TravelandRV Langley.... TOP !!!

TravelandRV Langley.... TOP !!!

door op 23-08-2017

Wij hadden een camper gehuurd via Tioga bij TravelandRV in Langley, omdat de andere verhuurders geen camper meer beschikbaar hadden in de maat die wij graag wilde.

Complimenten over deze organisatie!! Door vertraging van vlucht waren we veel later dan gepland in Vancouver, maar ze hadden netjes een fax gestuurd naar hotel adres, als de tijd van ophalen niet naar onze zin was even bellen, en dan konden we hem later laten komen.

Onderweg hadden we een probleempje met de camper door onze dochter, dit had ik na contact met TravelandRV zelf netjes opgelost. Bij inlevering kreeg ik nog geld terug omdat ik het zelf opgelost had.

En ik had wat kleine dingen die niet goed waren (af fabriek) op een splinternieuwe camper, hierover een mailtje gestuurd, en hier werd zeer netjes en snel op gereageerd, en bij inlevering ook meteen actie opgenomen door Peter Gertsch.

Omdat ik familie in Langley zou ontmoeten, wilde we de betaalde transfer naar Vancouver downtown wat later hebben. Ook dat weer geen probleem, laat maar weten wanneer en we regelen het.

Kortom TOP TravelandRV Langley!


door Aart1111 op 17-07-2018

Ook wij hebben een prima ervaring gehad met Traveland. Goede communicatie, flexibel ophalen uit Vancouver. Peter nam uitgebreid de tijd voor de uitleg (bij andere verhuurders is dat een zwak punt). De RV was ook perfect, luxer dan bij veel andere verhuurders. Het inventaris is van goede kwaliteit en wordt bedegoed wordt ook nog op verzoek aangevuld. Wij hebben geen probleem gehad behalve een sterretje in de voorruit, moest wel betaald worden, maar dat kan gebeuren. Kortom, dit wordt ook onze volgende verhuurder!

Schrijf een review
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan