San Francisco

Door Tjerk & Tjitske - A long time ago Weer een bericht van ons. We zijn morgen een week onderweg en we zijn sinds vrijdag in San Francisco. We logeren bij Anna en Robert.

We hebben het tot nu toe erg naar ons zin. Hebben vooral veel bekeken en Anna en Robert nemen ons ook mee naar vrienden van hun. Zo hebben we gisteravond een soort bierspel gedaan bij collega's van Anna en daarna hebben we een kroegentocht gedaan.
Gisteren hebben Tjerk en ik een rit met de beroemde cable cars gemaakt en daarmee naar de fisherman's wharf geweest en op pier 39 geweest en daar wat zeeleeuwen gezien. Ook zijn we bij de meest beroemde Lambord street geweest (deze heeft 5 haarspelt bochten, omdat hij zo steil is).

Vandaag zijn we eerst wezen lunchen met vrienden van R en A. Daarna zijn we naar de Golden Gate Bridge gegaan. Gisteren kon je de brug bijna niet zien, door de mist, maar vandaag is het helder! We zijn er helemaal overheen gelopen heen en terug (wij gokken dat het zo'n 5 a 6 km zal zijn, maar google het anders maar even).
R en A hebben een hot tube dus daar gaan we ons vanavond samen met een (alcoholisch) drankje vast wel in vermaken.

Ik zal zo even wat foto's op deze computer zetten, dus die kunnen jullie zo ook zien.

Liefs, Tjerk en Tjitske
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over Zuidwest-Amerika.
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!