Raften op de Colorado-rivier vanuit Page

Raften op de Colorado-rivier vanuit Page

door op 26-09-2016

Een machtige trip van een drietal uur over de Colorado rivier waarbij je vertrekt vanachter de Glen Canyon Dam. Vermits je op militair domein komt word je gescreend door Homeland Security en mag je je bezittingen enkel meenemen in een doorzichtige plastiek zak (te verkrijgen bij de organisatoren). Je gaat met een gids door de canyon met enkel stilte om je heen (als je gids effe zwijgt :-) ) maar pas dan voel je hoe groots en magnifiek de canyon wel is. Je passeert via Horseshoe Bend maar dan via de onderkant gezien.. :-) Halfweg de trip wordt er even aangemeerd zodat je naar toilet kan gaan en/of de petroglyfen kan bewonderen iets verderop de wandelweg. De gidsen zijn écht bekwaam en vooral zelf goed "gek" van de canyon en de Colorado en kunnen inspirerend vertellen. Een indrukwekkende halve dag op de Colorado rivier....écht de moeite om te doen !


door anneboshuizen op 30-06-2017

Wat bezuiden Page aan de Hgw 89 tussen milepost 544 en 545 ligt de parkeerplaats van Horshbend. Dan is het nog 1,2 km lopen naar de rim. Eerst door mul zand, daarna over een rotsig stuk. Er wordt gewaarschuwd dat je water bij je moet hebben, uiteindelijk zit je in de woestijn. Het was echt mooi. Ik heb om mijn buik liggend aan de rim foto’s gemaakt en het is me gelukt de hele bocht en de rivier er op te krijgen.

door elgo op 26-09-2016

Indrukwekkende boottocht over Colorado rivier

Schrijf een review
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Reis de wereld rond in één dag! Presentaties en informatie over de mooiste bestemmingen. Kom gratis beleven op 27 november
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!