28 september

Door A.C. Brouwer - A long time ago

Vandaag zijn we weer  een stukje hoger op gegaan,in de buurt van Roseburg zijn we gestopt en hebben van de zon genoten en gelezen,29 september opweg naar  Gretie en john. Een warm ontvangst,grappig dat het meteen zo vertrouwd is terwijl je elkaar in jaren niet hebt gezien.

 

 30 september gaan we met Gretie naar Seattle om even de stad te bekijken,het begon te regenen en hebben John gebeld om ons te komen halen,en zijn naar een shopping mall in de buurt gegaan.Natuurlijk even eten en wat geshopt.

s`middags is Kitty nog even langs geweest,erg leuk om die te zien.hebben afgesproken om morgen langs te gaan om haar huis te zien.

 Gretie had weer een heerlijk diner en hebben nog wat gekletst, ben weer een hoop te weten gekomen van  familie.

1 oktober s`middags naar Kitty en Dave.

Die wonen echt fantastisch je waand je een filmster in dat  huis.

Ik ben samen met Kitty op de seadoo(jetski) over het meer gevaren,beetje koud maar heel leuk.Bij terug komst heb ik het geprobeert,het is erg leuk om te doen,toen we terug kwamen stond de hele familie buiten,ze dachten dat er wat was gebeurd omdat we zolang weg bleven,maar dat kwam om dat ik niet zo hard durfde te varen.

Verkleumd naar binnen, opgewarmd en zijn uit eten geweest bij een Thai`s restaurant voor de trouwdag van Gretie en John die zijn 2 oktober 59 jaar getrouwd.

2 oktober gezellig ontbeten en om 10 uur vertrokken. Van Gretie mochten we niet weg zonder eten mee te nemen,en heeft ons heerlijk soep mee gegeven.

(Ik ben niet goed in afscheid nemen) het rijdt allemaal heel snel aan,bij de grens was er geen enkel probleem,waar we eigenlijk bang voor waren, het rv park habben we snel gevonden,om 2 uur waren we al op plaats van bestemming.We kunnen daar de koffers pakken en douchen,en morgenochtend (3oktober) om ong. 7uur vertrekken we om de Camper terug te brengen.Daar moeten we een taxi bellen naar de luchthaven,en om 12.30 uur gaan we de lucht in,dan is het voorbij en kunnen we op een zeer geslaagde vakantie terug kijken.

Ik hoop dat onze volgers het leuk hebben gevonden,wij in elk geval wel.

bedankt voor het lezen en missschien tot ziens. x gr Anneke en Jan

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!