Dag 13 7/6/2014

Door Monica van Verseveld - A long time ago

dag 13 7/6/2014
 
Zo was weer knap koud vannacht maar pas om 7.00 wakker..ontbijten in canyon village niet te vreten en 8.00 op weg naar laatste stukje Yellowstone het geyser gedeelte je hebt er wel 30 maar wij gaan er naar 2 paint pot en old faithful op plaatjes ziet de paintpot eruit als een regenboog maar omdat er mensen zijn die er van alles en nog wat ingooien, zijn de bacterien die voor die kleuren zorgen dieper de aarde ingetrokken ze weten niet of t ooit nog terugkomt. Old faithful lijkt wel de parkeerplaats van disney zo groot en echt heel toeristisch maar ja we zijn toch in de buurt om de 70 tot 90 min 1,5 tot 5 min 60 meter water eruit kan spuiten dit verschilt per keer het was leuk om te zien maar we hebben al mooiers gezien deze vakantie…maar we waren in de buurt…
We vervolgen onze trip richting Grant Teton ook een National Park zonder verbinding van telefoon en internet we hebben heel even internet bij de lodge vd camping waar we vanavond dan ook ff gaan eten en jullie weer op de hoogte brengen. We hebben wel hook ups vandaag (water, stroom, en riool) mag ook wel $65 voor een nacht wel een leuke camping in t bos riviertje erachter maar ook bear country…
Er zitten veel beren omdat er op de top vd bergen nog veel sneeuw is. Zijn nog een rondje gaan lopen en gaan morgen weer verder.
Aan wildlife vandaag bizons, elk’s en hertjes gezien.

Reacties

Yvonne v d W A long time ago

Haast niet te tellen wat jullie aan wildlife hebben gezien. Wat een boffers zijn jullie. Dat heb je in het voorjaar hè. Veel plezier!!!!

D&G A long time ago

Lieve pap en mam,

Wij zijn blij te horen dat jullie er heerlijk van genieten en het leuk hebben! Wij hebben het wel goed hier....maar missen jullie heel erg! We liggen nachten te janken en hebben ongeloofeloos heimwee. Maar komt goed als de heks des huizes weer thuis is en ons aandacht geeft. We mogen niet eens in bed slapen 😡 en eten krijgen we veel te veel. En het leuke is dat ze wel de bak iedere dag moet doen anders heeft ze een stinkend huis😂 krijgen veels te veel aandacht en moeten bij der op der bank kroelen, wat een rot leven hebben wij......we moeten zelfs smiddags nog slapen 😴 om met al wij hopen dat jullie het naar jullie zin blijven hebben en we wachten geduldig tot jullie weer heel huids thuis komen zonder enkele anderen wilde beesten want we zijn bang dat we worden vervangen door al dat los lopend wild wat jullie tegen komen! Kus kus we houden van jullie tot snel!!!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!