Hallo volgers

Door Smolder - 25-05-2017 21:12

Hierbij dan eindelijk een berichtje van ons. Op 20-05 zijn we aangekomen bij Pete Blanken in Bowden, Pete was een oude vriend van Jan Aarts de zus van Nelly. We werden heel hartelijk ontvangen. We zijn die zelfde middag nog naar het huis gereden waar Jan vroeger woonde. Momenteel woont daar een Duitser met zijn vrouw, en we werden zeer hartelijk onthaald. We mochten het huis zien en daar foto's maken. Daarna naar de plaats gereden waar Jan verongelukt is.

 

Op 21-05 zijn we op de koffie geweest bij een oude vrien van Jan in Silvan Lake, ook daar aan de koffie met gebak, en wat gegevens uitgewisseld. Daarna naar een rodeo geweest in Caroline, was heel leuk om mee te maken. Om zes uur weer naar andere vrienden van Jan gegaan en hebben daar heerlijk een heerlijke barbecue gehad.

 

Op 2205 naar ri. Banff vertrokken , onderweg getankt in Olds,  die dag nog heerlijk gewandeld in de prachtige bergen, en een camping opgezocht en heerlijk geslapen.

 

2305 naar Johston Canyon park vertrokken en nog een wandeling van 7 km gemaakt, en daarna gaan slapen; de volgende dag zijn we naar de watervallen gelopen, onvoorstelbaar zo mooi. overal ligt nog sneeuw en ijs. Na de wandeling zijn we vertrokken naar Lake Louise, het begon flink te sneeuwen, en dat voor verder de gehele dag. Er is zo'n 5 cm gevallen.

 

Het valt niet mee om een berichtje te sturen want er is bijna nergens een wifi verbinding te krijgen. Jammer. Maar geen zorgen als het wat langer duurt, we genieten volop in dit prachtige land, en met ons gaat het prima. Tot het volgende verslagje, Gr. Hans en Nelly

 

 

 

 

Reacties

Alke 27-05-2017 12:19 {{button-44745}}

Klinkt er mooi en gezellig. Ben benieuwd naar alle verhalen en fotos als jullie terug zijn.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan