Cathedral Gorge State Park

Cathedral Gorge State Park

door Lisa - Tioga Tours op 22-09-2016

Midden in de uitgestrekte staat Nevada ligt dit staatspark met geërodeerde rotsformaties. Je kunt er rondwandelen en uitzichtpunten bezoeken. Leuke stop als je een alternatieve route wilt nemen van Las Vegas richting Great Basin National Park of Elko/Ely, allemaal in Nevada. Ook richting Salt Lake City zou je deze route kunnen nemen (wel met een overnachting tussendoor in bijvoorbeeld Ely of Wendover, nabij de Bonneville Salt Flats).


door anneboshuizen op 30-06-2017

Iets benoorden Panaca aan de Hgw 93 ligt het kleine maar bijzondere statepark. De toegang is gratis en we werden heel hartelijk ontvangen met de vraag hoe we het park gevonden hadden. Je kan er met je camper rondrijden, “verdwalen” in de smalle gangen die gevormd zijn door puntige kleiachtige formaties. Het was in de zon bloedheet, maar daar in de schaduw was het prima uit te houden. Via de 93 zijn we ook nog naar Miller Point gereden waar je uitzicht hebt over de rotsformaties. Daar start ook een wandeling de kloof in. Dat deden we niet, te warm. Je kan er ook kamperen onder cottontrees. Zag er leuk uit.

door Lisa - Tioga Tours op 22-09-2016

Dit is echt een onontdekt staatspark. Je kunt prachtig rondwandelen tussen de rechtopstaande rotsen. Er zijn allemaal nauwe doorgangen en doorkijkjes.

Schrijf een review
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan