Kodachrome Basin State Park bezoeken

Kodachrome Basin State Park bezoeken

door Hanssen op 28-07-2018

Vanuit Bryce is dit park bereikbaar via de Scenic Byway 12, ongeveer 1 uur rijden. Dit park is het zeker waard om te bezoeken. Voor $8 kan je het park bezoeken, de jaar pas van de Nationale Parken is niet geldig. Het is een prachtig park, de wandeling Grand Parade trail, gaat onderlangs en Angel's Palace trail, gaat bovenlangs ze zijn geweldig, 2x een box kloof in lopne en mooie vergezichten, we liepen er alleen, echt heel bijzonder na de drukte in Bryce. Er is zelfs een wasserette, kan je terwijl je wandelt je was doen, mocht het nodig zijn.


Sportief Kamperen Actief
door jopwieffer@hotmail.com op 02-10-2017

We bezochten dit park 'per toeval'. Op weg naar Bryce via de parchtige highway 12 is dit park te bereiken na een korte afslag. Een klein, maar prachtigpark! Het is er ook een stukje rustiger in vergelijking met de wat grotere nationale parken. Maak je een trip over de highway 12, dan mag wat ons betreft een korte stop bij dit park niet op je lijstje ontbreken :-)

door Lisa - Tioga Tours op 13-09-2016

Dit staatspark ligt aan een zijweg van Highway 12, nabij de plaats Cannonville. Wij waren er in september: er was bijna niemand! Leuk park wanneer je ervan houdt om net iets anders te zien en te doen dan de massa.

Schrijf een review
Reis 16 mei virtueel de wereld rond tijdens de Reisrotonde. 6 Maatwerkspecialisten, 20 online presentaties.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!