar 'vertrekkers' voor 'starters' bruikbare spullen kunnen achter laten. Denk aan voedsel en drank in blik, gebruiksartikelen, koffieapparaat (!). Uiteraard alles in ongeschonden verpakking. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Kosten per nacht: $62

Bezocht op 20-06-2019 door

Ontvangst door medewerker die er absoluut geen zin in had. Wifi uitleg was teveel. Een paar krabbels op de plattegrond van de camping afrekenen en wegwezen. Plekken zijn ok wel wat krap op elkaar. In de nacht denderen de treinen door de RV. Voor het eerst in onze reis vervelend. Goede lokatie voor inleveren RV of start. Toilet / douche schoon

Kosten per nacht: $66

Bezocht op 14-06-2019 door

Goed

Kosten per nacht: $65

Bezocht op 24-05-2019 door

Handig gelegen (vlak aan de Hwy 1, buiten Vancouver) als je de volgende dag met ferry naar Vancouver Island wilt. Met zwembad.
Strakke plaatsen met full hookup, met grote RV is het even passen. Verder netjes. Hartelijke ontvangst, goede informatie. Receptie heeft klein winkeltje met een kastje waarin andere campers hun overtollige spullen hebben achtergelaten. Handig als dit je 1e camping is. Nadeeltje: de fameuze (lange) vrachtreinen rijden op een paar 100m van de camping dus die hoor je 's nachts wel, maar dat lijkt wel op bijna alle campings in BC zo te zijn! Eten kan in de wijk Lougheed (met de camper of anders wel 30min lopen...).

Bezocht op 27-09-2018 door

Onze laatste camping waar we goed ontvangen werden. Plaatsen zijn niet ruim maar je hebt wel privacy door de afscheidingen. Sanitair was uitstekend en er was een zonnedak. Ook was een beperkte winkel en zwembad dat helaas gesloten was. Mooi vertrekpunt voor een bezoek aan de stad met openbaar vervoer. Bushalte was dichtbij.

Kosten per nacht: $69.3

Bezocht op 02-09-2018 door

Deze camping gebruikt op de eerste en laatste dag. Camper met 4 adults. Prima uitvalsbasis voor een bezoek aan Vancouver. Sky train op loopafstand ( 20 min) en dan binnen een half uur naar centrum Vancouver. Evt met taxi naar downtown €40 enkele rit. Sanitaire voorzieningen schoon. Kleine campingwinkel voor eten/camping spullen. Gewoon zeer netjes. Niet al te grote plekken maar voldoende. Geen last van de trein gehad. Volgende keer zouden wij weer voor deze camping kiezen.

Kosten per nacht: $73

Bezocht op 02-09-2018 door

Prima camping, wat smalle plekken. Wel met zwembad, jacuzzi, wasgelegenheid en een klein winkeltje wat wel handig is als je iets vergeten bent. Alcohol vrij bier was prima te drinken

Bezocht op 31-08-2018 door

Zeer grote camping dicht bij Vancouver. Relatief kleine plekken met weinig privacy, maar prima voor de laatste nacht. Mooi zwembad en bubbelbad. Sanitaire voorzieningen schoon.

Kosten per nacht: $66

Bezocht op 09-08-2018 door

Prima camping om Vancouver te bezoeken. Op de camping kun je een dagkaart kopen voor 10 $ en dan kun je de hele dag van alle openbaar vervoer gebruik maken. Slechts klein stukje lopen vanaf de camping naar het station vd skyline. Je hoort wel de achterliggende trein, maar dat vonden wij niet opwegen tegen de voordelen. Vriendelijk personeel, schone ruime douches en ook nog eens een zwembad en jacuzzi.

Bezocht op 09-08-2018 door

Prima uitvalsbasis voor een bezoek aan Vancouver. Sky train op loopafstand ( 15 min) en dan binnen een half uur naar centrum Vancouver. Loopt wel een trein langs de camping maar wij hebben er geen last van gehad. Voorzieningen prima op deze camping, behulpzame receptie.

Kosten per nacht: $65

Bezocht op 06-08-2018 door

Voor wie geen slapeloze nachten heeft van langsdenderende goederentreinen is dit een prima camping voor bezoek aan Vancouver of voor een laatste overnachting voordat de camper moet worden ingeleverd. Op ca. 20 minuten lopen ligt een metrostation dat direct met de metro in drie kwartier naar Vancouver Waterfront leidt. Daar is ook een supermarkt. Full hookup, binnenzwembad, wasserette, en dit jaar was ook de wifi ineens een stuk beter dan we twee jaar geleden ervoeren. En ... als u niet weet wat u met uw zorgvuldig bewaarde spuitfles pepperspray (tegen beren, poema's en wolven) aan moet, dan kunt u die ter vernietiging aanbieden bij het naastgelegen kantoor van de RCMP (politie). Dat is verstandiger dan hem in de handbagage in het vliegtuig mee te nemen of in de koffer. In beide gevallen gaat dat tot erg vervelende toestanden leiden met zelfs de kans op gratis onderdak in een afgesloten ruimte op overheidskosten!

Kosten per nacht: $66.2

Bezocht op 30-07-2018 door

Door het openbaar vervoer in de buurt een prima uitvalsbasis om Vancouver te bezichtigen. Maar wat een herrie 's nachts van verkeer en treinen. Vaak wakker geweest. Het leukste van Vancouver vonden wij het fietsen in Stanley Park.

Kosten per nacht: $66

Bezocht op 07-07-2018 door

Mooie nette camping. Goed gelegen om Vancouver te bezichtigen. Zeer vriendelijk personeel! Het enige echte nadeel is de trein de 's nachts met regelmaat langskomt en ontzettend lang duurt !!

Bezocht op 03-07-2018 door

hele schone nette camping, mooi centraal gelegen voor bezoek aan vancouver, of einde vakantie, vlak bij Fraserway. klein plaatsen Groot nadeel is de waanzinnige herrie die de trein maakt die bijna naast de camping langs raast. net een aardbeving bizar..!

Kosten per nacht: $47

Bezocht op 20-06-2018 door

FIjne uitvalsbasis voor bezoek Vancouver. Je laat je camper staan en stapt op het OV. Voor een RV Park mooie plekken met redelijk wat privacy. Hot tube en zwembad (binnen) leuke extra, zeker met onze kinderen van 4 en 1 jaar.

Kosten per nacht: $70

door op 08-06-2018

Goede campground om Vancouver te bezoeken (zo’n 30 min lopen naar de metro). Voor ons was dit de laatste stop voor het inleveren van de camper bij Canadream, zo’n 30 min rijden. Aardig en behulpzaam personeel. Volgende keer zou ik weer voor deze camping kiezen.

Kosten per nacht: $66

Bezocht op 21-09-2017 door

Prima schone camping. naast de receptie zit een klein campingwinkeltje. Camping is ook voorzien van zwembad, jacuzzi en fitnessruimte. Hier stonden wij de laatste dag. Hadden hier ook gelegenheid om de camper schoon te maken van buiten op een daarvoor ingedeelde wasplaats. Naar de metro was het 10/15 minuten lopen. Vanaf hier een goed verbinding naar downtown Vancouver

Bezocht op 09-08-2017 door

We hadden gereserveerd i.v.m. de Ferry de volgende middag. Ook na de bevestiging : heel netjes beantwoord, en dat bleek ook bij aankomst. Toevallig Ned. sprekend, alle hulp, een winkel, geweldig schoon, wasmachines en drogers, een zwembadje, uitleg en kaartjes voor de Sky train naar Vancouver stad. !0 min. lopen en dan 30 min. met de Millenium line ( 10 CAD) en je bent in het centrum dichtbij Stanley Park. Fietsen huren, kijken, de zee, de haven. Ogen te kort. Discount coupon - 10 %. Ik zal deze zeker aanbevelen voor bezoek aan Vancouver.

Kosten per nacht: $66

Bezocht op 09-08-2016 door

Twee nachten gestaan. Prima camping net buiten het centrum van Vancouver. Metrohalte op 10 minuten lopen. Directe verbinding met het centrum in ongeveer 20 minuten. Nette sanitaire voorzieningen, vriendelijk personeel. Prima locatie om een bezoek aan Vancouver te brengen.

Kosten per nacht: $70

Bezocht op 04-08-2016 door

Prima camping met (beetje krappe) staanplaatsen op asfalt. Picknickbankje en full hookup. Speeltuintje en sani-dump. Giga-wassetette, binnenzwembad(je) en gratis draadloos internet (dat het eigenlijk alleen goed deed in en rond het centrale gebouw). Zoals bijna overal op de BC campings was de WiFi in de spitsuren (9-11 en 17-21 uur) overbelast en feitelijk onbruikbaar voor serieus werk, zoals het boeken van een volgende camping. De gamers, facebookers, dropboxers en whatsappers plegen de zaak behoorlijk te verstoppen..... Een gunstige bijkomstigheid is de aanwezigheid van een kantoor van de Royal Canadian Mounted Police vlak bij de toegangsweg. Daar konden we onze dure spuitbus met bearspray (pepperspray) voor vernietiging inleveren (meenemen naar huis in het vliegtuig zou een hoop problemen gegeven hebben omdat het onder de wapenwet valt).

Kosten per nacht: $69

Bezocht op 20-06-2016 door

Duurste camping, smalle ongezellige plaatsen, wel full hoook up. Camper wasplaats aanwezig wat een pluspunt was. Zwembad wat ook erg verkoelend was, wasserette, tv kamer winkel / receptie. Een camping voor de laatste nacht zodat je alles schoon kunt maken. Niet zeuren over kosten of te krappe plaatsen maar lekker op je gemak alles inpakken et cetera

Kosten per nacht: $72

Bezocht op 19-06-2016 door

Het was de duurst camping van onze reis. Prijs kwaliteit dan ook de slechtste. Echter is er niet veel beter in de buurt van vancouver. De commentaar zoals op deze blog geschreven door de anderen klopt. Plaatsen zijn ECHT smal, enorm manouvreren om erin te geraken. Wifi is waardeloos. Sanitair was ok, maar meer ook niet. Het enige plus puntje is het feit dat je vlakbij de trein naar de stad kan nemen. Wegens tekort aan beter alternatief moesten we het er maar mee doen

Bezocht op 21-05-2016 door

Kosten varieren, wij waren hier op May Day holiday, dus extra duur. Dit was de duurste camping van onze hele reis. Grote maar zeer compacte camping, sites zijn erg dicht bij elkaar, erg nauw en grote RV's passen er met veel heen en weer manoeuvreren in. Allemaal back-in sites. Hedges tussen sites hoog en dik, zouden wel eens gesnoeid mogen worden dan komt er meer ruimte. Alle sites 30 AMP en full hookup. Voor grotere RV's langer dan 30 feet wordt een surcharge gerekend (een MHB met fietsenrek valt hieronder). Vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede washrooms, en ook (coin-operated) wasmachine en droger faciliteiten. Indoor pool, whirlpool, games room, kleine exercise room, en een vrij uitgebreide kampwinkel. er is ook een sun en lounge deck bovenop het hoofdgebouw (helaas hadden wij niet al te mooi weer, dus niet gebruikt). maar je kunt vanuit het deck wel goede overzichtsfoto's maken van de camping. Wij stonden vrij dicht bij hoofdgebouw en konden van tijd tot tijd linken naar de Wifi. Anders moet je Wifi kopen. Er is een RV wash station tegen betaling - hebben wij niet gebruikt omdat we weer terug moesten naar Calgary. Goede verbinding met centrum van Vancouver via Skytrain, beide haltes vanuit Burnaby zijn wel ongeveer 15 min lopen. Maar je fiets mag mee op de Skytrain (alleen achterste wagon). Burnaby park is op loopafstand. Lougheed mall is dichtsbijzijnde mall, met Walmart, London Drug en grote Safeways supermarket. Camping is wel erg lawaaiig door treinen, met name s'-nachts. Wat ze niet vertellen op hun website is dat de treinbaan in een grote boog om de hele camping heenloopt, je kunt de wagons bijna gewoon met het blote oog volgen. Dus als je vlak naast de trainen staat heb je pech. Hou hier dus rekening mee (oordoppen ?). Ook is de snelweg vlakbij. Dus voor je rust ga je hier niet naartoe, maar wel om zo dicht mogelijk bij Vancouver te zijn. Om Burnaby te bereiken ga je over een tolbrug. Maar er zijn geen tolpoortjes, dus je moet online over internet website betalen (+- CAD 9.50 per RV met opgave van je license plate). Vergeet dit niet, anders krijgt Canadream een rekening achteraf, en krijg je dit alsnog doorberekend. Zie ook: http://www.rvparkreviews.com/regions/british-columbia/burnaby en hun eigen website: http://bcrvpark.com/

Kosten per nacht: $72

door op 03-08-2015

De duurste camping in meervoud van de hele reis...de hele nacht lawaai, omdat de spoorlijn pal langs de camping loopt en aan de andere kant de snelweg grenst. Enig positief punt: De wasplaats voor de camper...

door op 29-06-2015
Stadscamping, kleine plekken. De enige privacy is een heg naar de buren, maar goed, de achterburen en overkant staan ongeveer tegen je aan. Wel een winkel met benodigdheden. Zwembad, gezamenlijke ruimte, fitness, sanitair zijn allemaal gratis te gebruiken. Voor RV een plek om eventueel te wassen, Full hookup. Openbaar vervoer met Skytrain, 15 minuten naar station, 30-45 minuten met trein. Ga zeker ook even naar Burnaby Lake aan de overzijde. 
Camper 25 feet, 17-20 juni 2015.
door op 24-06-2015

Goede camping om te starten of te eindigen. Winkel met camperspullen. Schoonmaakspullen te leen. Nederlands gesproken op receptie en zeer behulpzaam.

door op 24-06-2015

Laatste nacht hier gestaan. Duurste van allemaal. Heel groot. Veel ruimte in sanitairgebouw, schoon, zwembad, gelegenheid voor autowassen, winkeltje. Wel beetje saai, allemaal naast elkaar met hegje ertussen.

door op 10-06-2015

Een prima camping om de eerste of laatste nacht door te brengen. Veel voorzieningen zoals een zwembad en goede verbindingen naar het centrum. Wel een prijzige camping.

door op 29-10-2014

Grote camping, kleine plekken. Full hookup, prima sanitair. Prima openbaar vervoer naar downtown Vancouver.

door op 26-09-2014

De herrie van de treinen is oorverdovend. Wakker van gelegen. Klinkt alsof ze naast je kussen rijden. En dat getoeter! Vrij dure camping, die door de erg krappe plaatsen en overlast van de trein zijn geld niet waard is. Het zwembad is dan wel weer leuk.

door op 08-07-2014

Deze camping is van veel gemakken voorzien. De plaatsen zijn ruim, doch niet voor langere tijd. Er is een mogelijkheid om de Camper schoon te spuiten. Gratis met koud water en een beschikbare borstel. Ook is er een fantastische hoge drukspuit met evt. borstel en warm water dit kost $1 voor een aantal minuten. Een rijdende trap geeft de mogelijkheid om de camper van boven schoon te maken. Erg behulpzaam personeel.

door op 07-07-2014

Goede camping met zeer goede faciliteiten. Wifi, wassen en drogen, goede douches. Alleen als je de plaatsen op de natuurcampings gewend bent, zijn de plaatsen klein. Ligt ook dicht bij een park waarin je als je aankomt nog lekker even kunt wandelen. Ligt wel vlak bij snelweg, maar dit was voor ons geen belemmering. Voor mensen die een paar dagen Vancouver willen bekijken goede uitvalsbasis.

door op 02-07-2014

Net park om de vakantie mee af te sluiten. Goede sanitaire voorzieningen, mooi binnenzwembad met bubbelbad, en zonnedeck. Game-room voor de jeugd en fitnessruimte. Op loopafstand naar de Skytrain voor bezoek naar downtown Vancouver.

door op 21-06-2014

Deze plek gekozen omdat de RV vroeg in Vancouver ingeleverd moet worden. Enorm krappe sites maar wel elektra, water en dump. Grote campwinkel met van alles. Wifi overbelast; werkt alleen 's ochtends vroeg goed.

Bezocht op 05-06-2014 door

De camping ligt pal naast de vierbaansrondweg en vlakbij een spoorweg. De eigenaar heeft kans gezien om op een oppervlakte van een voetbalveld, zeker 200 RV-plaatsen te maken. Alle plaatsen zijn gescheiden door een dichte heg, zodat je nog enige privacy hebt. Daarbij is de camping minstens 2 keer zo duur als de gemiddelde camping (ca. € 45,-). Maar je kan er de was doen, lekker douchen en op loopafstand is een station van de skytrain. Voor een paar euro ben je snel in de binnenstad.

Kosten per nacht: $67

door op 09-10-2013

Camping makkelijk bereikbaar vanaf Highway 1 en 15 min lopen naar de Skytrain van Vancouver. Voorzieningen zijn luxe met zwembad en lounge.

door op 15-09-2013

Keurig schoon en goed onderhouden maar daar betaal je ook wel wat voor. Onze duurste camping van de hele vakantie. Heerlijke gratis douchen en dichtbij de halte voor de Sky train naar 't centrum.

door op 19-08-2013

20 minuten met het openbaar vervoer naar downtown Vancouver. Prive plaatsen. Prima faciliteiten. Schoon en ruim sanitair

door op 01-08-2013

Dure campground, voorzien van echt alle gemakken (wij hebben veel niet gebruikt). Erg dicht bij skyline naar hartje Vancouver. Erg schoon. Reserveren aangeraden.

door op 25-08-2012

Vancouver binnen 10 min. te bereiken. Camping heeft erg kleine plaatsen en is omringd door snelwegen. Zwembad en hottub aanwezig. Handige camping om de volgende ochtend vroeg de boot te pakken om naar vancouver island te reizen.

door op 20-08-2012

Perfecte, prijzige camping. Gratis camperwasplaats.

door op 13-07-2012

Een heel mooi verzorgd aangelegd RV park met veel groen. Maar wat een krappe plekken allemaal, dat is jammer. Sanitair prima.

door op 12-07-2012

Typische stadscamping met plaatsen waarin alles net past. Goede voorzieningen en goed gelegen om via de skytrain Vancouver te ontdekken. Ook goed bereikbaar via highway.

door op 11-06-2012

Zeer goede, fijne camping. Ideaal om je reis te beginnen en te eindigen (er is zelfs mogelijkheid om je camper af te spuiten). Wel heel duur.

door op 25-08-2011

Het is een stadscamping. Wij hebben om een rustige plek gevraagd en stonden in een hoek met een eigen tuin en een paadje ernaast waardoor je zo het park in kon lopen. Prettig. Verkeer niet te horen. Af en toe een trein, geen last van. Sanitair uitmuntend. Zwembad en lounge. Wasplaats om camper te wassen. (bij cruise canada verplicht) Goede verbinding naar stadstrein. Kampwinkel.

door op 23-09-2010

Prima camping. 10 min lopen van de Millennium Line.

door op 14-08-2010

Prima camping en erg vriendelijk personeel.

door op 17-06-2010

Dure camping met veel voorzieningen. Plaatsen vrij klein. Internet aanwezig, maar de verbinding was niet al te best (mei 2010). Mogelijkheid om diverse city-tours te boeken, je krijgt hierdoor een goede indruk van Vancouver. Je wordt opgehaald en teruggebracht van/naar de camping door de touroperator. Wasmachines en drogers aanwezig. Alleen full-hookup plaatsen.

door op 06-10-2009

Stadscamping met hele krappe camperplaatsen en dicht op elkaar. Tussen Highway en twee maal Railway. Veel lawaai. Alle voorzieningen incl. RV wasplaats.

door op 05-10-2009

Mooie camping, maar zeer kleine afgebakende plaatsen, sanitair netjes.

door op 28-09-2009

Geen leuk volk, fabriek!!!!

door op 29-08-2009

Kleine plaats omringt door coniferenhaag die een beetje privacy geeft. Uitstekende camping voor bezoek Vancouver. Makkelijk met openbaar vervoer vanaf de camping. Nederlands sprekend en gevraagd naar kortingskaartje. Goed zwembad en goede andere voorzieningen als laundry, wasplaats camper, winkeltje en douchegelegenheid.

door op 06-07-2009

Zéér goed verzorgde camping. Keurig sanitair en een klein overdekt zwembad. Met coniferen afgebakende plaatsen die ruim genoeg zijn voor een camper maar de gezelligheid van een camping enigszins aantast, tenzij je op privacy gesteld bent.

door op 06-07-2009

Grote, nette camping en met veel plaatsen, maar netjes afgescheiden door heggen. Grote winkel, veel mogelijkheden voor georganiseerde tours in de omgeving. Op tien minuten afstand van Skytrain richting centrum van Vancouver en grote Mall. Mooi groot binnenzwembad, keurig sanitair. Goed WIFI.

Venco-drop in de winkel!

Verblijf 2006.

Schrijf een review
24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan