White Mountains - NH

Door van der Weerd - 20-07-2010 16:19 White Mountains - New Hampshire

Na 2 prachtige dagen op Mount Desert Island in Maine we weer in het binnenland en wel in New Hampshire. Het weer is duidelijk minder, veel bewolking en regelmatig een bui.

Wat nog leuk is om te vertellen dat Obama en zijn gezin in het hetzelfde weekend op Mount Desert Island was als wij. Het had de nodige impact als het gaat om veiligheidsmaatregelen en mensen die proberen een glimp op te vangen. Hij is erg populair. Helaas hebben we hem niet gezien.

New Hampshire is zeer bosrijk en heuvel- / bergachtig. Overal rivieren en meren. De sfeer is echt noord-amerikaans. Ook hier niet ver van de Canadese grens. Slechts 60 mijlen. Jammer dat we niet meer tijd hebben. Een dagje Canada / Montreal was erg leuk geweest.
Er zijn wel opvallend veel Canadesen op vakantie in Maine en New Hampshire. Nederlanders of andere Europeanen kom je nagenoeg niet tegen.

De vakantie begint zijn einde te naderen, helaas!
De laatste etappe naar de staat New York om de camper in te leveren staat voor donderdag op het programma. Net als 2 jaar geleden was het veel te kort . Het land is zo groot en zo mooi, de mensen érg aardig, behulpzaam en voorkomend. In veel opzichten kunnen we van de amerikanen leren.

Zaterdag zijn we terug in ons kleine Nederland.Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zondag 17 nov @ Zwolle
infodag XL - nieuwe presentaties toegevoegd
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan