Voorbereidingen

Door Ronald Hageman - A long time ago Hallo,

Het is vandaag 21 april 2010. En wij zijn ons langzaam maar zeker aan het voorbereiden op onze tweede camperreis naar Amerika.
In 2007 zijn we voor het eerst naar het land van de onbegrensde mogelijkheden geweest. Wij hebben toen via Tioga Tours een prachtige campertocht gemaakt via Las Vegas naar de bekende natuurparken (o.a de Grand Canyon en Monument Valley) en tenslotte zijn we geëindigd in het relaxte San Francisco. Een geweldige ervaring en vandaar dat we hebben besloten om nog een keer te gaan, maar dan wel de East-side te pakken.

Op 29 mei vertrekken we dan ook naar New York (as er tenminste geen as roet in het eten gooit). Een paar dagen trekken we uit voor de Big Apple en dan halen we de camper op om eerst noordwaarts richting Cape Cod te trekken, vervolgens richting de Niagara Watervallen en dan afzakken via Amish-gebied richting Washington om vervolgens weer te eindigen in New York.
We zijn al veel aan het lezen en krijgen van veel mensen tips (met name van enthousiaste mensen die in New York zijn geweest).
Via deze weblog zullen we zeer regelmatig onze ervaringen met jullie delen.

Ciska en Ronald
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan