Reis Amerika

Door R. Wagenaar - A long time ago

Nu even opnieuw het weblog was gecrasht dus nieuwe kansen .

Reacties

Lolke en Marijke A long time ago

Veel plezier op de brug,Rienk en Janny!!

Annie & Sietze A long time ago

Één goede raad van deze kant (geniet maar niet met mate) 😃

Hessel en Ida A long time ago

De camper ziet er goed uit. Is een beetje moderner dan die van ons destijds. Goede reis gehad?
We zullen jullie volgen. Heel veel plezier en geniet ervan. De reis is begonnen!!

R. Wagenaar A long time ago

Hallo . Vandaag een prachtige dag gehad met de fiets ( ebike ) over de golden gate bridge gefietst,terug met veerpont langs Alcatraz naar pier 39 ,de plaats waar de zeeleeuwenmet liggen en 2 x met de cabeltram geweest .echt een prachtige stad . Morgen halen we de campers op en hoe !!! we worden met een limo naar Hayward gebracht ,(Door de vele koffers passen we niet in een gewone taxi )Waar de campers staan .. Later meer .
Ps een paar foto,s geplaatst die met de ipad genomen zijn.

Jaap Heslinga A long time ago

Mooie ervaring vrienden! Geniet er van, wij genieten van jullie verslagen.

R. Wagenaar A long time ago

Vandaag camper opgehaald ,grote taxi heeft ons naar de afhaal plaats gebracht hayward ... En Rienk rijdt als een kind zo blij met zijn 8 cilinder naar camping pinto lake in watsonville ,
In de winkel, stress de credit card wil niet !! Rienk blijft rustig,,,winkel wagens even geparkeerd en weg waren ze ....stress.....maar Rienk blijft rustig..hup in laden en nu een budweiser.

Lolke. A long time ago

Rienk blijft altijd rustig......:)

Eddie A long time ago

De koffie smaket net sa te sjen, De helte leit ien it ponsje.

R. Wagenaar A long time ago

Inderdaad Lollke Ik blijf bijna altijd rustig .
En Eddie ut wiene sopkommen vol mei koffie dan giet er wol us wat naist mar ut smakke goed !

R. Wagenaar A long time ago

22 mei vroeg uit bed richting Santa Barbera 400km over de highway one en de bekende 17miles drive
Een prachtige route !!! Diverse fraaie vergezichten.
Onderweg soep, kok Janny en ook avond eten heeft Janny verzorgd . De eind bestemmeling was te ver , we hebben eerder een camping opgezocht . Na diverse mislukte pogingen , alles was vol ivm ,memorialday , hebben overnacht in Buellton. Op het einde van de dag scheen de zo'n nog uitbundig zodat dhr. Wagenaar kon genieten van zijn biertje in de zon. Morgen richting Joshua tree.

Lolke A long time ago

En, rijdt de Camper net zo mooi als bijv een T3????

Chris A long time ago

gelukkig alleen de weblog gecrasht , we blijven jullie volgen morgen de Joshua tree U2 in de cd speler ? een fijne reis verder .

Janna de Ridder A long time ago

Hoi luitjes,

Leuk om jullie zo te volgen. Zo te zien hebben jullie het naar de zin. Leuk om de foto's te zien van de plekken waar wij ook zijn geweest. Luitjes geniet ervan. Groetnis ut Old Skoat.

R. Wagenaar A long time ago

Vandaag zijn we gestopt voor de overnachting, bij big river , dit ligt ca. 200 km rechts van Joshua Tree
Het is niet te bevatten wat een landschap!!!!
Ík.Janny heb hier ook gereden achter het stuur van de v 8 , makkie!, Johannes dacht mij weg te rijden, maar ik reed hem bijna op de bumper.
Gisteren ,geen internet, dus geen verslag op de dag zelf. Het was ,24/mei , de zwarte,inkt zwarte zaterdag van Amerika dan, 5uur nodig gehad om door het bovenste gedeelte van Los Angelas te komen, file...file.. File...blik...blik ..en jullie raden het al Rienk bleef. Wederom RUSTIG!!!maar, we waren te veel op ons schema achter geraakt, na veel bellen een camping aan de lijn, maar deze was 75 verder,,,,, dus nog een uur rijden . Aan gekomen in cathedral city, geen puf meer om te koken, naar de Mexicaan. Planning bij gesteld, grand canyon trein reis verplaatst naar maandag, Rienk belde ,en zij tegen de mensen dat we auto pech hadden, gelukkig nu hoefden we vandaag niet weer 700 km te rijden. Morgen richting grand canyon , !, oan't. Moan

R. Wagenaar A long time ago

Hallo luitjes, even correctie datum , we zijn vandaag de 25 ste mei een prachtige camping ,allemaal V8 motoren met speedboten ook voorzien van enorme motor blokken, de een nog mooier en sneller dan de ander, gelukkig hebben we in Marrum geen rivier, want jullie raden het wel....,, dan had Rienk morgen ook zo,n boot!!!! Vertrokken vanmorgen 8.30 uur naar grand canyon, over een gedeelte van de route 66. Wederom wat een landschap , vele enorm lange goederentreinen gezien, met 3 loks voor en 3 loks achter.
Mooie foto's van oude auto's genomen.
P.s. Foto's uploaden wil meestal niet,kijk ook op Facebook Rienk ,daar lukt het beter.
Morgen , met airco trein, zo zeker, zonder airco komt Janny er niet uit, naar de grand canyon

Daan Djoke Jellie Anne A long time ago

Wij lezen jullie verhaaltjes zo als wij het lezen genieten jullie er wel van wij wensen jullie verder een plezierige reis groetjes

Eddie A long time ago

Ja janny doe Rienk ook zo,n bootje kan hij op de dokkumer EE varen!! En ook nog maar een musle car uitzoeken!!

R. Wagenaar A long time ago

Ja, Eddy dat,gaat natuurlijk niet gebeuren!,,

R. Wagenaar A long time ago

Ja, Eddie dat gaat niet gebeuren.

25 mei nog williams in geweest. Eten!,, pizza en pasta , nog met paardenkoers rond rit gedaan . De koerier was een verteller .

26 mei trein naar grand canyon. 9.30 uur vertrek , onderweg , gitarist in wagon, met authentieke liedjes van zijn stam , Navajo indiaan. Aankomst 12.00uur prachtige vergezichten , Rienk heeft wel 250 foto's . Rienk durfde niet al dicht bij de rotswand, zeker bang dat ik ging cashen, voor de verzekering, maar later ging het beter. Retour 18.00 uur souvenirs, Janny een mooie cowboyhoed en Rienk metalen bordjes voor in de keet en garage

Morgen richting PAGE,!!!

R. Wagenaar A long time ago

27 mei 10.00 uur richting Page, Arizona
Uit Williams , nog een stukje route 66 en via grand canyon national park richting Tusayan en Cameron, the cap weg nr 89 omhoog naar Page.
Ja, wederom, het is niet anders, straal blauwe hemel en vergezicht na prachtig vergezicht. Onvoorstelbaar mooi!!!!!!

jantsje en bert A long time ago

Janny al paard gereden wand ik hoor alleen maar verhalen over
V8 motoren in plaats over 1pk
verder een goeie reis gr JB

R. Wagenaar A long time ago

Komt nog Jantsje staat nog wel in de planning . Groetjes Rienk en Janny

R. Wagenaar A long time ago

2e dag in Page, ' s morgens naar horse shoe bend.
Het leek wel een grand Canyon in klein. De rivier maakt een bocht in de vorm van een paardenhoef
'S middags 15.15 uur tour naar antilope canyon , in safariwagen over zandweg. Mooie rotsen uitgeslepen door miljoenenjaren van waterwegen. Prachtige kleuren, roodbruin,oranjebruine. 'S avonds barbecuen, klaar gemaakt door Johannes.even een praatje met een bicker, die langs kwam.21.00 in camper nog even petten

R. Wagenaar A long time ago

29/ mei over lange rechte wegen, met prachtige plaatjes. Eerst de Glen dam, bekijken in de Lake Powell daarna richting Monument Valley aankomst 16.00 plaatselijke tijd in Utah !!! Morgen een tour geboekt door monument Valley ,

Annie de Zus van Janny A long time ago

Zo te lezen is het echt genieten, lekker rustig zonder kids hè. Hier gaat alles oké . Vandaag mooi weer. Lieve groetjes vans allemaal en een poot van rocky.

R. Wagenaar A long time ago

31/5 Annie bedankt voor je bericht,
Vandaag gaan we huizen bekijken die zijn uit gehouwen in de rotsen bij Mersa Verda , daarna richting Moab ,gisteren een prachtig tour gemaakt door Monument Valley , onze gids Mike, een afstammeling van de plaatselijke stam , Navajo , gaf ons een geweldige tour, wat een rotsen ,wat een ,wederom, overweldigende natuur. Vele rotsen hadden namen zoals, de slapende draad, de drie gezusters, het opperhoofd.

R. Wagenaar A long time ago

31/5 vanmorgen Mersa verde bezocht onderleiding van een gids , dit dorp in de rotsen was bewoond, van 1200.1300 v. Chr. Herontdekt in 1888' en gereconstrueerd . Enkel trappen op en af maar het was de moeite waard. Daarna 13.00 uu r richting Moab. Er komt geen einde aan de vergezichten . Kleine noodstop ,Janny had stuk tandenstoker muurvast tussen de tanden, maar dankzij de pincet in de aangeschafte EHBO , en het heldhaftig optreden van Rienk konden we de reis voortzetten, om ca. 18.00uur de camping gevonden . Dit was niet eenvoudig 4x heen en weer en Rienk......
Die beleeft deze keer ........iets minder rustig , en toen het internet ook nog k... Was was het stress pijl iets hoger . Maar na een bezoek van de baas zelf aan de balie was het internet uitstekend...dus humeur weer op pijl!!!! Morgen eerst arches bekijken, daarna richting Hangsfield

R. Wagenaar A long time ago

1/6 zondag
8.30 naar national park voor de arches, het blijft ons fascineren hoeveel verschillende soorten en maten rotspartijen hier zijn. De een nog vreemd dan de ander. Na een bezoek van 3 uur zijn we richting Hanksville gegaan. Janny heeft wel een gat in haar broek gekregen door een uitglijder vanwege de gravelgrond. Een klein wondje . De camping in Hanksville heeft de red rock , deze was werderom moeilijk te vinden. We zijn bijna de enigsten hier. Vanavond gaan we naar de plaatselijke steakhouse voor een ribeye of t.bone van slechts 1200 gram. Ja dit zijn Amerikaanse porties.

Morgen capital reef bekijken , !,, eet smakelijk

Lolke A long time ago

Mooi hoor, deze verhalen. En met de foto's op Facebook blijven we goed op de hoogte!! Groeten van ons.

R. Wagenaar A long time ago

Ik stop met verslagen deze site loopt zo slecht kijk voor info op Facebook Rienk
Doei!!!!!janny
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan