naar het strand in Destin en verder

Door ottensfamily - A long time ago 15-7-08 Van uit New Orleans hebben we weer de hele dag gereden tot we in Destin waren, daar hebben we meteen een hotel gezocht en met Francis naar de dokter geweest omdat ze ziek was, ze bleek een blaasontsteking te hebben.
Daarna wezen eten en een strandwandeling in het donker gemaakt.
16-7-08 De volgende dag zijn Francis en ik  naar het strand geweest in Destin wat erg mooi was.
S middags zijn we wat rondgelopen en een reservatie voor een dolfijnentocht voor die avond gemaakt.
Om 18.00uur met de boottocht  meegeweest wat erg leuk was. Je kon de dolfijnen echt zo zien zwemmen  van dichtbij.Het was ook een mooie zonsondergang en niet meer zo heet!!
Die avond nog even wat gegeten en toen naar bed.
17-7-08 De volgende dag zijn we weer verder gereden naar Blackwater forest waar we gingen canoen.
We konden meteen mee want ze stonden klaar om te gaan en hebben een tocht van 3 a 4 uur gemakt. Het was heerlijk rustig je hoorde er werkelijk niets, onderweg leker gepicknickt, en gelukkig hadden we onze koelbox megenomen.
Na de tocht doorgereden naar Brewton waar we lekker gezwommen in het zwembad en overnacht hebben.
18-7-08Vertrokken richting Montgomery, Union Springs, daar wat gegeten en vereder naar Columbus, waar we heerlijk gegeten hebben, doorgereden tot Pine Mountain waar we overnacht hebben.Dit was ook weer een dag van de hele dag in de auto zitten waar Francis en Piet niet blij van worden maar het zijn nou eenmaal afstanden hier daar doe je niks aan.
19-07-08Vandaag gaan we naar Chattanooga in Tennesee. Daar zijn we naar een heel groot aquarium wezen kijken met van allerhande vissen, heel leuk,daarna zijn we in een oud treinstation wezen eten, waar het personeel ook voor je komt zingen aan je tafel, heel leuk.Toen naar ons hotel voor de laatste overnachting in een hotel.
20-7-08 Vandaag zijn we naar Huntsville geweest en zijn Marius en Piet naar Het Spacecentre geweest en zijn Francis en ik naar een nieuw winkelcentrum wezen kijken, Daarna naar Thomas in Muscle Shoals gereden, later samen wezen eten bij de Jappanner, echt lekker.
Dat was het weer tot nu toe, nog 2 dagen bij Thomas, overmorgen is Marius Jarig en dan de dag daarna vliegen we weer terug.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Wil of ga je naar West-Canada? Kom 7 januari langs voor een presentatie van Eagle Eye Adventures!
Meld je gratis aan
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan