Reis

Door Ben Plomp - A long time ago

Wij zijn donderdag 4 juni vertrokken richting Schiphol, ondanks de file toch nog op tijd aangekomen! Susanne en John hebben ons gebracht.Klaar voor de vlucht

Na het inchecken hadden wij nog genoeg tijd om bij Star bucks koffie te drinken!Vluchtschema

Op schiphol waren ze net begonnen met een snellere manier om in te checken,dus ging het ook mooi snel. De vlucht ging ook naar wens en we hadden een mooie plek in het midden. Ook goed van eten en drinken!

Na 8 uur vliegen kwamen wij aan in Toronto. Daar scheen de zon volop, het was 15,40 uur, we werden met een shuttelbus naar het hotel gebracht. We hebben ons even opgefrist en nog even een wandeling gemaakt. In de buurt van het hotel nog even een wrapp gegeten. Die avond gingen wij vroeg naar bed.

Vrijdag 5 juni werden wij met een taxi naar het camperverhuurbedrijf gebracht. Daar kregen wij uitleg over hoe je met een camper om moet gaan!

De weg op met een 5 persoons camper van  meer dan 7 meter lang, en bij de eerste grote supermarkt eten en drinken gekocht.

Daarna een koacamping gevonden dichtbij de Niagara watervallen.

Zaterdag 6 juni.

Vertrokken van deze mooie camping en richting de watervallen gereden.

We waren mooi op tijd en konden de camper ergens in de buurt parkeren.

Gewandeld langs de watervallen en foto's gemaakt, We haden geluk, het weer was geweldig.Daarna een kaartje gekocht om met een boot langs de watervallen te varen. Het was geweldig.Wat een spektakel, we kregen een regencape omdat je op de boot heel dichtbij de watervallen komt. daarna weer in de camper en op weg richting Toronto.

Een simpele camping gevonden,we waren net op tijd!

7 juni. Zondag. Het regent, dus konden wij toch niet buiten zitten, dan maar een stukje reizen. Weer een mooie camping gevonden In Sault ST Marie.

8 juni. Maandag  Vandaag weer heel wat kilometers gereden en aan het einde van de dag een mooie natuurcamping  gevonden in Marathon bij een meertje en daar lag genoeg hout om een kampvuurtje te maken!

9 Juni. Dinsdag na een lange rustige weg een camping gevonden in Ignace! We hebben even buiten genoten , vervolgens een onweersbui! De buren in paniek want ze waren 2 katten kwijt en liepen gestrest door de regen en onweer  te zoeken! De buren waren al 2 jaar onderweg met een hele grote camper en hadden hun huis verkocht!.

10 juni t/m13 . Van woensdag tot en met zaterdag zijn wij bij mijn broer en zijn gezin op bezoek geweest in La Broquerie, dichtbij Winnipeg in Manitoba. De camper bij hun in de tuin gezet! Wij werden hartelijk ontvangen en ze hebben ons in die paar dagen heel veel van de omgeving en van hun manier van leven  laten zien, het was echt gezellig om ze na een lange tijd weer te zien! Vrijdag de verjaardag gevierd van mijn schoonzus en ondanks de vele muggen toch nog buiten kunnen zitten tot laat in de avond, als afsluiting met z`n allen om het vuur in de tuin!

13 juni. Zaterdag na een lekker bakje koffie met gebak hebben wij afscheid genomen van onze familie. Fijn om te zien dat het heel goed met ze gaat. Weer verder met onze reis en aangekomen op een hele mooie camping in Bins Carth. Daar was ook een snackbar, dat kwam goed uit!  

14 juni. Zondag we werden wakker met heel mooi weer, geen zin om te haasten en genoten van een ontbijt in het zonnetje, vervolgens nog een aantal mooie foto`s gemaakt en tegen 12:00 uur na de koffie zijn wij weer verder gaan reizen. Eind van de middag kwamen wij op een kleine gezellige camping in Colonsay aan, daar hadden wij buren uit Florida!

Voor meer foto`s kun je kijken op ons reisverslag zie www.camperbeleving.nl

wordt vervolgt

 

 

Reacties

engelien A long time ago

Leuk jullie berichten te horen.
het is net of wij uit ons boek van 4 jaar terug lezen.
geniet van de stille wegen en fam. bezoek

Gerrit en Gerda, A long time ago

De eerste regels die jullie schrijven hebben wij ook meegemaakt. Tot the falls die hebben we niet gezien. Wij waren in 2 dagen bij de familie in La Brocerie. Geniet van de trip. Gr G & G

Tammie A long time ago

Hee Paps en Mams.....wij zijn benieuwd naar alle nieuwe belevenissen.....hebben jullie nog iets geplaatst? Ik heb geen update meer gezien!!
Have Fun!!

Ben Plomp A long time ago

Kijk voor meer verhaal en foto's www.camperbeleving.nl
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!