Overnachten bij tussenstop tussen Denver, Estes o.i.d. richting Badlands national park

Overnachten bij tussenstop tussen Denver, Estes o.i.d. richting Badlands national park

door op 10-07-2017

Vanaf Denver was de eerste overnachting in River Rim campground te Loveland. Vandaar op weg naar Badlands National park lag Schottsbluff (Nebraska) op de helft van de route. Hier ligt de prachtige campground "Robidoux". Voor een prijs van $30,- (prijspeil 2017) full hookup op een zeer ruim bemeten en zeer ruimtelijke en groene campround. Vlak naast de campground ligt het "Scottsbluff national monument". Een nationaal park wat vroeger een richtpunt was voor de pioneers die hier langs trokken. Hier ligt ook de Oregon Trail (het wagenspoor waarover vroege pioniers met hun wagens langstrokken) waarover in het aanwezige museum een ruime schat aan informatie heeft.


Kamperen Historisch
door wklaver op 10-07-2017

Het bezoeken van Scottsbluff monument is zeer de moeite waard. Wij kregen aan het eind van de middag een geweldige rondleiding over het national park. Met een busje naar de top van de "bluff" hadden we een prachtig uitzicht over de omgeving. Het museum en omgeving is zeker interessant voor mensen die van historie houden.

Schrijf een review
In 2023 op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Reis de wereld rond in één dag! Presentaties en informatie over de mooiste bestemmingen. Kom gratis beleven op 27 november
Woon je in Zuid-Nederland of Vlaanderen? Kom zondag naar Breda voor onze roadshow!
Snel aanmelden
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!